14. 4. 2008, 13:54 | Vir: Playboy

Dolgo vroče poletje

Malo pred petnajstim letom in takoj po končani osemletki so me starši – proti moji volji – odpeljali na kmete k teti, v prelepo dolenjsko vas ob Krki. Takrat se mi ni zdela niti malo lepa. Misel na to, da bom moral tam preživeti dolgo vroče poletje, jo je še pogršala. Že prvi dan sem obupno pogrešal Ljubljano, družbo z bazena in posebej svoje pravo dekle. Marjeta ni bila samo prvo pravo dekle.

Bila je starejša, saj je imela dobrih šestnajst let, redno mi ga je navdušeno ob vsaki priložnosti šibala na roke, mi dovolila, da sem ji gnetel kar veliki dojki in jo božal med nogama – res mi še ni dovolila pod vedno vlažne hlačke, vendar mi je obljubila, da bova šla do konca na njen sedemnajsti rojstni dan, do katerega je manjkalo sedem mesecev. Cela večnost!

Prve dni po odhodu iz Ljubljane sem z vaškimi prijatelji igral nogomet na zelenici ob Krki, se kopal, oprezal za joškatimi vaškimi dekleti in mislil na Marjetico, njena ročna dela in njene vlažne hlačke, pod katerimi sem čutil toplo žensko meso. Ko sem se vračal k teti, sem se redno ustavil na kozolcu, kjer sem si ga sredi dišečega sena besno vrgel na roke. Včasih tudi dvakrat ali trikrat zapored.

Moja teta je bila lepo ohranjena čvrsta vdova pri dobrih štiridesetih letih. Imela je velik nasmeh, velike dojke in velike ritnice. Ob stari hiši, v kateri so nekoč živeli moji stari starši, zdaj pa prenočevali Ljubljančani, njeni bratje iz velikega mesta, je sezidala novo veliko lepo hišo. Nov avtomobil je kupovala vsaki dve leti in včasih sem se spraševal, kako je mogoče, da ji gre tako dobro. V edini lokalni tovarni ni mogla zaslužiti tako dobro, pa tudi kmetija je bila premajhna, da bi ji prinašala tolikšen zaslužek.

»Na kmetih znamo še vedno šparat’, v mestu pa vse sproti zagonite,« je ponavadi odgovarjala na vprašanje, kako to, da ji gre tako dobro. Čeprav je imela samo osnovno šolo, je bila pametna ženska, ki me je marsikdaj presenetila s svojimi mnenji in besedami. Celo o seksu se je rada pogovarjala, kar je bila v tistih časih prava redkost. »Si še devičnik?« me je šokirala s povsem nepričakovanim vprašanjem nekaj dni po prihodu, potem ko mi je postregla z žganci z jajci in belo kavo, katerih čudoviti vonj je ostal z menoj za vedno.

Čeprav je bil moj zardeli obraz prepričljiv odgovor, sem v veliki zadregi prikimal. »Zakaj ga pa šparaš? Saj si že pravi dedec! Koliko let pa imaš? Sedemnajst ali ne? Vaške dekline te požirajo z očmi, ti pa daviš svojega petelina na kozolcu. Njim ga daj, zakaj bi se sam mučil.« Niti malo ji nisem zameril, ker me je postarala. Bil sem ponosen na to, še bolj sem pa zardel, ker je vedela za moje onanistične obiske na kozolcu.

Ko sem se zbral, sem ji sklenil vrniti milo za drago. »Kaj pa ti? Za koga se pa ti šparaš? Pet let je že minilo od stričeve smrti, pa še nimaš novega moža.« Še bolj se je smejala kot ponavadi. »Jaz že poskrbim zase, možila pa se ne bom nikoli več. Dedca ne rabim zato, da mu kuham in perem, hahaha.«

Tisto noč sem se sredi noči prebudil, deloma zaradi vročine, deloma zaradi glasnega stokanja iz tetine sobe, ki sem ga slišal, čeprav je imela spalnico na drugem koncu velike hiše. Najprej sem pomislil, da ji je slabo ali da ima nočne more. Ko sem se približeval njeni sobi, sem vedel, kaj se dogaja. Ni bilo slišati samo njenega stokanja. Zadrhtel sem od vznemirjenja in vzburjenja. Teta fuka. Kurac mi je tako rekoč skočil pokonci.

Vrata njene spalnice niso bila povsem zaprta. Še nekoliko bolj sem jih odprl in imel kaj videti. Teta je klečala nad mišičastim moškim in sunkovito dvigala in spuščala telo na njegovega kurca, medtem ko sta njeni orjaški okrogli beli dojki poskakovali semtertja. Najprej sem zaradi polteme videl le njune obrise, kmalu pa so se oči navadile in se mi široko odprle, ko sem občudoval tetino golo nemirno telo, ki se je metalo na krepkega kurca. Nisem se niti zavedal, kdaj sem zgrabil svojega in ga začel rolati.

Teta je nenadoma zašepetala: »Natakni me še od zadaj, saj veš, da imam to najraje, lepo te prosim.« Iztaknila se je, pokleknila na vse štiri in napela veliki beli ritnici, med katerimi je bilo vse črno. Mišičasti moški je pokleknil med njeni nogi in ji ga ponovno zarinil v telo. Prijel jo je za boke in jo vlekel na kurca, odločno in sunkovito. »Še mi ga daj, še … še … še …« je teta stokala med vsakim odločnim sunkom v njeno čvrsto telo. Pogled na njeni nihajoči orjaški dojki je pospešil drsenje desnice po mojem mladem kurcu.

S telesa mi je tekel znoj. Tetinega spodbujanja ljubimca ni bilo konca. »Fukaj me … vrtaj me … raztrgaj me!« Kljub mladosti mi je bilo jasno, da ima kurca zelo zelo rada, in zato sem jo imel še rajši. Prišlo mi je kot nikoli prej (pojma nisem imel, kam sem brizgnil spermo, in mi je bilo to tudi malo mar), vendar se kurac ni polegel. Ko je prišlo teti, je tako kričala, da bi mislil, da jo nekdo muči, če je ne bi gledal. On pa ga je potegnil ven in si ga med tetinim pohotnim smehom in besedami pošpricaj me, pošpricaj me, Tone, besno metal na roke, dokler ni začela sperma špricati na njeno belo veliko rit.

Zadnje, kar sem videl, je bilo veliko bankovcev, ki jih je – zdaj sem ga prepoznal – sosedov Tone, zdomec, ki je delal v Nemčiji, spuščal na tetino ležeče telo. »Vsako marko si vredna,« je dejal, ona pa se je smejala. Resnica o tetinem »šparanju« je prišla na dan in nisem je nameraval povedati nikomur.

Pri zajtrku me je teta, ki ni bila teta po krvi, ampak po umrlem stricu, opazovala, kot bi hotela ugotoviti, ali sem jo ponoči slišal stokati in kričati. Meni pa je stal in po mojem sem tisti dan dosegel osebni rekord po obiskih na kozolcu, ki mi po vsem tistem, kar sem videl in slišal, niso mogli umiriti petelina, čeprav sem ga kar naprej davil, kot bi rekla teta.

Naslednjo noč nisem mogel zaspati in zato sem spet slišal tetin obisk. Ko sem ju začel opazovati, je zdomec Tone sedel na robu postelje z razkrečenima nogama, med katerima je klečala teta, s konico njegovega kurca v ustih. Z dlanema mu ga je medtem hitro odvijala in navijala. Bil sem ves iz sebe. S kolikšnim žarom je teta požirala kurca! Tu in tam je cel izginil v njeni ustni votlini.

Šibal sem si ga in se prepričeval, da požira mojega. Prvič mi je prišlo, še preden je teta izpustila Tonetovega, se obrnila, usmerila bleščečo kurčevo glavo v črno goščavo med svojima nogama in se z enim samim sunkom nasadila nanj. Z dlanema se je uprla na njegova kolena in zamešala in zamesila, da je bilo veselje.

Mene je minilo veselje do drkanja, čeprav mi je stal kot za stavo. Fukati sem hotel. Ne z vaškimi deklinami, ampak s teto. Naslednjo noč Toneta ni bilo in noč kasneje prav tako ne. Teta je bila videti žalostna. Ker ga tudi v vasi ni bilo videti, sem domneval, da se je vrnil v Nemčijo. »Je kaj narobe, teta?« sem jo sadistično vprašal, čeprav sem dobro vedel, kaj je narobe. Najprej ni nič odgovorila, samo pogledala me je s svojimi velikimi žalostnimi očmi. Potem pa se je le nasmehnila. »V življenju se menjavajo veseli in žalostni trenutki. Bolj ko so veseli veseli, bolj so žalostni žalostni. Bo že minilo. Lahko noč,« je dejala, se žalostno nasmehnila in odšla v svojo sobo.

Spet nisem mogel spati. Ne zaradi tetine žalosti, ampak trdega kurca, ki mu z rokama nisem mogel več pomagati. Nenadoma sem odločno odkorakal proti njeni sobi, s šotorom v spodnjem delu pižame. Potrkal sem na napol odprta vrata njene spalnice, v kateri je še gorela luč. Teta je presenečeno pogledala, ko sem vstopil. »Teta, rad bi ti pomagal, nočem, da si žalostna,« sem ji dejal. »S čim pa?« je odgovorila, odložila knjigo in se začela ozirati proti meni. Takoj sem vedel, da je videla izboklino v moji pižami. Na obrazu ji je zaigral nasmeh.

Stopil sem še bliže, da je imela izboklino malo pred očmi (in usti). Dvignila je desnico in mi pobožala napetega kurca, ki se je še bolj postavil pokonci. »Fant moj, ti pa imaš tukaj nekaj velikega,« je dejala malo po tistem, ko ga je zgrabila, še vedno v pižami, in ji je roka počasi zadrsela gor, do glavice in dol. Trenutek kasneje mi je odmaknila pižamo in kurac se je odločno zatresel pred njenimi očmi, v katerih je bila ena sama pohota. Sedla je na rob postelje in si slekla spalno srajco.

Njeni goli dojki in črnino med nogama sem imel zdaj na dosegu rok. Njena desnica je počasi sprehajala kožico, levica pa je žvrkljala moda. »Tako lepega, mladega, trdega kurca pa že dolgo nisem imela v rokah. O, moj bog, kako je trd in kako lepo diši. Rada ga bom naučila fukat’,« je dejala, preden so se njene ustnice prilepile na glavico in jo začele oblizovati. Kmalu je bilo vse usklajeno, v popolnem ritmu je požirala in oblizovala glavico, mi ga šibala z desnico in se poigravala z modi.

Šele v tem trenutku sem se zavedel, kje si, če rečeš, da si v sedmih nebesih. Danes vem, da je bila prvovrstna sesalka. Takrat sem mislil, da je sesalska kraljica. »Oh, ne,« sem rekel, ko sem začutil, da bom eksplodiral. »Ti, kar daj, špricni svojo mlado spermo teti v usta,« je dejala in pospešila ritem. Tudi če ga ne bi, bi mi prišlo. Tudi po tem, ko sem ji napolnil usta in je vse, kar sem ji dal, z užitkom pogoltnila, ni izpustila kurca, ampak ga je še naprej obdelovala in – ni se polegel.

»Pridi na posteljo,« je dejala in me potegnila k sebi. Ležala sva na bokih. Prijela me je za roki in ju položila na svoji mogočni dojki, sredi katerih sem šele zdaj videl orjaška temna kolobarja in veliki bradavici. Gnetel sem ji prsi in izmenjaje sesal bradavici. »Dobro to delaš. Lahko si tudi malo bolj grob, ju stisneš med zobe,« mi je dala prvi napotek. »Pa na pizdo ne pozabi,« je sledil drugi, ko me je prijela za roko in jo potisnila v svoje mednožje. Če sem se malo prej zavedal, kako se imaš, ko si v sedmih nebesih, sem bil zdaj na vratih paradiža. Pizda! Končno imam roko na goli kosmati vroči in poplavljeni pizdi. Pizdi! Bilo je je veliko več od Marjetine (prvič po veliko dneh sem se spomnil nanjo).

Bila je mesena. Imela je velike debele sramne ustnice, ki so se voljno odprle, ko so mi prsti zdrsnili vanjo. S kakšnim žarom sem jo raziskoval. Malce izgubljen sem bil, ker je bilo vsega dobrega preveč, vendar sem sam odkril klitoris, bolj zato, ker je bil velik, kot zato, ker bi vedel, kje je. Teta se je nasmejala. »Hitro si ga našel. Meni najbolj paše, če ga pomalem tepeš, če nisi posebej nežen, so pa ženske med nogama različno občutljive,« je dejala teta in mi tudi pokazala, kaj misli, ko ga je stisnila med dva prsta levice, s konico sredinca desnice pa bolj trepljala kot tepla.

»Hitro se učiš,« je zadovoljno momljala, ko je medtem spet stiskala kurca. »Lizal boš kasneje, če boš hotel, zdaj hočem fukat,« je pohotno dejala in se dvignila name. Pred očmi sta mi zanihali njeni veliki dojki, njena roka pa je spet držala kurca in z njegovo bleščečo golo konico božala sredico njenega sramja, nenadoma pa jo nastavila pred ustje vagine ter se počasi spuščala navzdol.

»Velikega imaš! In kako trdega! Kako dobro ga čutim,« je momljala in začela mesiti. Nisem mogel premagati potrebe po porivanju in sem odločno sunil navzgor. In še enkrat in še enkrat. »Kar porivaj, ti kar porivaj, fant moj, rada imam porivače. Nikogar nimam raje kot dobrih porivačev.« Bil sem ponosen nase, ko je samo minuto, dve kasneje orgazmično zakričala in ji je telo za trenutek, dva obstalo, da ga je v miru zaužila. Ko je spet mesila, se je nasmehnila:

»Že dolgo mi ni prišlo tako hitro. Čudež mladega kurca.« Še bolj sem bil ponosen nase, ker ji je še trikrat prišlo, preden sem jo tudi sam napolnil s spermo. Ko sva spet dihala normalno, sem položil glavo na njeno stegno in se od blizu spoznaval s pizdo. To prvo srečanje bližnje gole vrste mi je za vedno ostalo v spominu. Zaljubil sem se vanjo in od tistega trenutka živim v prepričanju, da je pizda osmo čudo sveta. Vsaka je drugačna. Vsaka je lepa.

Teta me je rada učila fukat’. V vseh mogočih in nekaj nemogočih položajih. To je bila najboljša celodnevna šola. Tistega dolgega vročega poletja na vasi ne bom nikoli pozabil. Fant je postal moški. Kaj mislite, koliko časa je minilo od moje vrnitve v Ljubljano do tega, da sem predrl Marjetino deviško kožico? Manj kot ena ura, čeprav je bilo do njenega sedemnajstega rojstnega dne še pet mesecev. Hvala, teta!

TEKST: B. B. Kastelic

FOTO: Arny Freytag

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ