10. 5. 2022, 14:44 | Promocijska objava

Družba Samsung Electronics počaščena s podaljšanjem kraljevega naloga

promocijska fotografija

Družba Samsung Electronics je v Združenem Kraljestvu prejela podaljšanje kraljevega naloga (Royal Warrant) za dobavo izdelkov zabavne elektronike in širši nabor blaga in naprav. 

Samsung je kot priznani imetnik kraljevega naloga počaščen, da je kraljevemu gospodinjstvu že v preteklosti dobavljal kakovostne izdelke, prvi nalog je namreč prejel že leta 2012. Ob obnovitvi je nadvse ponosen, da je skupaj s svetovno priznanimi podjetji naveden na listi dobaviteljev. 

"Podaljšanje veljavnosti kraljevega naloga je velika čast in priča o kakovosti naših izdelkov in storitev. Ponosni smo, da lahko razširimo naše odnose s kraljevo hišo, še posebej zato, ker letos praznujemo platinasti jubilej njenega veličanstva kraljice," je dejal Brian Ford, podpredsednik za izkušnje strank pri Samsungu za Združeno kraljestvo in Irsko. 

Gre za tradicijo priznanja, katere začetki segajo v 15. stoletje. Trenutni kraljevi nalogi se podeljujejo s strani kraljevega gospodinjstva. Samsung se zaveda pomena priznanja in je nanj nadvse ponosen. 

O družbi Samsung Electronics Co., Ltd. 

Samsung navdihuje svet in oblikuje prihodnost s prodornimi idejami in tehnologijami. Podjetje na novo oblikuje svet televizorjev, pametnih telefonov, nosljivih naprav, tabličnih računalnikov, digitalnih naprav, omrežnih sistemov, pomnilnika, sistemov LSI sistemov in LED rešitev. Za več informacij obiščite Samsung medijsko središče na news.samsung.com.