5. 2. 2024, 13:41 | Promocijska objava

Družinska pustolovščina z maskoto Liri v Hotelu Excelsior

Liburnia Hotels & Villas

Zimske počitnice so pred vrati, zato je zdaj pravi čas, da začnete zbirati ideje, kako jih boste preživeli na najbolj zabaven in hkrati sproščujoč način. Oddih v družinskem hotelu je zagotovo odlična rešitev, saj boste tako lahko starši brezskrbno uživali na počitnicah, hkrati pa poskrbeli, da se bodo otroci ob animacijskih programih neizmerno zabavali. Hotel Excelsior 4*, ki se nahaja v Lovranu na Liburnijski rivieri na Hrvaškem, je popoln kraj za takšne družinske pustolovščine. Izkoristite ponudbo in do 28. marca uživajte v posebnih programih za družine, vključno z ustvarjalnimi delavnicami za otroke in wellness sprostitvijo za odrasle. Je sploh lahko še kaj boljšega?

Družinski hotel za popolne počitnice

Če se boste za letošnji zimski oddih namesto na smučanje opravili na morje, so nepozabne družinske počitnice le korak stran. Na severu Hrvaške namreč leži očarljiva Liburnijska riviera. Nahaja se v Kvarnerskem zalivu in se razteza od mesta Volosko prek Opatije do Mošćeničke Drage.

Liburnia Hotels & Villas

V sredini leži čudovito mesto Lovran, ki je prava destinacija za vse tiste, ki si želite privoščiti brezskrbno sprostitev ob bazenu ter uživati v aktivnostih, ki bodo navdušile tako otroke kot tudi odrasle. Štirizvezdični družinski Hotel Excelsior bo zagotovo zadovoljil vse potrebe vaše družine. S prostornimi družinskimi sobami, z vključeno pijačo med obroki, notranjim bazenom z ogrevano morsko vodo in wellness centrom s savnami je pravi raj za sprostitev ali zabavo. 

Zagotovljena zabava za otroke in najstnike

Ena izmed prednosti Hotela Excelsior je ta, da poskrbijo, da otrokom ni nikoli dolgčas. Do 28. marca so zato pripravili celodnevne aktivnosti za mlajše otroke in najstnike. Za prijetne in izpopolnjene počitnice najmlajših gostov bo zadolžen Liri – vesela maskota, ki je s svojo ekipo animatorjev pripravila celo vrsto zabavnih in poučnih aktivnosti.

Liburnia Hotels & Villas

Ob torkih lahko otroci od 4. do 12. leta obiščejo ustvarjalno delavnico Zeleni Liri, na kateri se bodo učili o ekološkem ozaveščanju, ob sredah lahko izdelujejo kostume na delavnici Dobrodošli v deželi Liri, ob četrtkih uživajo v glasbi in plesu na delavnici Etno dan, ob petkih se lahko preizkusijo v žongliranju na delavnici Liri v cirkusu, ob sobotah spoznajo svet najstrašnejših bitij na delavnici Dan dinozavrov ali pa se ob nedeljah poučijo o planetih, zvezdah in vesolju na delavnici Astro Liri.

Na koncu vsake delavnice lahko otroci obiščejo tudi Mini Club in druženje nadaljujejo z igranjem različnih iger. V Hotelu Excelsior pa bodo zabavo našli tudi najstniki. Ti lahko vstopijo v kraljestvo zabave – v Game Room. Tekmujejo lahko v metanju pikada, poskušajo zmagati v namiznem tenisu ter izzovejo drug drugega v zračnem hokeju. Pridružijo pa se jim lahko tudi starši.

Liburnia Hotels & Villas

Sprostitev za odrasle in mamljiva ponudba za vso družino

Velikokrat se zgodi, da pridejo starši s počitnic utrujeni, ker si ob otrocih ne utegnejo vzeti dovolj časa zase in za lastno sprostitev. V Hotelu Excelsior ne le, da ponujajo aktivnosti za otroke, poskrbljeno je tudi za sprostitev odraslih. Medtem ko se bodo otroci zabavali na animacijskih programih, lahko starši od torka do nedelje preizkusite aktivni program Keep Fit, ki je kombinacija vaj za moč in raztezanja, in tako poskrbite, da skozi zimo ostanete v dobri fizični kondiciji.

Liburnia Hotels & Villas

V Liburnia Hotels & Villas so mislili na vse, zato izkoristite posebno ponudbo Družinska pustolovščina z Liri, ki vam bo zagotovila oddih, poln sprostitve in zabave hkrati. Poleg nastanitve v izbrani sobi, samopostrežnega zajtrka, kosila in večerje bodo najmlajši prejeli tudi Lirijev otroški paket, sladko Lirijevo poslastico in imeli možnost, da naredijo mini check-in in mini check-out, na koncu pa bodo prejeli še darilo presenečenja.

Kaj še čakate, naj se zabaven in sproščen družinski dopust začne!

Liburnia Hotels & Villas