Nika Vajnhandl | 11. 3. 2022, 11:04

FOTO in VIDEO: Razkrivamo, kdo je znana oseba, ki so jo gasilci našli v gorečem objektu

Domžalec.si

Prebivalce Količevega je presenetila novica, da je zagorelo ravno tam, kjer veliko časa preživi znana oseba.

Policisti Policijske uprave Ljubljana so bili 11. marca 2022, nekaj pred 16. uro, obveščeni o požaru gospodarskega objekta na območju Količevega.

Zagorel je gospodarski objekt, v katerem je bila večja količina sena, živina ter kmetijska mehanizacija, so za Metropolitan sporočili ljubljanski policisti. Na kraju so posredovali gasilci. Policisti so zavarovali kraj in zbirali obvestila o vseh okoliščinah dogodka. Preverjali so tudi informacije, da se v objektu nahaja znana oseba, ki je bila kasneje najdena nepoškodovana, so nadalje povedali na PU Ljubljana. Mi pa smo zadei prišli do dna, in ugotovili, kdo je ta domnevno "znana oseba".

Vzrok požara, v katerem je po prvi oceni nastalo za več tisoč evrov škode, še ni znan. Ko bodo vzpostavljeni pogoji bo opravljen ogled, o vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

Poleg uničene kmečke mehanizacije, poginile tudi živali

V požaru je poginila krava in trije telički, trosilnik, prikolica in cepilnik drv pa so ognjeni zublji poškodovali. Zgorela je tudi večja količina sena.

RAZKRIVAMO! Kdo je znana oseba?

Prijaznega možakarja, ki je v objektu preživel veliko časa, poznajo vsi prebivalci Količevega. Med lokalnim prebivalstvom je  poznan kot starejši vaščan, ki občasno spi v kozolcu. K sreči je nepoškodovan, po podatkih policistov pa v času požara v objektu ni bilo drugih oseb.

Domžalec.si
Domžalec.si
Domžalec.si
Domžalec.si
Domžalec.si
Domžalec.si
Domžalec.si
Domžalec.si

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ