16. 11. 2023, 13:36 | Promocijska objava

Fructal in zgodbe, ki navdihujejo

promocijska fotografija

Fructal, regionalna blagovna znamka z dolgoletno tradicijo, ponosno podpira film "Varuhi formule".

Ta vznemirljivi film raziskuje pogum znanstvenikov na inštitutu Vinč, ki so se soočili s smrtonosno dozo sevanja in revolucionarnim medicinskim posegom. Fructalova podpora temu filmu odraža našo predanost znanstvenim inovacijam, junaštvu in navdihujočim zgodovinskim zgodbam. 

Fructal je sestavni del življenja generacij v regiji. Že desetletja smo predani izdelavi visokokakovostnih izdelkov, ki so postali del družinske mize in vsakdana. Po toliko letih smo še vedno tu, da vsak dan rastemo in se razvijamo na poti do uresničevanja našega poslanstva in vizije – visoke kakovosti ob varovanju in spoštovanju okolja ter darov narave. 

Partnerstvo s filmom "Varuhi formule" nam omogoča nadaljevanje tradicije podpiranja navdihujočih projektov, ki poudarjajo pomen regionalne dediščine in skupne zgodovine. 

S tem partnerstvom želimo ozaveščati o pomenu zdravja in dobrega počutja, hkrati pa spodbujati vrednote znanosti, poguma in skupne zgodovine. Naš cilj je navdušiti širše občinstvo in jih opozoriti, da je skrb za lastno zdravje pomembna.