27. 10. 2023, 15:25 | Promocijska objava

Galaxy Z Flip5 je na seznamu najboljših inovacij za leto 2023 revije TIME

promocijska fotografija

Z veseljem vam sporočamo, da je telefon Samsung Galaxy Z Flip5 globalna medijska znamka TIME uvrstila na seznam najboljših inovacij za leto 2023, ki delajo svet boljši, pametnejši in zabavnejši. To prestižno priznanje Galaxy prejema že tretje leto zapored.

Za sestavo seznama za leto 2023 je TIME svoje urednike in dopisnike po vsem svetu pozval k nominacijam, pri čemer je vsakega nominiranca ocenil glede na ključne dejavnike, vključno z izvirnostjo, učinkovitostjo, ambicioznostjo in vplivom.

promocijska fotografija

Ikonični Galaxy Z Flip5 ima nov videz in optimiziran dizajn, zaradi česar je naprava, ki se prilega vsakemu žepu in je kot nalašč za samoizražanje brez kompromisov pri funkcionalnosti. Napredne funkcije odklenejo edinstvene izkušnje, ki oblikujejo vsakdanje življenje, kot je novi večji zunanji zaslon, ki uporabnikom pomaga, da se hitro osredotočijo na najpomembnejša obvestila in ponuja neskončne možnosti personalizacije.

Galaxy Z Flip5 postavlja nov standard in prinaša revolucijo ter načine, na katere ljudje komunicirajo s svojimi napravami. Lahko ga primerjamo z izumom, ki spreminja naš način življenja, dela, zabavo in razmišljanja o novih možnostih.

promocijska fotografija

Več o tem, kaj o telefonu Galaxy Z Flip5 menijo ustvarjalci revije Time, preberite tukaj