Uredništvo | 25. 10. 2023, 18:43

Sin proti očetu: kateri Dragić je moral priznati poraz? (VIDEO)

Instagram/Goran Dragić/posnetek zaslona

Oče košarkaškega asa je odšel v sončni Miami, kjer pa ne leži samo na plaži.

Ko sta bila Goran Dragić in njegov mlajši brat Zoran še majhna dečka z veliko ljubeznijo do košarke, jima je njun oče Marinko vedno stal ob strani. Brez oklevanja je sinova vozil na treninge in skorajda ni bilo njune tekme, ki bi jo izpustil. Športni uspeh bratov Dragić zato nikakor ni slučaj, k njemu je gotovo ogromno pripomogel prav oče ter seveda tudi njuna mama Mojca.

Oba sinova sta zrasla v košarkaški zvezdi. Glede na to, da starejši Goran živi v ZDA, Marinko kdaj odpotuje čez lužo k sinu in vnukom na obisk. Na Floridi se vsekakor za nekaj časa prepusti sončnim žarkom, uživa pa tudi v razkošju sinove vile z bazenom, v katerem ima Goran — niti malo presentljivo — celo koš. Sodeč po njegovi objavi na Instagramu, je oče tudi trenutno pri njih, oče in sin pa sta se pomerila v igri košarke.

Kot je razvidno s posnetka, je šlo za veliko borbenost s strani obeh Dragićev! Kdo pa je bil boljši, si poglejte v videu!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goran Dragić (@the_1_dragon)

"Sin proti očetu," je ob zabavnem videoposnetku košarkarskega dvoboja z očetom zapisal Goran in dodal ključnik '"z lahkoto". "Super, to sta vaterpolo in košarka skupaj!" pa so videoposnetek navdušeno pospremili sledilci.

Goran na družbenih medijih pogosto objavlja utrinke iz svojega zasebnega življenja, v eni od nedavnih objav smo lahko videli, da tudi na Floridi ne gre brez žara in mesnih dobrot z njega.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goran Dragić (@the_1_dragon)

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol