26. 10. 2021, 10:42 | Promocijska objava

HONOR z Google podporo na telefonih

profimedia

Družba HONOR bo uporabnikom po vsem svetu kmalu predstavila nove naprave, ki so na kitajskem trgu že dosegle velik uspeh, mnoge pa bo zanimalo, da pametni telefoni pridejo z Google storitvami.

Informacija, ki bo razveselila uporabnike HONOR pametnih telefonov v Sloveniji in po vsem svetu je ta, da bodo Google Mobile Services (GMS) del Honor telefonov. Prva naslednja naprava z GMS-podporo bo HONOR 50.

»Z veseljem lahko napovem, da se bodo lahko uporabniki v Sloveniji kmalu prepričali o kakovosti naših najnovejših pametnih telefonov z Google storitvami. Poleg tega bomo lokalnim uporabnikom, ki cenijo kakovost, ponudili tudi druge nove naprave, ki jih lansiramo na svetovni ravni,« je povedal Bruce Huang, regionalni generalni direktor za HONOR Srbija, Hrvaška in Slovenija.

HONOR je kmalu po tem, ko je postal neodvisno podjetje, zavzel velik tržni delež na Kitajskem in dosegel tretje mesto na domačem trgu po prodaji pametnih telefonov, čemur je v veliki meri prispeval model HONOR 50. Družba, ki zdaj posluje neodvisno od Huaweia, je julija prodala kar 4 milijone pametnih telefonov in presegla Xiaomi (3,9 milijona naprav) in Apple (3 milijone).

Upoštevajoč rezultate, ki jih je HONOR dosegel na Kitajskem, je zmagoslavna vrnitev na slovenski in svetovni trg zajamčena in napoveduje svetlo prihodnost družbe, predvsem zaradi novih naprav, ki nas čakajo v prihodnjem obdobju.