Uredništvo | 8. 12. 2023, 12:28

Nastop Ane Klašnja si je ogledal svetovni zvezdnik (z njim se je tudi fotografirala)

Bobo/Instagram/Ana Klašnja/fotomontaža

Priznana slovenska balerina in žirantka šova Slovenija ima talent v predstavi nastopa v glavni vlogi.

Čeprav je predstava Hrestač - božična zgodba, ki je prava paša za oči, na odru SNG Opera in balet Ljubljana od premierne sezone 2002/2003 doživela že skoraj 150 ponovitev, je bila v sredo popolnoma razprodana. Med tokratnimi gledalci baletne klasike madžarskega koreografa in režiserja Yourija Vámosa pa je bil tudi veteran smučarskih skokov Noriaki Kasai, ki si lasti številne rekordne dosežke v tem športu. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Noriaki Kasai (@kasai.noriaki)

Danes 51-letni Noriaki Kasai je v preteklih letih večkrat obiskal Slovenijo, lanskega decembra je na Instagramu delil kar nekaj fotografij iz Planice. Očitno pa mu je pri srcu tudi balet in domišljijski svet, ki ga zgodba o Hrestaču ustvari v prednovoletnem času. Ana Klašnja v omenjeni predstavi igra glavno vlogo princese Clare, po sredini uprizoritvi je med svojimi Instagram zgodbami delila zelo nasmejano fotografijo z legendarnim japonskim športnikom v zaodrju. 

Instagram/Ana Klašnja

Ob fotografiji je naša balerina pripisala: "Posebno občinstvo, zvezda japonskih smučarskih skakalcev Kasai Noriaki." Med žlahtno družbo je videti še enega znanega japonskega smučarskega skakalca, in sicer Takuja Takeuchija.

Legendarni Noriaki je bil med svojimi tekmeci zelo priljubljen, občudoval ga tudi Peter Prevc, ki je nekoč dejal, da mu japonski skakalec pomeni navdih. Leta 2016 je Japonec postal oče, z ženo Reino sta dobila hčerko.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord