25. 5. 2023, 12:42 | Promocijska objava

Huawei P60 Pro: Spoznajte telefon, ki mu v fotografiji ni para

promocijska fotografija

Tehnološki velikan Huawei ponovno ni razočaral. Najnovejši telefon Huawei P60 Pro, ki se je nedavno predstavil tudi Sloveniji, namreč nadaljuje uspešno zgodbo serije P, ki si je v zadnjem desetletju ustvarila spoštovanja vreden renome na področju mobilne fotografije. 

P60 Pro gradi na tem in letvico dviguje še višje, zasedel pa je tudi prestol na priznani lestvici DXOMARK, ki vsako leto razvršča pametne telefone glede na njihove fotografske zmogljivosti. P60 Pro se lahko pohvali s popolnoma nadgrajenim optičnim sistemom, kot prvi v industriji pa je opremljen tudi s telefoto kamero s povečano občutljivostjo na svetlobo.

V praksi to pomeni, da bo s pravimi nastavitvami odlične fotografije s naredil tudi v popolni temi. Poleg odlične kamere ima tudi zaslon z osveževanjem slike do 120 Hz, uporabnike pa nagovarja še s posebnim rokoko bisernim vzorcem, ki je na vsakem telefonu edinstven. Poleg modela P60 Pro je sicer Huawei nedavno predstavil še izjemen prepogljiv telefon Mate X3 in pametni uri Watch Ultimate in Watch 4.