27. 9. 2023, 16:06 | Promocijska objava

Huawei vstopa v novo dobo ter predstavlja športno elegantne nosljive naprave s svetovno fitnes ikono, Pamelo Reif

Huawei

Huawei praznuje deseto obletnico inovacij na področju pametnih nosljivih naprav za zdravje in fitnes ter postavlja nov mejnik s konceptom "Fashion Forward" - ambicijo, da revolucionira industrijo nosljivih naprav s spojitvijo najnovejše tehnologije, modne oblike in uporabniku prijaznih funkcij za zdravje.

Kaj bi bilo bolj primerno, kot da ta izjemni dogodek označimo s prisotnostjo nekoga, ki se ukvarja z zdravim načinom življenja! Pred desetimi leti, 16. septembra 2013, se je 16-letna Pamela Reif - danes svetovna ikona za fitnes in življenjski slog - prijavila na YouTube račun, verjetno ne zavedajoč se, da bo kmalu postala eno največjih imen v svetovnem fitnesu. Danes ima skoraj 10 milijonov sledilcev, njene fitnes posnetke pa si ogleda desetine milijonov gledalcev po vsem svetu. Deset let kasneje se je Pamela pojavila na dogodku Huawei v Barceloni, kjer je nosila povsem novo HUAWEI WATCH GT 4.

Huawei

Pamela, ki tudi sama praznuje deseto obletnico svoje fitnes poti, je dejala: "Neverjetno si je zamisliti, da sva tako Huawei kot jaz začela svojo pot na področju telesne pripravljenosti istočasno. V desetih letih, odkar sem začela kot profesionalna trenerka za fitnes, je tehnologija odigrala ogromno vlogo pri omogočanju bolj zdravega življenja," je dejala nova Huawei ambasadorka. "Huawei je na čelu teh inovacij, a to počne na res kul način. Veselim se, da sem del te prihodnosti ter onkraj nje."

Po vključitvi najnovejše nosljive naprave v svojo vadbeno rutino je Pamela napovedala serijo fitnes programov, ki bodo ekskluzivno na voljo v aplikaciji Huawei Health. Ti bodo vključevali nekatere najbolj prepoznavne vadbe, posebej prilagojene, da omogočijo udeležencem najboljši izkoristek funkcij ure, hkrati pa izboljšajo učinkovitost treninga.

Veliko ljudi obožuje Pameline vadbe zaradi njene samodiscipline in prepoznava pozitiven in zdrav življenjski slog, ki prav tako vpliva na njeno postavo. Vadbe so privlačne, ker gibi niso zapleteni in ne vsebujejo nobenih težjih trikov. Vendar pa se ne pustite zavesti naslovom "10 minut, 15 minut" in jih ne zamenjajte za preproste. Če vsak gib ponavljate, se boste zelo spotili!

Huawei

Danes vedno več žensk posveča pozornost zdravemu načinu življenja ter si prizadeva za lepoto in moč, podobno kot Pamela. Enako kot njena fitnes pot ni popolna brez treninga, so tudi Pameline vadbe preproste in jasne - če jim skrbno sledite, bodo rezultati zelo očitni.

Včasih ni priročno, da bi s seboj vzeli mobilni telefon, ko greste teč ali v telovadnico, zato enostavno nosite pametno uro. HUAWEI WATCH GT 4 ponuja več kot 100 športnih profilov, od fitnes treningov, kolesarjenja, tenisa do pohodništva. Točno beleži vašo vadbeno pot, vključno z opomniki za spremljanje srčnega utripa in porabljenimi kalorijami med vadbo. Vsaka kaplja potu je "sledljiva" in vam bo dala več motivacije za vadbo.

Pametne ure lahko znatno izboljšajo našo vsakodnevno učinkovitost. Tudi ko je Pamela zelo zaposlena z delom, vadi vsaj petkrat na teden. In bodimo iskreni - zelo zaposlena je! Pamela se čez dan prelevi v številne like - fitnes trenerka zjutraj, poslovna ženska čez dan in modna ikona zvečer.

Kot zaposlena ženska se mora soočiti z različnimi situacijami, reševati težave, komunicirati in napredovati pri projektih, hkrati pa obdržati svojo pozornost usmerjeno k treningu in seveda ohranjati svoje sledilce aktivne. Nič čudnega, da je vesela, da ima pametno uro, ki ji pomaga upravljati vse te zadolžitve. Skoraj, kot da bi imela pametnega pomočnika in fitnes trenerja ob sebi ves čas. Samodisciplina, pozitivnost in občutek nadzora nad svojim telesom in življenjem so še posebej privlačni vidiki njenega zgleda za generacijo mladih žensk, ki si prizadevajo za bolj zdrav življenjski slog.

Huawei

Včasih je enostavno spregledati simptome telesnega zdravja. S pametno uro boste ves čas prejemali opomnike za zdravniške preglede, pa tudi opozorila o pravočasnem merjenju ravni kisika v krvi, srčnem utripu in stresu ter tako natančno spremljali zdravje na vseh področjih. Za vse ženske uporabnice je še posebej priročna novo nadgrajena funkcija za upravljanje menstrualnega cikla, ki pametno napove vaš cikel in vas opozarja na plodne dni, če načrtujete otroka.

Ko gre za izbiro pametnih naprav za ženske, igra "estetska vrednost" zagotovo pomembno vlogo. Na globalni predstavitvi v Barceloni je Pamela nosila Huawei Watch GT 4 s zlatim in jeklenim ohišjem ter belim usnjenim paščkom. Njena zasnova ne spominja na športno uro, bolj na modni dodatek, njena eleganca pa je povsem primerna tudi za bolj formalno obleko ob posebnih priložnostih. HUAWEI WATCH GT 4 je pritegnila pozornost mnogih ženskih uporabnic.

Zahvaljujoč klasični eleganci estetike pametne ure Pendant Design in več kot 10.000 različnim oblikam ure, je vsak dan kot nošenje nove ure, kar ni nikoli dolgočasno. Nova HUAWEI WATCH GT 4 ni le bolj modna po videzu, ampak tudi natančnejša in pametnejša z močnimi tehnologijami in algoritmi umetne inteligence.

Glede na visoko frekvenco uporabe v več scenarijih je podaljšana tudi življenjska doba baterije, kar vam omogoča, da jo napolnite enkrat na teden, brez skrbi. Ko je tehnološka inovacija vključena v vsakodnevno rutino, nam omogoča, da dolžnosti upravljamo bolj učinkovito in pametno, kar pomeni več uživanja v prostem času.

Huawei

Cene in dostopnost

Nekaj različic pametnih ur serije Huawei Watch GT 4 je že na voljo na slovenskem trgu, do konca septembra pa naj bi bile na voljo vse različice. Lahko boste izbirali med tremi različicami večjih s 46 mm ohišjem in tremi različicami z manjšim 41 mm ohišjem.

Priporočene MPC v Sloveniji:

  • 46 mm kovinska 379,00€
  • 46mm zelena 299,00€
  • 46mm črna 279,00€
  • 41mm zlata 349,00€
  • 41mm srebrna 399,00€
  • 41mm bela 279,00€

O podjetju Huawei Consumer Business Group

Huaweievi izdelki in storitve so na voljo v več kot 170 državah in jih uporablja tretjina svetovnega prebivalstva. Huawei je po svetu vzpostavil že 14 raziskovalnih in razvojnih centrov, vključno v Nemčiji, na Švedskem, v Rusiji, Indiji in na Kitajskem. Huawei Consumer Business Group je ena od Huaweievih treh poslovnih enot in ima pod okriljem pametne telefone, tablične računalnike, osebne računalnike, nosljive naprave, storitve v oblaku in drugo.

Huaweieva globalna mreža je zgrajena na več kot 30 letih strokovnega znanja in izkušenj v telekomunikacijski industriji in je posvečena zagotavljanju najnovejših tehnoloških rešitev uporabnikom po vsem svetu.

Za več informacij prosimo obiščite: consumer.huawei.com/si

Spremljajte nas: