A. B. | 15. 3. 2022, 19:00

Ali legendarni igralec končuje kariero? Trpi za zahrbtno boleznijo

Na rdeči preprogi.

Profimedia

Oboževalci se bojijo, da ga ne bodo več videli na velikih platnih. 

66-letni Bruce Willis, filmska ikona, ki je svoje ime uveljavil z vlogami v filmih, kot so Die Hard, Sin City in The Sixth Sense.

Na eni izmed spletnih platform je eden izmed oboževalcev naslovil prelomno vprašanje o njegovem zdravstvenem stanju in s tem sprožil veliko odzivov: "Nekje sem prebral, da ima Bruce Willis demenco, da se pravzaprav ne zaveda, kaj se dogaja okoli njega," je zapisal en uporabnik.

Matt Eskandari, režiser ikoničnih filmov, kot so Hard Kill, Survive the Night in Trauma Center je nanamerno razkril skrivnost, ki jo je Bruce skušal obdržati zase. Dejal je: "Da, to drži (da ima demenco), moj fant, z njim sem režiral štiri filme, tako da vem iz prve roke. Žalostno je videti, kako legenda, kot je Bruce, razpada tik pred vašimi očmi. To sem videl, ko sem delal z njim v zadnjih nekaj letih." 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bruce Willis Fanpage (@bruce_willis_fanpage_)

Drugemu uporabniku je o Willisovem zdravstvenemu stanju Eskandari odkrito odgovoril: "Ima demenco." Pri tem ni eden izmed prvih, ki je naslovil igralčevo trenutno stanje. Na spletu so se že v preteklosti pojavile trditve, da ima igralec težave s pomnjenjem besedil za filmske vloge in da si pri tem pomaga s šepetalko.

"Med snemanjem Glassa so zaposleni veliko truda vložili v montažo in prekrivanje filmskih kadrov, saj si je besedilo zelo težko zapomnil," so povedali sodelujoči na eni izmed filmskih produkcij. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bruce Willis (@mcclanewillis)


Družinski člani ne komentirajo Willisovega zdravstvenega stanja, medtem pa so njegovi goreči oboževalci zaskrbljeni, da svojega filmskega junaka v bodoče ne bodo več mogli gledati na velikih platnih. Vendarle pa njegovi filmski kolegi trdijo, da so skrbi za njegovo nadaljno kariero odveč. 

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord