Uredništvo | 22. 5. 2024, 18:53

Ilka Štuhec je odpotovala na čarobno Šrilanko, a ne sama

Instagram/Ilka Štuhec/posnetek zaslona

Na skupni fotografiji z družbenega omrežja je opaziti tudi sopotnika. Vemo, kdo je.

Naša alpska smučarka llka Štuhec se je prav ob koncu zimske tekmovalne sezone zavihtela na zmagovalni oder v smuku. Nato pa je 33-letna Mariborčanka smuči vsaj za nekaj časa postavila v kot, bele strmine pa zamenjala za južnoazijski otok v Indijskem oceanu." Biti turist in raziskovati Šrilanko," je zapisano v objavi na Instagramu, v kateri je označena tudi Ilka.

Kolaž utrinkov s potovanja na Šrilanki je objavil adrenalinski kolesar, snemalec in fotograf ter prav tako Mariborčan Denis Janežič. "Od zlatega peska plaže Mirissa, do meglenih višin Elle in do Sigiriye, naša šrilanška avantura ni bila nič drugega kot čarobna!" je Denis še pripisal k fotografijam, na eni od njih pa sta skupaj z nasmejano Ilko.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Denis Janezic (@denisjanezic)

V komentarjih objave so jima nekateri sledilci zaželeli zelo lepe in predvsem zaslužene počitnice. Ni pa jasno, ali gre za romantično ali zgolj prijateljsko avanturistično potovanje.

Ilka se bo v naslednjo smučarsko sezono podala s prenovljeno ekipo, v kateri pa prvič ne bo njene mame. Darja Črnko se zaradi prevelikih razhajanj poslavlja od ekipe, v kateri je na hčerkini samostojni poti od leta 2009 opravljala vse vloge.

Novo na Metroplay: Martina Švab povsem iskreno o družini, medijskem svetu in organizaciji časa | Ob skodelici kave