11. 4. 2023, 16:05 | Promocijska objava

Imate hišnega ljubljenčka? Imamo naprave s katerimi bo vaš dom kljub mačkam in psom ostal čist

promocijska fotografija

Danes praznujemo poseben dan, in sicer 11. april je nacionalni dan hišnih ljubljenčkov in kako ga lahko praznujemo bolje kot s pogovorom o tem, kako ohraniti čistočo doma kljub izzivom, ki jih prinašajo hišni ljubljenčki. So sestavni del življenja mnogih ljudi in ne glede na to ali gre za zvestega psa ali igrivo mačko, hišni ljubljenček v vsak dom prinese ogromno radosti. Vendar se z njim pojavijo tudi izzivi, povezani z vzdrževanjem čistega in svežega doma. Hišni ljubljenčki lahko puščajo dlako, umazanijo in vonjave, ki jih je težko obvladati. Zato bodo le ustrezne naprave v vašem domu bistveno olajšale ohranjanje čistoče in higiene v vašem domu.

Eno izmed najzahtevnejših opravil je sesanje, zlasti ko gre za dlake naših živali. Vendar je sesalnik Samsung Bespoke Jet zasnovan tako, da vam to olajša. Je lahek - 1,44 kilograma, zato ga lahko uporabljajo tudi otroci, in ima čistilno postajo Vse v enem, ki samodejno izprazni koš za prah in ujame 99,999 % prašnih delcev. Samsung inovativna tehnologija Air Pulse pri praznjenju koša za prah uporablja močan zračni tlak, ki preprečuje, da bi se drobni prašni delci razpršili v zrak, zato so bivalni prostori čisti in higienični. Ta sesalnik ima tudi napreden digitalni inverterski motor, ki ustvarja neverjetno sesalno moč in 0,5-litrsko posodo za prah, ki jo je mogoče oprati. S sesalnikom Bespoke Jet se lahko poslovite od sesalnih vrečk in vseh nevšečnosti, ki jih prinašajo.

promocijska fotografija

Če nimate časa ali energije za redno sesanje, je Samsung robotski sesalnik odlična rešitev. Ta robotski sesalnik poganja Intelova umetna inteligenca in uporablja prepoznavanje predmetov za čiščenje v bližini naprav, pohištva in drugih ovir. Prav tako lahko ugotovi ali je predmet krhek, in se izogne predmetom, ki so prepoznani kot nevarni. S senzorjem LiDAR izračuna natančno lokacijo in optimizira svojo pot za učinkovito in temeljito čiščenje. Robotski sesalnik se samodejno vrne na čistilno postajo, kjer s tehnologijo Air Pulse odloži ves prah in ima večplastni sistem filtriranja, ki zajame 99,999 % prašnih delcev, zato vonja po prahu v zraku ne bo.

Pranje odej, igrač in posteljnine za hišne ljubljenčke je lahko tudi poseben izziv. Samsung pralni stroji z vratci Add Wash omogočajo hitro in enostavno dodajanje spregledanih predmetov med pranjem. Tehnologija Eco Bubble zagotavlja učinkovito pranje tudi pri nižjih temperaturah, higienska para pa odstrani trdovratno umazanijo ter 99,9 % bakterij in alergenov. S sistemom QuickDrive se čas pranja skrajša za do 50 %, poraba energije pa za 20 %, ne da bi pri tem ogrozili učinkovitost pranja. Predal StayClean omogoča boljše izpiranje pralnega sredstva, na voljo je tudi program za čiščenje bobna, ki odstrani 99,9 % bakterij, ki povzročajo neprijeten vonj.

promocijska fotografija

Ker nimamo časa, da sušimo oprano perilo cel dan, je sušilni stroj odličen način za hitro sušenje odej in igrač za hišne ljubljenčke. Sušilni stroji Samsung nežno in učinkovito posuši katerokoli vrsto perila in to energetsko izredno učinkovito. Običajni sušilni sušilni stroj porabi veliko elektrike. Samsung sušilne stroje pa odlikuje tehnologija toplotne črpalke, ki zagotavlja energetsko učinkovito, stroškovno ugodno in nežno sušenje oblačil. Prislužil si je oceno energetske učinkovitosti A+++, saj za segrevanje zraka uporabljajo hladilno sredstvo in ne elektrike. 

Stroji poskrbijo tudi za hitrejše in natančnejše sušenje, ki je nežnejše do oblačil. Pametna tehnologija zaznavanja AI Dry spremlja vlažnost oblačil v realnem času in inteligentno ustvari optimalno količino toplote, ki ustreza teži in vsebnosti vlage posameznega perila. Sušilni stroj bo od zdaj tudi mislil namesto vas, saj OptimalDry uporablja 3 senzorje za najboljše rezultate. Spremlja vlažnost in prilagodi čas sušenja, da je vaše perilo hitro suho, pri tem pa porabi malo energije. 

Lastništvo hišnega ljubljenčka ne pomeni, da morate sklepati kompromise glede čistoče svojega doma. S Samsung napravami lahko vzdržujete sveže in higienično okolje, v katerem lahko uživate vi in vaši kosmati prijatelji. Zato obeležite nacionalni dan hišnih ljubljenčkov tako, da svojim hišnim ljubljenčkom namenite ljubezen in skrb, ki si ju zaslužijo ter poskrbite, da bo vaš dom čist in urejen s Samsung vrhunskimi aparati.

promocijska fotografija

Posebna pomladna ponudba za čist dom z odličnimi popusti

S kombinacijo izbranih naprav bo vaš dom zasijal v pomladi. Samsung je za izbrane modele sesalnikov, pralno-sušilnih strojev in pomivalnih strojev pripravil odlične popuste. Hkrati pa si za aparate lahko zagotovite še od 3 do 5 let garancije. Promocija traja od 20. 3. do 30. 4. 2023 oziroma do razprodaje zalog. Za več informacij obiščite spletno stran Samsung

promocijska fotografija