25. 1. 2008, 14:14 | Vir: Playboy

Izbiramo Playboyevo dekle leta 2005

»Punce, zdaj pa hlačke dol!« se je zaslišalo s kovinske konstrukcije nad njimi, nakar so gatke v trenutku zletele stran – in nastala je naslovnica.

Ivana Krešić

Težka bo, mar ne? Med šesterico domačih lepotičk, ki ste jih letos občudovali v naši reviji, boste lahko izbrali le eno, ki si po vašem strokovnem mnenju zasluži naslov Playboyevega dekleta leta! Katera bo nasledila Nike in Brigito? Bo to Ines, Anja, Irina, Mirjam, Tina ali Katja? Počakajte na našo junijsko številko in si oglejte sveže fotografije naše in Vaše zmagovalke! Vsa dekleta bomo bogato obdarili, pa tudi Vi se ne boste trudili zaman – desetim bomo podarili celoletno naročnino na Playboy!

Da se razumemo: skrbeti za četico Playboyevih lepotičk ni enostavna naloga, definitivno pa je v primerjavi s kopanjem jarkov, prednovoletnimi nakupi ali pretipkavanjem velikega Playboyevega intervjuja vse skupaj precej bolj sproščujoče. Delo, ki je človeku v veselje, bi skromno rekli. Nam zavidate, kaj?

Ilona Sokolovamiss - marca 2004

Pristna ukrajinska lepota, preseljena na sončni oddelek Alp. Potem ko se je Ilona dokončno zapisala med Playboyeve izbranke, se je njeno življenje umirilo in speljalo na bolj ustaljene tirnice. Postala je gospa in imela kar dve poroki, doma, v Ukrajini, in tu, v Sloveniji. Ilona se sicer spet aktivno posveča izobrazbi, redno obiskuje rodno Ukrajino in sanja o izletu v Ameriko. Potovanja so postala njena nova strast. Zdaj veliko bolj samozavestna lepotička je minulo leto namreč intenzivno raziskovala naše sosedske države.

Mirjam Tratnik - miss aprila 2004

Mirjam je svoje »razkritje« v Playboyu hitro pretopila v nove možnosti. Ob njeni vroči medicinski tematiki je bilo nemogoče ostati ravnodušen, zato je že kmalu po nastopu v slovenski ediciji odletela v Beograd. Naši bratje iz eksfederacije so njene čare želeli tudi v srbski izdaji Playboya. Po delu pa uživanje. Aktiven poletni dopust v New Yorku in Los Angelesu je obrodil sadove. Mirjam je prestala poskusno slikanje za ameriško edicijo Playboya, čaka pa še na uradno vabilo v Playboyev dvorec.

Anja Johan - miss julija 2004

»Ljudje me presenetljivo velikokrat prepoznajo, ampak s tem se začnejo tudi govorice in takrat moraš vzeti slabo skupaj z dobrim,« pravi 23-letna Anja, ki ji je vpliv gole slave za pete prikoval čisto pravega zalezovalca. Fantiča so hitro pospravili na hladno, tako da Anja spet uživa spokojno življenje s fantom in se posveča medicinskim ambicijam, ki jo bodo kmalu pripeljale do statusa ortopedskega tehnika. Tudi Anji ne primanjkuje medijske navzočnosti: minulo poletje je, podobno kot to počnejo lepotičke v boksarskem ringu, na festivalu LENT napovedovala nastopajoče, povabiti pa se je pustila tudi v oddajo Saša Hribarja.

Ines Juranovič - miss julija 2004

Ambasadorka slovenske erotike in lepote. Najprej kot slovenska miss Hawaiian Tropic na globalnem izboru v Las Vegasu, potem pa še kot povabljenka v famozni Playboyev dvorec. Zgodba je sladka: Ines je odšla na Playboy TV Party, kjer je najprej spoznala lepotice, ki krasijo naslovnice ameriškega Playboya. Z njimi je odšla za zabavo v elitni hollywoodski klub, tam spoznala Velikega očeta Hugha Hefnerja in prejela osebno vabilo na Midsummer Night Dream Playboy Party v opevanem dvorcu. Po delovnem dopustu na Kreti pa Ines nadaljuje svojo profesionalno pot kot fotomodel. BMW jo je za ekskluzivni koledar postavil ob bok jeklenega lepotca Z8, delo pa jo čaka tudi v tujini.

Katja Rodič - miss novembra 2004

Aktivna komercialistka in zagnana študentka že načrtuje dinamične dogodke v novem letu. Možila se sicer še ne bo, čeprav zvesto in zadovoljno nadaljuje obstoječe enoletno razmerje, bo pa zato pakirala kovčke – v

začetku leta namreč potuje v London. Zaenkrat baje le bolj za zabavo. Je pa Katja po naslovnici Playboya doživela še eno manjšo, osebno zmago: naredila je namreč vozniški izpit. V prvo! Daljša relacija, pokronana

s kremšnitami, pa takoj ob naslednjem sončnem dnevu.

Tina Lah - miss septembra 2004

Ko je Playboy naši državici razkril vse čare angelske Tine, je obrnil na glavo tudi njeno življenje. 25-letna Kranjčanka je svoj imenik nenadoma zabasala z neštetimi novimi ljudmi, dobila je sveže ponudbe za predstavitve firm in se celo prebila v finale tekmovanja za miss Hawaiian Tropic.

Nekoč tiha miška se je prerodila v komunikativno, opaženo lepotico. Poleg tega pa ni od muh tudi, ko se obuje v tekaške športne copate. Tina je letos po intenzivnem treningu odtekla 21 kilometrov ljubljanskega maratona. Prihodnje leto bo šla do konca: 42 kilometrov doma, prijavljena pa je celo na maratona v Londonu in Novem Sadu. Že navijamo!

FOTO: Aleš Bravničar, Ivana Krešić

TEKST: B. B. & Darjo Hrib

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol