13. 1. 2022, 09:37 | Promocijska objava

Izrazi svojo individualnost tudi z novim pametnim telefonom Samsung Galaxy S21 FE 5G

Samsung

Da so pametni telefoni postali sredstvo za izražanje, ni nekaj, kar bi se zgodilo včeraj. Uporabniki jih ne izbiramo le na podlagi tehničnih lastnosti, zmogljivosti in uporabniških izkušenj. Vse to je seveda pomembno, a prav tako sta pomembna stil in dizajn. Kako se telefon prilega življenjskemu slogu in individualnemu stilu uporabnika? Ženske ga izbiramo kot novo torbico ali kateri drugi modni dodatek, moški kot uro.

Čudovite barve, ikonični okvir in personaliziran domači zaslon

S tem v mislih je zasnovan tudi novi pametni telefon Samsung Galaxy S21 FE 5G, ki ga ja podjetje Samsung predstavilo na velikem dogodku CES 22 takoj po novem letu. Telefon nadaljuje zapuščino serije Galaxy S21, ki se je ponašala z značilnim vrhunskim dizajnom. Uporabniki lahko sedaj izbirajo med čudovitimi barvnimi odtenki telefona. Od nežne a čudovito barvite barve sivke do klasične in nevtralne grafitne in bele. Ikonični okvir Contour-Cut je še vedno brezhibno integriran z ohišjem kamere in tako doda eleganten ter enoten videz. Telefon je tanek, debeline le 7,9 mm in zlahka zdrsne v žep. Ponaša pa se 16,3-centimetrskim brezkončnim Infinity-O Amoled zaslonom, ki je prijazen do oči saj zmanjša škodljive učinke modre svetlobe ponoči.

Zahvaljujoč novemu operacijskemu sistemu One UI 4 se uporabniki lahko izražajo na različne načine. Z njegovimi razširjenimi zmogljivostmi si je namreč mogoče na novo zamisliti domače zaslone, ikone, obvestila, ozadja in drugo. Vsi zdaj omogočajo popolno personalizacijo in prilagoditev stila posamezniku.

Samsung

Odlični posnetki tudi ponoči in ob slabših svetlobnih pogojih

Pametni telefon je naš najljubši sopotnik tudi pri zimskih avanturah. Z njim skušamo ujeti in za vedno shraniti nepozabne trenutke s prijatelji, družino ali ko smo sami. Še posebej, ko sami na primer občudujemo najbolj neverjeten zimski sončni zahod tisočerih barv in si želimo, da bi ga delili z najdražjimi. Z Galaxy S21 FE 5G je to povsem enostavno. Serija je namreč znana po vodilni kameri v industriji in posname najbolj žive fotografije. Tako amaterji kot profesionalci lahko fotografije brez težav urejajo, objavljajo in delijo. Za slabše svetlobne pogoje je tu tudi izboljšana nastavitev nočnega načina fotografiranja, ki omogoča izjemno jasne posnetke v najtemnejših pogojih. Odličen pa je tudi pri snemanju selfijev, saj napredna sprednja kamera s 32 MP zagotavlja najboljšo izkušnjo selfijev pri napravah Samsung doslej. Za še popolnejši vtis lahko sliko preprosto uredite z izboljšanimi zmogljivostmi AI Face Restoration. Telefon pa omogoča tudi dvojno snemanje sprednje in zadnje kamere hkrati. Tako vam res ne bo ušla nobena malenkost.

Zmogljiv in vzdržljiv

Vse zgoraj našteto seveda ne pomeni nič, če se izprazni baterija. A 4500 miliamperurna baterija deluje skupaj z energetsko učinkovitim zaslonom in procesorjem ter zdrži ves dan tudi v omrežju 5G. Hkrati pa je okrepljena še s 25 W super hitrim polnjenjem in se v samo pol ure napolni za več kot 50 %.

Pozabite pa lahko tudi na ''ups'' scenarij, ko vam telefon pade ali se zmoči. Galaxy S21 FE 5G je opremljen z najtrpežnejšim Gorilla® Glass Victus™ steklom na Samsung Galaxy pametnem telefonu, ponaša pa se tudi z zaščito pred vodo po mednarodnem standardu IP68, kar pomeni, da je zaščiten pred brizganjem, kapljanjem in zdrži približno 30 minut do 1,5 metra globine sladke vode.

Samsung