2. 11. 2023, 13:08 | Promocijska objava

Jogobella slovenske ljubitelje sadja osvaja že 25 let!

promocijska fotografija

Kaj je tisto, kar dela jogurte Jogobella tako posebne? Kaj je tisto, kar je osvojilo srca Slovencev, da vedno znova izberejo ta jogurt? Raziskava, ki so jo ob 25-letnici znamke izvedli med slovenskimi uporabniki, je pokazala, da so ljudi največkrat prepričali z bogato ponudbo okusov. Ker pa ima okus neverjetno povezavo s spomini, ki nam lahko vzbudijo topla, pomirjujoča čustva, pa ni čudno, da nam sadni jogurt ne razvaja le brbončic, ampak nam lahko pričara lepši začetek dneva.

Pečeno jabolko, mango, jagoda, borovnica, panna cotta, breskev, jogurti z musliji, jogurtovi napitki ... Sadnih okusov je ogromno in prepričani smo, da prav vsak najde nekaj zase!

Polona se spominja, kako je vsako leto nestrpno čakala, da je na police hladilnikov v trgovini ponovno prišel sadni jogurt z okusom pečenega jabolka, ki sta ga z babico največkrat dodali v nadev jabolčnega zavitka, in je vsako leto napovedal veseli čas pričakovanja praznikov, druženja in družinskih običajev pred božičem. 

"Preprosto ni ga čez zajtrk z banano, kosmiči in bananino Jogobello," je prepričana Lana, ki hiter, a polnovreden obrok pripravi skoraj vsako jutro pred pričetkom predavanj. 

"Obožujem panna cotto, a si redko vzamem čas, da bi jo pripravila. Jogobellin jogurt panna cotta z jagodo pa je skoraj vsak dan na zalogi v mojem hladilniku in je čudovita alternativa tej sladici," pravi Tanja.

Saden, kremast in slasten so bili opisi Jogobelle, ki so absolutno prevladovali med odgovori. Ni čudno, da smo se razveselili tudi novih štirih okusov, ki so jih v Zottu pripravili ob praznovanju Jogobellinega 25. rojstnega dne. Omejena rojstnodnevna serija okusov, ki jih preprosto ne gre zamuditi, prinaša pravo poslastico za vse gurmane. Prva različica je Jogobella Choco Splits, kremast jogurt z gladko teksturo in čokoladnimi koščki v dveh novih okusih: jagoda z belo čokolado ali banana s čokolado. Druga pa je Jogobella Mascarpone z okusom črnega ribeza ali maline. In kateri so najbolj prepričali Slovence? Nesporna favorita sta jagoda in banana s koščki čokolade. Slovenci se radi razvajamo in ideja, da lahko v zajtrk ali malico vključimo še element sladice, je očitno zmagovalni recept!

Za idejo preprostega prigrizka ali vikend zajtrka, ki bo pocrkljal celotno družino, je poskrbela Ana Žontar Kristanc, ki je na svojem kuharskem blogu Anina kuhinja delila recept za jogurt malina cheesecake pečene kruhke, kamor je vključila Jogobella jogurt z okusom maline in mascarpone kreme! Preprosto, a neverjetno okusno. Prepričani smo, da boste ob takšnem zajtrku ustvarili čudovite spomine z vašimi najdražjimi in pričeli dan z zvrhano mero sadja in dobre volje!

Več informacij o izdelkih in znamki Jogobella lahko najdete na spletni strani, kjer lahko spremljate novo ponudbo in okuse, ki vam jih pripravljajo v Zottu.