19. 6. 2023, 12:14 | Promocijska objava

Kaj nudijo najboljši hladilniki?

promocijska fotografija

Hladilniki se nenehno spreminjajo in izboljšujejo. In tudi v letu 2023 je tako.

Hladilniki, ki jih v nadaljevanju predstavljamo, presegajo preprosto funkcijo hlajenja in zamrzovanja. Omogočajo povsem nove možnosti shranjevanja hrane, energetsko učinkovitost, udobje in celo upravljanje na daljavo. O tem se lahko prepričate, če preberete članek Kateri hladilnik kupiti 2023? Še več idej za zerlo ugodne nakupe pa boste našli strani s poceni hladilniki

Če torej razmišljate, kako se odločiti za pravi hladilnik, je dobro, da poznate vse prednosti, ki jih najsodobnejši hladilniki predstavljajo. 

A brez skrbi. To in še več izveste v nadaljevanju. 

Vodilni med hladilniki: hladilniki Samsung

Hladilniki kot so Samsung RF23R62E3S9/EO French Door, Samsung RH69B8940B1/EF in ameriški hladilnik Samsung RF65A967ESR/EO so vrhunec razkošja in inovativnosti. Znani so po izjemni tehnologiji hlajenja, zagotovljenem nadzoru temperature in pozornosti na podrobnosti, kot je razporeditev predalov in polic. 

Poglejmo natančneje, kakšne so prednosti teh hladilnikov. 

Hladilnik Samsung RF65A967ESR/EO

V svojo kuhinjo vnesite preprosto eleganco, ki jo omogoča hladilnik RF65A967ESR/EO. Zunanjost je, namreč moderna in preprosta, z osupljivimi ravnimi vrati. Poleg tega hladilniki te serije zagotavljajo:

● Idealne pogoje za shranjevanje najrazličnejših živil. Prekat Cool Select + v kombinaciji s tehnologijo Flex Crisper lahko, namreč lahko uporabljate na kar pet različnih načinov: za globoko in zmerno zamrzovanje, nudi pa tudi idealne pogoje za shranjevanje mesa, rib, sadje, zelenjavo in pijačo. 
● Trojni hladilni sistem ločeno uravnava temperaturo in vlažnost in nevtralizira vonjave. 
● Beverage CenterTM vključuje vrč brez BPA, ki se sam napolni s filtrirano vodo.
● LCD zaslon za lažji nadzor nad obstojnostjo živil in načrtovanje naslednjih nakupov. 

Poleg tega ima hladilnik Samsung RF65A967ESR/EO hladilno kapaciteto 2,8 kg in zamrzovalno kapaciteto 3,1 kg. Ko je ledomat v zamrzovalniku, je v hladilniku več prostora, hladilnik pa je s tem preglednejši.

Hladilnik Samsung RH69B8940B1/EF

Hladilnik Samsung RH69B8940B1/EF je črn hladilnik v ameriškem stilu z vodnim barom, ledomatom in avtomatom za vodo. Na voljo je v višini od 161 cm do 179 cm z dodatno višino 178 cm, kar zagotavlja veliko prostora za shranjevanje. Prostornina hladilnika presega 321 litrov, dodatna prostornina hladilnika pa znaša 403 litre. 

Prostornina zamrzovalnika je več kot 171 litrov, z dodatno prostornino 242 litrov. Zamrzovalnik je na levi strani hladilnika. Ta hladilnik ima izdelovalec ledu in razpršilnik vode, kar uporabnikom omogoča enostaven dostop do ohlajene vode in ledu. Vodomat je namenjen za uporabo z direktnim priključkom za vodo. Hladilnik deluje zelo tiho, na jakosti 36 decibelov in ima 24-mesečno garancijo.

Hladilnik Samsung RF23R62E3S9/EO

Hladilnik Samsung RF23R62E3S9/EO French Door v srebrni barvi se ponaša s številnimi prednostmi. Njegova funkcija Twin Cooling PlusTM, ki uporablja ločene uparjalnike in hladilne sisteme za hladilnik in zamrzovalnik, zagotavlja, da hrana ostane sveža dvakrat dlje*. Ta optimizacija vlažnosti in temperature ohranja živila v idealnih okoliščinah in zagotavlja svoj prvotni okus in vonj, saj nevtralizira vonjave. 

Majhna in kompaktna zasnova Ice Maxa omogoča večji prostor za shranjevanje, hkrati pa proizvede do 2,4 kg ledu na dan in shrani do 1,3 kg ledu.

Hladilnik Samsung RH69B8940B1/EF odlikujejo dodatne funkcije, vključno z alarmom za odprta vrata in notranjo LED osvetlitvijo ter 24-mesečna garancija.

Zelo priljubljeni so tudi hladilniki Vox, Samsung in Gorenje

Ne glede na to, ali gre za Vox, Samsung ali Gorenje, so ti hladilniki postali zelo priljubljeni zaradi svoje predanosti kakovosti, zmogljivosti in užitkom, ki jih nudijo. Da si boste lažje predstavljali, kako inovativni so ti hladilniki, si poglejmo nekaj primerov. 

promocijska fotografija

Hladilniki Gorenje - rešitev za vse probleme

Hladilniki Gorenje predstavljajo številne rešitve - tudi na področju hladilnikov. Med hladilniki tega proizvajalca lahko tako najdemo tako prostostoječe, kot tudi ameriške in vgradne hladilnike. A to je le osnova. 

Poglejmo, kakšne rešitve predstavlja ameriški hladilnik NRM918FUX, Gorenje. 

Ameriški hladilnik NRM918FUX

FastFreeze, hitro hlajenje, predal za zelenjavo CrispZone, LED osvetlitev, tehnologija prezračevanja MultiFlow 360° in učinkovit zamrzovalni del so glavne prednosti hladilnika NRM918FUX.

Predal za zelenjavo CrispZone poskrbi za svežo zelenjavo, inverterski kompresorji pa so tišji, bolj obstojni in porabijo manj energije. Posledično so manjša temperaturna nihanja in boljši pogoji shranjevanja. Ogromen LED zaslon na dotik omogoča hitro prilagajanje temperature, vgrajeni alarm pa vas obvesti, če temperatura nepričakovano naraste. 

Poglejmo, kateri je tretji predstavnik hladilnikov Gorenje. 

Hladilnik Vox - inovativne rešitve hlajenja

Hladilniki Vox ohranjajo svežino in kakovost hrane s funkcijami, kot so hitro zamrzovanje, hitro hlajenje in namenski predali za zelenjavo. A to so le nekatere odlike, zaradi katerih so Vox hladilniki izjemno inovativna rešitev.  Poleg tega so hladilniki Vox izdelani z upoštevanjem energetske učinkovitosti, kar omogoča manjšo porabo energije in pokvarljivost živil. 

Poglejmo primer hladilnika Vox KG 2330 F.

Hladilnik Vox KG 2330 F in njegove prednosti

Vox KG 2330 F je kombinirani hladilnik z funkcijo LessFrost, ki omogoča preprostejše odstranjevanje ledu. Hladilnik ima antibakterijsko zaščito, tri steklene police, tri odlagalne dele na vratih in predal za sadje in zelenjavo. Vse to pomeni, da so živila varno shranjena in se kasneje pokvarijo. 

Hladilniki Samsung

Hladilniki Samsung ponujajo različne alternative, ki ustrezajo vašim potrebam in povečujejo vaše kuharsko znanje. In to ne glede na to, ali iščete pametne funkcije, prilagodljivo shranjevanje, prefinjeno hlajenje, energetsko učinkovitost ali eleganten dizajn.

Hladilnik Samsung RS68A8840WW/EF

Tehnologija SpaceMax TechnologyTM za izboljšano zmogljivost shranjevanja, tehnologija Twin Cooling PlusTM za neodvisno hlajenje in vrhunska izolacija za uravnavanje temperature so značilnosti hladilnika Samsung RS68A8840WW/EF. Uporabniku prijazna zasnova dopolnjuje čisto estetiko z ozkimi ravnimi vrati in prefinjeno oblikovanimi gumbi. Poleg tega razpršilnik in LCD zaslon omogočata enostavno uporabo, medtem ko so dodatne nastavitve diskretno skrite za hiter dostop. Tako so živila sveža in dlje časa okusna.

promocijska fotografija

Pod črto

Hladilniki se vedno bolj izboljšujejo ter ponujajo nove možnosti za shranjevanje hrane, energetsko učinkovitost, udobje in enostavnost uporabe. Pri izbiri pravega hladilnika upoštevajte prednosti naprednih modelov, ki smo jih obravnavali v tem članku. 

Da pa bo hladilnik za vas lažje dostopen, poglejte tudi pod zavihek Hladilniki akcija in si pri izbiri pomagajte s filtri na spletni strani. 

Ja, tako preprosto je lahko to!