22. 12. 2023, 16:41 | Promocijska objava

Kaj podariti v času, ko imamo vsega preveč

promocijska fotografija

Spet so tu prazniki in ponovno nas spravlja v stisko neskončen seznam obdarovancev in prazen seznam idej za darila. Je že tako, da si večino stvari, ki jih potrebujemo, kupimo sproti, tiste res velike želje pa običajno presegajo finančne zmožnosti Božička. In vsi poznamo tisti scenarij, ko v zadnjem hipu kupujemo darila, zato podarimo že 15. leto zapored dišečo svečo in zimski čaj? Novega praholovca verjetno ne želi imeti nihče, realno tudi čajev ne moremo spiti v količinah, s katerimi nas zasipajo v času božiča. 

Vsekakor je najboljše darilo takšno, ki obdarovancu sporoča dvoje. Za izbiro njegovega darila smo si vzeli čas. Obdarovanca dobro poznamo in ga med letom pozorno poslušamo, ko govori o svojih zanimanjih, hobijih in nenazadnje željah. Kaj pa so odlike dobrega darila? Je praktično, namenjeno obdarovancu in ima nežen pridih prestiža. Pri prestižu ne mislimo na vrednost, izraženo v evrih, gre preprosto za to, da se bo obdarovanec s pomočjo darila malo pocrkljal, se razvajal in užival v nečem več, kar sicer ni nujno potrebno, mu pa ob tem zaigra njegova duša. Kaj točno to je, veste najbolje vi sami. Domača marmelada, arhivsko vino, masažno olje, bon za obisk nege obraza ali kvaliteten par copat. Copat? Da, copati so veliko več kot le par obutve, ki ga uporabljamo doma. Gre za obutev, ki nas spremlja na korakih po naši oazi miru. Obutev, ki jo bomo z veseljem obuli in nam bo najlepše simbolizirala vse tisto, kar nam predstavlja dom: toplino, udobje in varnost.

Ara Shoes copati so prav preplet vsega tega. Izdelani so z mislijo na toplino, ki jo iščemo v objemu svojega doma. Greli nas bodo z volno, ki je najboljši naravni material za ustvarjanje optimalne temperature. Odvaja odvečno vlago in ohranja naše noge tople. Prav tako se volna ne bo navzela neprijetnih vonjav, osvežite pa jih povsem preprosto – postavite jih ven in vlaga bo poskrbela, da bodo ponovno osveženi. Odlikuje jih tudi nedrseč podplat, ki bo poskrbel za varen korak. In ker vemo, da je tudi videz nadvse pomemben, so copati na voljo v čudovitih barvah in različnih motivih. Od igrivih do klasičnih elegantnih različic. Prepričani smo, da bodo izpolnili vsa pričakovanja, zaradi kvalitetnih materialov in izdelave pa bodo obdarovancu služili vrsto let.

Saj veste, lepo je darilo prejeti, še lepše ga je podariti. Če nam uspe, da se ob izbiri in nakupovanju uspemo izogniti stresu, darilo pa bo prejemnika resnično razveselilo in spominjalo na vas, je to dvojna zmaga. 

Največjo izbiro ara Shoes obutve boste našli na prodajnih mestih ara Shop Ljubljana in Maribor, Maximarket, Mass, Pami in prodajalnah Kopitarna.