23. 8. 2023, 14:32 | Promocijska objava

Kako pisati dnevnik v digitalni dobi - naprave Galaxy, ki vam priskočijo na pomoč

promocijska fotografija

V digitalni dobi, v kateri se naša življenja nemoteno prepletajo s tehnologijo, so pametni telefoni in tablični računalniki postali več kot le naprave; so podaljšek nas samih, saj nam omogočajo dokumentiranje naših misli, čustev in izkušenj. Najnovejše Samsung Galaxy naprave - tablični računalniki Galaxy Tab S9 serije, prepogljiva telefona Galaxy Z Flip5 in Galaxy Z Fold5 - ne prinašajo le inovativnih orodij, temveč ponujajo tudi novo razsežnost samoizražanja in umetnost vodenja digitalnega dnevnika.

Ustvarjajte brez omejitev 

Predstavljajte si, da imate napravo, v katero lahko izlijete svoja čustva, ujamete bistvo dneva in razmišljate o svojih željah ter ohranjate spomine. Galaxy Tab S9 serija je idealno orodje za ta namen, saj združuje eleganco in inovativnost ter ustvarja digitalni dnevnik, ki odraža vaš osebni slog.

Galaxy Tab S9 serija je pojem elegance in zmogljivosti, ki uporabnikom omogoča prenosno izkušnjo, podobno kinematografski. Serija prinaša kar tri vrhunske naprave - Galaxy Tab S9, Galaxy Tab S9+ in Galaxy Tab S9 Ultra

promocijska fotografija

Galaxy Tab S9 Ultra s svojim obsežnim 37,1-centimerskim (14,6-palčnim) zaslonom ponuja dovolj veliko platno za vaše misli in stvaritve. Ne glede na to, ali pišete dnevnik svojih misli, skicirate svoje sanje, ali zbirate fotografske spomine, živahen zaslon tablice Galaxy Tab S9 serije oživi vsako podrobnost.

Elegantni grafitna in bež barva Galaxy Tab S9 serije odražata vaš okus in osebnost. Vendar ne gre le za videz - tablica Galaxy Tab S9 je zasnovana tako, da prenese vse življenjske dogodivščine, tudi tiste nekoliko bolj adrenalinske, zato je popolna spremljevalka za zajemanje spominov na poti. Stopnja zaščite IP68 zagotavlja, da bo tablica prestala nepričakovane pljuske ali dni ob bazenu, ohišje Armor Aluminum pa zagotavlja odpornost proti udarcem in padcem.

Poleg tega je Galaxy Tab S9 serija opremljena s pisalom S Pen, ki odpira povsem novo poglavje v digitalnem pisanju in se prav tako ponaša s stopnjo zaščite IP68. Pisalo je zasnovano tako, da se popolnoma zlije z izkušnjo pisanja na tradicionalnem papirju, omogoča pa tudi uporabo v iskalnih vrsticah, brskalnikih in trgovinah z aplikacijami. To ni le pisalo; je orodje za ustvarjanje, ki odpira vrata ustvarjalnosti na povsem nov način.

promocijska fotografija

Novo dvosmerno polnjenje zagotavlja neprekinjeno napajanje, uporabniki pa lahko nadgradijo pisalo v S Pen Creator Edition za vrhunsko izkušnjo z udobnim oprijemom in širšim kotom nagiba za še večjo ustvarjalnost.

Pisanje digitalnega dnevnika postane še bolj tekoče z ovitkom Book Cover s tipkovnico, ki se udobno prilega in ponuja nastavljive kote ter osvetljeno tipkovnico. Ta možnost prelevi tablico v lahek osebni računalnik, ki podpira vaše ustvarjalno potovanje, bodisi med potovanji bodisi med delom na poti.

Za bolj neposredno izkušnjo pa je tu način DeX, ki vaš Galaxy Tab S9 pretvori v prilagodljivo delovno postajo. Z uporabo enostavnega kurzorja, prilagajanja velikosti in postavitve oken ter možnosti Drugi zaslon (Second Screen) za zrcaljenje ali razširitev zaslona, lahko svoj digitalni dnevnik oblikujete in urejate kot na namiznem računalniku. 

Galaxy Tab S9 serija je torej ustvarjena z mislijo na spontano produktivnost in izražanje. Pisanje v digitalni dnevnik prek aplikacije GoodNotes prinaša svežo dimenzijo, ki je sedaj prvič na voljo za operacijski sistem Android, ekskluzivno na tabličnih računalnikih Galaxy. To omogoča, da vaše misli ohranite urejene, hkrati pa jih lahko delite in urejate na različnih platformah, kar še dodatno obogati vaše ustvarjalno izražanje.

Če boste želeli svojemu digitalnemu dnevniku dodati tudi nekaj video vsebine, je tu aplikacija LumaFusion, ki je zasnovana tako, da olajša ustvarjanje vsebin za skupno rabo. S funkcijo Quick Share lahko enostavno delite slike in videoposnetke, tudi tiste velike datoteke posnete s pametnim telefonom Galaxy, s svojim Galaxy Tab S9. Aplikacija LumaFusion se odlično prilagodi obsežnemu zaslonu tablice Galaxy Tab S9 Ultra, kar omogoča natančno urejanje videoposnetkov.

Kupite napravo iz Galaxy Tab S9 serije ali prepogljiv telefon

promocijska fotografija

Galaxy Tab S9 je v Sloveniji že na voljo za nakup. Ti tablični računalniki so vaša premična pisarna ali učilnica, saj omogočajo opravljanje pomembnih nalog kjerkoli se nahajate.

V posebni ponudbi s prihrankom, ki traja še do 27. 8. 2023  pa sta na voljo tudi nova izjemna prepogljiva člana Galaxy Z serije - Galaxy Z Filp5 in Galaxy Z Fold5, ki prinašata vsestranskost brez kompromisov in zagotavljata neprekosljivo izkušnjo prepogibanja ter uporabe. Več o ponudb najdete na povezavah do posamezne naprave. 

Galaxy ekosistem odslej še privlačnejši

Ne spreglejte tudi drugih privlačnih in uporabnih naprav Galaxy, ki dopolnjujejo vaše življenje. Za zdrave navade, kakovosten spanec in športne dosežke uporabite novi pametni uri Galaxy Watch6 in Galaxy Watch6 Classic, ki bosta poleg zdravega življenjskega sloga poskrbeli tudi, da boste vedno na tekočem z vsebinami, ki se pretakajo na vašem pametnem telefonu. Tudi ure Galaxy Watch6 serije so že na voljo v Sloveniji. 

promocijska fotografija