15. 6. 2023, 14:28 | Promocijska objava

Kako poskrbeti, da bo vaš dom vedno pripravljen na goste?

promocijska fotografija

Domačnost, toplina in gostoljubnost - to so stvari, ki jih želimo deliti s svojimi gosti. Obisk prijateljev, družine ali celo novih znancev lahko prinaša nepozabne trenutke in ustvarja dragocene spomine. A včasih se nam lahko zgodi, da nas obisk preseneti in nenadoma se znajdemo v hitrem tempu priprav, da bi svojim gostom zagotovili prijetno izkušnjo.

Kako torej poskrbeti, da bo vaš dom vedno pripravljen na goste? Kako ustvariti vzdušje, ki bo gostom prijetno in udobno? To je vprašanje, ki si ga postavlja mnogo gostiteljev. Rešitev pa se skriva v sodobni tehnologiji.

Vstopite v svet Intelove umetne inteligence in spoznajte Samsung robotski sesalnik Jet Bot. Ta napreden pripomoček se odlikuje po svoji učinkovitosti pri čiščenju in sposobnosti, da s svojo inteligenco prilagodi svoje delovanje glede na potrebe vašega doma. 

Ena od izstopajočih lastnosti naprave Jet Bot je njena izjemna sposobnost prepoznavanja in razvrščanja različnih predmetov v vašem domu. Tako ne bo več brezglavo trčil v naprave ali pohištvo. Z uporabo zmogljivosti Intelove umetne inteligence lahko zazna in analizira svojo okolico ter pametno manevrira okoli ovir. Ta napredna zmogljivost ne zagotavlja le temeljitega čiščenja, temveč tudi zmanjšuje tveganje poškodovanja dragocenih ali krhkih predmetov.

Za večjo učinkovitost čiščenja je Jet Bot opremljen s senzorjem LiDAR, ki je ključna tehnologija na področju robotskih sesalnikov. S pomočjo natančnih izračunov lokacije senzorja LiDAR in algoritmov za optimizacijo poti Jet Bot učinkovito navigira po vašem domu ter očisti vsak kotiček. Ne boste več našli nedotaknjenih ali spregledanih območij. Jet Bot zagotavlja celovito čiščenje in z lahkoto pokriva večji del vašega doma.

Pri robotskih sesalnikih se pogosto pojavljajo težave z zmogljivostjo. Vendar se je Samsung s svojim digitalnim inverterskim motorjem in večciklonsko strukturo šob Jet Bota tega izziva lotil z vso močjo. Te inovativne funkcije zagotavljajo stalno zmogljivo sesanje, kar zagotavlja učinkovito odstranjevanje prahu in smeti po vsem domu. Poslovite se od nadležnih delcev, ki se izmuznejo drugim sesalnikom. Sesalnik Jet Bot ujame vsak najmanjši delec prahu.

promocijska fotografija

Različne površine v naših domovih zahtevajo različno obdelavo, zato je pametni nadzor moči sesalnika Jet Bot zasnovan tako, da se ustrezno prilagodi. Z zaznavanjem vrste površine in količine prisotnih prašnih delcev ta inteligentni čistilec samodejno prilagodi svojo sesalno moč ter tako vsakič zagotovi temeljito čiščenje. Jet Bot natančno ve, kako skrbno in učinkovito ravnati z vsako površino, od globinskega čiščenja preprog z zelo učinkovito krtačo do nežnega pometanja tal iz trdega lesa.

Ko je postopek čiščenja končan, Jet Bot poskrbi sam zase. Samodejno se vrne na svojo čistilno postajo, kjer s pomočjo inovativne Air Pulse tehnologije odloži ves nabrani prah. Ne le, da tako vaš dom ostane čist in brez prahu, temveč tudi odpravi vse neprijetne vonjave, povezane z ujetimi prašnimi delci. Zahvaljujoč naprednemu petplastnemu filtrirnemu sistemu Jet Bot sprošča čist zrak nazaj v vaš bivalni prostor, ki bo blagodejno vplival tudi na vaše goste. 

Ohranjanje higiene je ključni vidik vsake čistilne naprave, kar je Samsung upošteval pri Jet Bot posodi za prah, ki jo je mogoče prati. S popolnoma pralnim multiciklonskim sistemom in 0,2-litrsko posodo za prah lahko preprosto vzdržujete čistočo celotnega sistema. Poleg tega Jet Bot z 99,99-odstotno stopnjo zajemanja mikroskopskih prašnih delcev velikosti od 0,5 do 4,2 µm zagotavlja neokrnjeno in higienično okolje za vas ter vaše bližnje.

Bespoke Jet sesalec, ki ne pozna izzivov

Če bi radi vseeno ostali pri klasiki in sesali še zmeraj sami, potem je tukaj Bespoke Jet. Ta edinstven sesalec je opremljen s številnimi funkcijami, ki olajšajo čiščenje in poskrbijo za brezhibno čistost vašega doma. Ali imate hišnega ljubljenčka, ki pušča dlake povsod? Bespoke Jet sesalec ima posebno krtačo za hišne ljubljenčke in Jet dvojno krtačo, ki učinkovito odstranita dlake in ostale nečistoče z vaših tal. Tako boste lahko uživali v čistem in urejenem okolju brez napora. Sesalec je opremljen s praktično čistilno postajo All-In-One™, ki omogoča enostavno praznjenje posode za prah brez umazanije. Tako se lahko osredotočite na čiščenje, medtem ko se sesalec samodejno napolni za naslednje čiščenje.

S svojo močjo čiščenja do 210 W in lahkotnim dizajnom, bo Bespoke Jet sesalec učinkovito očistil vaše prostore, da bodo vedno pripravljeni na nepričakovane goste. Poleg tega ima dolgotrajno, odstranljivo baterijo, ki omogoča do 2 uri čiščenja, tako da boste imeli dovolj časa, da opravite celoten čistilni postopek.

Kaj pa zrak, je ta tudi čist?

Ko pomislimo na pripravo doma na goste, pogosto pozabimo na eno ključno sestavino - zrak, ki ga dihamo. Čeprav se morda zdi nepomembno, je kakovost zraka v našem domu izjemno pomembna za ustvarjanje prijetnega in zdravega okolja za nas ter naše goste.

Vedno bolj se zavedamo, kako onesnažen zrak lahko vpliva na naše zdravje in počutje. Zunanji onesnaževalci, kot so onesnaženost zraka, cvetni prah ali pršice, lahko vstopijo v naše domove in poslabšajo kakovost zraka. Tako lahko tudi najlepši in najbolj urejeni prostori postanejo neprijetni in nezdravi.

Samsung Bespoke Cube je napreden čistilec zraka, idealen za ohranjanje čistega in svežega zraka v zaprtih prostorih, še posebej v obdobjih visoke ravni prahu. S funkcijo Pet Mode, ta čistilec zraka zlahka zajame drobno dlako hišnih ljubljenčkov, velike in majhne prašne delce ter neprijetne vonjave, zagotavljajoč tako čist zrak za vse člane vašega gospodinjstva, ne glede na njihovo velikost. Če imate tudi vi hišnega ljubljenčka, in vam je ohranjanje nivoja čistoče v vašem stanovanju precejšen izziv potem preverite to povezavo, kjer boste izvedli več o napravah, ki skrbijo za čistočo doma, kjer prebivajo hišni ljubljenčki.

promocijska fotografija

Bespoke Cube je oblikovan s sodobnim dizajnom in je opremljen z inovativno tehnologijo WindFree™ Purification. Skoraj 60.000 mikro zračnih lukenj omogoča neopazen in učinkovit način čiščenja zraka v vašem prostoru, pri čemer zadržuje ter odstranjuje vsak delček prahu, alergenov in škodljivih plinov, medtem ko se čist zrak nežno razprši po prostoru. S HEPA filtracijo in mikroskopskim prašnim filtrom ujame do 99,97 % prahu velikosti 0,3 μm, kar zagotavlja visoko stopnjo čiščenja zraka.

Z dodatkom številskega zaslona lahko Bespoke Cube natančno preverja onesnaženost zraka v realnem času. S pomočjo laserskega senzorja PM spremlja kakovost zraka in zazna delce, manjše od 1,0 μm, ter plinaste kontaminante. Številski EasyView zaslon prikazuje raven onesnaženosti zraka v različnih velikostih PM ter s 4-barvnim indikatorjem poudarja čistost zraka.

Brez klimatske naprave poleti ne gre

Samsung klimatska naprava zagotavlja hitrejše, širše in daljše hlajenje. Tehnologija Fast Cooling omogoča 43 % hitrejše ohlajanje zraka, medtem ko napredna oblika s 15 % večjim ventilatorjem, 18 % širšo vstopno odprtino in 31 % širšo loputo omogoča oskrbo hladnega zraka v daljšem in širšem prostoru do 15 metrov stran od enote. Avtomatska funkcija Auto Clean poskrbi za čistočo in suhost naprave, saj samodejno odstrani prah in vlago iz izmenjevalnika toplote, preprečuje razvoj bakterij in plesni. Filter Easy Filter Plus omogoča enostavno čiščenje in učinkovito delovanje, saj filtrira umazanijo in preprečuje vstop nevarnih kontaminantov v zrak. Nova klimatska naprava prinaša napredno hlajenje, enostavno čiščenje ter učinkovito in varčno delovanje. 

Zahvaljujoč napredni tehnologiji inovativne klime, učinkovitemu čistilcu zraka Samsung Bespoke Cube ter zmogljivemu sesalcu, ste vedno pripravljeni na goste. Vaš dom je osvežujoče hladen, zrak je čist in brez neprijetnih vonjav, ter površine so brezhibno čiste. Ne glede na to, ali pričakujete družino, prijatelje ali nepričakovane obiskovalce, vaša gostoljubnost in prijetno vzdušje bosta vedno podprta s prijetnim okoljem, ki ga zagotavljajo te napredne naprave.

Svežina brez skrbi: Darilo z nakupom Samsung sesalnika!

Odkrijte vročo ponudbo, ki jo preprosto ne smete izpustiti! Če ste na lovu za novim sesalnikom, imamo za vas odlično novico. 

Ob nakupu sesalnika Jet vam Samsung do 7. julija 2023 podarja dodatno baterijo in 3-letno garancijo. Osvežite svoj dom in uživajte brezskrbno, saj bo vaš sesalnik Jet pripravljen na vse izzive!

Za več podrobnosti o tej izjemni ponudbi obiščite povezavo: https://www.samsung.com/si/offer/podaljsana-garancija-za-gospodinjske-aparate-2023/

promocijska fotografija