15. 2. 2023, 16:17 | Promocijska objava

Kakšen je vajin najljubši stil? Preverite 4 popolne kombinacije, ki vaju bodo zagotovo navdušile!

promocijska fotografija

Deichmann je priljubljena destinacija za nakupe, ki nudi kvalitetne in trendne modele obutve, je pa tudi idealno mesto za celo družino – čudovite čevlje bodo z lahkoto našle tako ženske, moški kot tudi otroci.

Glede na to, da se bliža pomlad, februar in marec pa že tradicionalno veljata za najbolj romantična meseca, ste zagotovo načrtovali kakšen romantičen izlet ali zmenek. Ne glede na to, kako se boste odločili, boste morali izbrati tudi primeren stajling za to posebno priložnost. Mi smo prav v Deichmannu poiskali idealne kombinacije obutve za njo in njega, ki se bodo zlahka vključile v vsak načrt!

Za pare, ki obožujejo eleganco

Če boste svoj posebni dan preživeli na elegantnem zmenku in večerji, morda v gledališču ali pa se boste razvajali s koktejli, vam predlagamo, da uskladite svojo kombinacijo in stajling s partnerjem.

Moški se bodo pogosteje odločili za bolj „varen“ izbor hlač in srajce, zato lahko to kombinacijo vsaj malce osvežijo s parom elegantnih čevljev, ki smo jih v Deichmannu našli z malo bolj ekstravagantnim vzorcem v črni barvi. Po drugi strani so za damo črni salonarji klasična, nikoli minljiva izbira in dobra ideja, vendar se nam vseeno zdi, da je to idealna prilika, da svojo garderobo in stajling obogatite s parom edinstvenih čevljev kot so na primer trendni modeli v barvi ciklame, ki so nas pritegnili v trenutku, ko smo zakorakali v Deichmann. 

Če vam je bolj všeč aktiven dan zaljubljenih 

Pari, ki se izogibajo bolj formalnih druženj, bodo mogoče svoj čas in kak posebni dan izkoristili za užitek pri skupnem hobiju ali prostočasni aktivnosti.

Če je vajin skupni hobi pohajanje po planinah ali odkrivanje in raziskovanje novih mest, vas bo zagotovo razveselila ponudba tople obutve za v naravo ali pa za raziskovanje skritih kotičkov, ki vas čaka v Deichmannu. Moški trekking čevlji v olivno zelenih odtenkih so izredno topli in udobni, rožnati nizki škornji z dodano termo podlogo v notranjosti pa so absolutno najbolj ženstveni model obutve za zimske aktivnosti na prostem, ki smo jih videli do tega trenutka. Edinstven in popolnoma ujemajoč se par!

Posebna kolekcija superg, ki so kot nalašč za romantične priložnosti, vsako leto znova osvajajo srca vseh zaljubljenih v športni stil. Enostavni beli modeli s sporočilom ali dodatkom klasičnih simbolov, ki jih povezujemo z romantičnimi trenutki v rdečih ali rožnatih odtenkih enako osvajajo ženske in moške.

Mi smo se takoj čisto raznežili ob misli na usklajen par, ki nosi podobne čevlje in smo prav iz tega razloga poiskali čudovit par superg odličnih blagovnih znamk, ki se idealno ujema. Pri tako usklajenem izboru obutve smo prepričani, da se bo čisto vsaka aktivnost spremenila v nepozaben, romantični zmenek. 

Idealni izbor obutve za ženske in moške z najbolj romantičnim pridihom bo osvojil tudi vaše srce. Celotno ponudbo najboljših kombinacij čevljev in modnih dodatkov preverite na njihovi uradni spletni strani, vabljeni pa tudi v vse poslovalnice Deichmann po celi Sloveniji.