30. 5. 2020, 10:31

Kamenko Kesar izdal svojo tretjo knjigo Če bi moški vedeli

Če bi moški vedeli, kaj imajo ženske rade in kako imajo ženske rade, bi bilo moškim v življenju nedvomno lažje. Kamenko Kesar, avtor dveh prodajnih knjižnih uspešnic in marketinški strokovnjak, nas je zgolj leto dni po izidu knjige Žena ima vedno prav razveselil s svojo tretjo humorno knjigo Če bi moški vedeli. V njej se podaja po poti svojih prigod odraščanja v moškega, in žensk, ki so mu stopile na pot. Povsem iskreno, kot zna le Kamenko Kesar.

Branje, ob katerem ni mogoče zadržati smeha

Prejšnje poletje smo se ob izidu knjige Žena ima vedno prav glasno krohotali iz visečih mrež, na plažah in iz dnevnih sob. Lahko bi rekli, da se knjige Kamenka Kesarja berejo glasno, saj smeha enostavno ni mogoče zadržati. K sreči avtor ne počiva in nam po dveh knjižnih uspešnicah predstavlja svojo tretjo knjigo Če bi moški vedeli. Obeta se nam več kot 200 strani zabavnih zgodb o fantu, ki se je skozi lastne izkušnje ali izkušnje drugih učil, da bi postal pravi moški in da bi razumel ženske.

Knjiga ne ponuja nasvetov, kako razumeti ženske, ponuja pa nadvse zabaven vpogled v avtorjeve prigode z ženskami, v katerih se bo zagotovo prepoznal marsikdo in se spomnil svojih ženitvenih začetkov.

Vse sem moral ugotoviti sam

Kamenku Kesarju bi bilo v času odraščanja v pravega moškega nedvomno lažje, če bi lahko kot Mel Gibson v filmu Kaj ženske ljubijo bral ženskam misli, a se je moral do vseh ženskih skrivnosti dokopati sam.

»Od rojstva sem imel rad punce, to mi je bilo položeno v zibelko. Nisem pa vedel, in tudi nihče mi tega ni povedal, koliko truda je treba vložiti, da bi punce imele rade mene. Vse sem moral ugotoviti sam, z lastnimi izkušnjami in napakami. Pa nisem povsem prepričan, da mi je uspelo tako, kot sem si želel. Če bi bilo odvisno samo od mene, bi še nekako šlo, a kaj, ko so se v ta razvoj od fanta do moškega vtikali tudi drugi, predvsem punce, s katerimi sem hotel biti,« je v svojem šaljivem slogu o vsebini svoje nove knjige Če bi moški vedeli povedal avtor knjige Kamenko Kesar.

Obeta se nam torej še eno branje, ki nas bo nasmejalo do solz in ki ga ne gre izpustiti. Knjigo Če bi moški vedeli, ki je tako kot druga knjiga izšla v avtorjevi samozaložbi, je že mogoče kupiti v prednaročilu na spletni strani www.kamenko.si.

Kamenko Kesar Press

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord