A. B. | 14. 3. 2022, 19:38

Slovo mladega slovenskega oblikovalca: navduševal je tudi elito iz modnega sveta

Slovenski modni oblikovalec Marjan Krnjić je v svoji karieri sodeloval tudi z Naomi Campbell.

Profimedia

Komaj 32-letni modni oblikovalec in stilist, ki je pred kratkim izgubil bitko za svoje življenje, je v svoji karieri spoznal veliko velikih filmskih estradnikov.

A se ga ni nihče dotaknil tako, kot je to uspelo angleški 51-letni supermodelki Naomi Campbell.

Marjan Krnjić je v okviru svoje modne znamke MK Exclusive, ustanovljene v Mariboru, tujino navduševal s svojimi modnimi kreacijami. Kot zapiše Večer je v tujini skupaj z glasbenikom Jožefom Srako v Londonu posnel tudi avtorski resničnosti Youtube šov Overdose, v katerem smo lahko spremljali njuno življenje in ustvarjanje v Veliki Britaniji. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marjan Krnjić (@marjankrnjic)

Kot piše na spletni strani Net TV, televizije, ki je oddajo tudi predvajala, je Krnjić na Otoku živel od leta 2016, kjer se je izobraževal tudi na University of the Arts London. V januarju leta 2019 je kot izbran umetnik bival v rezidenci ministrstva za kulturo v Londonu. 

Naomi Cambell je spoznal na londonskem tednu mode leta 2019, spomin je obeležil s skupnim selfijem. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joseph Sraka (@josephsraka)

Aprila leta 2019 je v čast Naomi napisal svojo prvo pravljico za otroke, Fashionable Ann, ki je že v prvem mesecu prodaje v tujini uvrstila med najbolje prodajane pravljice za otroke na Amazonu. Berljiva pravljica pa ni navadna otroška pravljica, temveč v sebi nosi velike nauke:

"Ljudje smo sposobni premikati gore, a smo nemočni, kadar želimo kaj doseči na silo. Včasih si zaželimo česa drugega, saj se ne zavedamo, da to pravzaprav že imamo. Tega ne vidimo, saj nismo dovolj zreli." 

Eden izmed kupcev na Amazonu je knjigi namenil to čudovito posvetilo: "Knjigo sem kupil svoji 10-letni nečakinji in v njej je neizmerno uživala. Čutim kako močen pritisk je na mladih dekletih, da izgledajo kot Kardashianke in nosijo draga oblačila ter se ličijo, medtem ko lepota prihaja od znotraj. Slike so prav tako čudovite in dejansko sem mislil, da je Ann videti kot Naomi Campbell, preden sem ugotovil, da je zgodbo navdihnila pisateljica, ki sta jo srečala!"

Pravljici lahko prisluhnete tukaj (KLIK): 

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord