13. 9. 2023, 09:10 | Promocijska objava

Koncertni konec tedna za Europarkov 23. rojstni dan

GGB photography

Minuli konec tedna so v mariborskem Europarku upihnili že 23. svečko na rojstnodnevni torti. V največjem štajerskem nakupovalnem središču so obiskovalce od srede do sobote zabavali priljubljeni glasbeni izvajalci, v trgovinah pa so bile na voljo številne ugodnosti. Manjkala ni niti slastna torta velikanka. 

Brezplačni koncerti privabili številne obiskovalce 

V sredo je na osrednjem prireditvenem prostoru nastopil mariborski pevec Kristijan Crnica – KIKIFLY, ki se ga nekateri spomnijo iz lanskega finala hrvaške oddaje Supertalent. Četrtkovo popoldne je minilo v znamenju narodnozabavnih ritmov, ki so jih iz instrumentov zvabili energični Polkaholiki in ob katerih so marsikoga zasrbele pete. Vrhunec dogajanja je sledil v petek, ko je na Europarkov oder stopil priljubljeni pevec Luka Basi in s priljubljenimi dalmatinskimi napevi pričaral poletno vzdušje. 

Otroški program s Čuki in Ribičem Pepejem 

Praznovanja rojstnega dne so se v Europarku udeležili tudi otroci, ki so jih z nastopom razveselili Čuki in Ribič Pepe. Najmlajši so ustvarjali zabavne naglavne okraske in si v kotičku za poslikave obrazov izbrali motiv po svojem okusu. Sladkosnedci so se v soboto posladkali še s torto velikanko, ki so jo pripravili slaščičarji Tete Fride. 

Novost v Europarku: trgovine Levi’s, Douglas in Cvetlični Park 

V Europarku bo tudi jesen polna zanimivega dogajanja in novosti. Pred kratkim je svoja vrata odprla največja trgovina Levi's v Sloveniji, ki jo od zdaj naprej najdete pri osrednjem prireditvenem prostoru. Dopolnite svojo jesensko garderobo z brezčasnimi kavbojkami in drugimi modnimi kosi te blagovne znamke s tradicijo. Ob koncu septembra modni navdušenci ne zamudite predstavitve jesensko-zimskih trendov, že oktobra pa v Europark prihaja drogerija Douglas s priznanimi kozmetičnimi izdelki. Konec tedna pa bo svoja vrata odprla tudi nova cvetličarna Cvetlični Park.  

Za več informacij o dogajanju obiščite spletno stran www.europark.si in sledite družbenim omrežjem Facebook, Instagram in TikTok.