15. 4. 2008, 12:07 | Vir: Playboy

Kot sladke lizike …

Če bi Jugoslavija v svoji prvi ali drugi reinkarnaciji še obstajala, potem bi gotovo imeli tudi uradni izbor za največje pevske dive na tem ozemlju. Tako pa je naš izbor pevk, ki jim z največjim veseljem prisluhnemo, še raje pa jih pogledamo, zgolj informativen in našemu šopku trikrat po treh izbrank ne prinaša formalnih priznanj. Kar pa seveda ne pomeni, da Natalija, Karmen, Pika, Severina, Vesna, Danijela, Jelena, Ceca in Nataša ne smejo biti počaščene …

Pljučna kapaciteta odrskih umetnic je ponavadi tista, ki najbolj prevzame moško občinstvo. Nič čudnega, saj se prav tam skrivajo pevski potenciali mladenke! Tako se tudi večina Playboyevih izbrank lahko pohvali prav z neverjetno razvitim prsnim košem. Le pomislite, koliko črnila je bilo prelitega zavoljo tistega, kar obdaja spodnje dihalne poti naše Natalije Verboten! Ugibanja o razsežnostih njenih košaric so bila že zastrašujoča, preden je mila pevka blagovolila zaupati javnosti, da ji po naročilu šivajo nedrčke s košarico G!

Njene prsi so seveda naravne; ne boste verjeli, ampak nekoč so ji bile – kakor sama pravi – hudo v napoto, tako zelo, da si jih je nesrečnica želela celo operativno zmanjšati. Bog ne daj, bi pomislili danes, saj bi s tem najbolj goreče častilce svojega dekolteja prikrajšala za ritmično zibajoče se poglede v slastna nedrja. Kar se tega atributa tiče, se lahko Nataliji med našimi izbrankami še najbolj približa srbska zvezdnica Ceca, ki pa bo očitno še nekaj let prepevala zgolj v zaprtem krogu jetnišnice.

Kakorkoli že, soproga pokojnega Arkana se je morala, da bi se približala naši Nataliji, krepko potruditi in pomoč poiskati pri najuglednejših specialistih, saj so njene košarice napolnili rekordni silikoni. Za njeno drobno telo bržkone preveliki. Glede na to, da so bili vsi pogovori s Ceco, preden so jo zaupali v varstvo srbskim kriminalistom, sila previdni (novinarji namreč nismo želeli nepotrebnih sporov z najbolj razvpito mafijsko vdovo), podatki o silikonskih mililitrih in druge podrobnosti v javnost nikoli niso zašli.

Zato pa je Jeleni Karleuši, ki naravnih atributov skorajda nima, prav novinarka Televizije Slovenija zastavila neposredno vprašanje o velikosti njenih silikonov, na kar sicer gostobesedna svetlolaska tokrat ni želela odgovoriti. Preostalih div z območja nekdanje Jugoslavije niti nismo preverjali, saj so njihove obline na videz naravne oziroma vsaj naravnejše kot pri Ceci. Naša Karmen Stavec si sicer pomaga z eno številko premajhnim nedrčkom, Pika Božič pa si je prsi povečala s povsem naravno metodo – materinstvom.

Kako pomembna je ob vseh teh bolj ali manj buhtečih nedrjih glasba, ki se izvija iz njih? Natalija nas je osvojila s ferrarijem, sladkali smo se z liziko, ona pa je veselo štela prodane plošče. V zadnjih letih je prav ona najbolje prodajana pevka pri nas. Karmen je sicer prav tako s prodajo plošč potrdila svoje mesto med zvezdami, vendar še vedno zaostaja.

Pika pa se je samostojno šele dobro prodala, zato o tem, kako njen videz vpliva na prodajo plošče, sploh ne moremo govoriti. Med našimi izbrankami je po uspehih v prodaji seveda daleč na prvem mestu Ceca nacionale. Tudi pirati, ki sicer odžirajo zaslužek Karleuši in Bekvalčevi, so se namreč bali pokojnega Arkana.

Njeno zadnjo ploščo je kupilo približno dvesto tisoč ljudi. Ni čudno, da se jih je lani na stadionu Marakana zbralo kar 80 tisoč in prepevalo s pevko, ki je menda celotno turnejo oddelala za milijon evrov – toliko ji je Raka Marić, najpomembnejši menedžer na tem območju, plačal vnaprej, potem pa tržil njene koncerte na svojo roko. O takšnih pogodbah lahko preostale dame samo sanjajo. Severina, ki je znana po izjemni poslovnosti, zahteva za svoj nastop pet tisoč evrov, sicer pa je imela lani celo serijo izvrstnih koncertov, ki so za vedno ohranjeni tudi na DVD-ju.

Mimogrede, Severina je edina med vsemi pevkami, ki že ima svoj DVD! Cena Vesne Pisarović in Danijele je od Dalmatinke za skoraj polovico nižje – ob tem je treba dodati, da vse Hrvatice svoj zaslužek delijo s spremljevalno skupino, medtem ko naše dive samo zase zahtevajo do 1500 evrov. Karmen je menda najdražja, Pika pa, kot novinka, seveda najcenejša.

Slovenke cene za svoje nastope tudi prilagajajo glede na prostor in število obiskovalcev, medtem ko so dame na jugu precej bolj brezkompromisne – ampak Jelena Karleuša, ki zahteva vsaj toliko kot Severina, ima pač precej več poslušalcev, čeprav je res, da po domovini ne nastopa prav dosti, saj najraje prepeva za izseljence.

Naj stvari so tri

Zvezdnicam se ne sme verjeti! Zakaj? Ker največkrat ne povedo resnice. Za Danijelo, denimo, nihče ni vedel, da je poročena, dokler ni na dan prišla novica o ločitvi s tedaj še neznanim pevcem Thompsonom. Verjetno ne bi bil nihče presenečen, če bi se izkazalo, da skriva še kakšnega otroka, četudi ne z ustaškim pevskim botrom. Ceca svojih otrok nikoli ni skrivala – še celo v visoki nosečnosti je veselo nastopala na televiziji, otroka pa je pokazala tudi na lanskem veličastnem koncertu na beograjski Marakani. Šla je še dlje.

Dokazala je namreč, da ju je vzgojila v Arkanovem duhu – na odru sta oba nemudoma pokazala tri prste, kakor se za zavedne Srbe spodobi. V intervjujih je predstavljala svojo ljubezen do pokojnika kot nekaj izjemno romantičnega in najlepšega, kar se ji je zgodilo. Zdaj pa je prišlo na dan, da se je že pred tem grela s prav tako razvpitim kriminalcem Miloradom Lukovićem - Legijo ... No, navsezadnje lahko na to gledamo tudi kot na dokaz ljubezni do Arkana, saj je bil Legija vendarle njegov prvi zaupnik.

Revica verjetno tudi ni imela prav veliko manevrskega prostora. Kot ne takrat, ko je prišla k Arkanu s prošnjo, naj iz svojega taborišča izpusti njenega tedanjega fanta – bosanskega muslimana. Menda je prošnji nemudoma ugodil, v zameno pa je Ceca takrat končala z obrito glavo kot Arkanova nova ljubezen.

In kaj imata skupnega Jelena Karleuša in Natalija Verboten? Obe zatrjujeta, da sta spali samo s tremi moškimi. Natalijini partnerji so sicer velika skrivnost (menda je srce in vse, kar sodi zraven, poklonila svojemu menedžerju), pri Jeleni pa skrivnosti ni – dva nekdanja spremljevalca so ubili, ker sta bila na napačni strani zakona. Zanimivo je, da je njen oče šef policije! Z njenim zadnjim izborom je gotovo zadovoljen, saj je Jelena ujela mladega člana najbogatejše srbske dinastije Karić.

Ni naključje, da je na televiziji BK (braća Karić) najbolj pogosto predvajana izvajalka ... Tudi tretja srbska izbranka Nataša Bekvalac je znala izbrati. Nekatere ženske imajo očitno srečo, da se zaljubijo v bogataše. In, zanimivo, ljubijo jih, čeprav so majhni, plešasti in nič kaj postavni. Resda ima lahko moški še kakšne druge atribute, vendar z intimnostmi žal nismo seznanjeni. Eden takšnih (majhnih, plešastih in nič kaj postavnih), ki bržkone v hlačah skriva kaj posebnega, je Kole, ki Natašo spremlja že nekaj let.

Ves čas sta na naslovnicah rumenega tiska – enkrat menda sveže zaljubljena, drugič spet napovedujejo konec velike romance. Nataša se je vmes sicer spogledovala z vročim srbskim igralcem Sergejem Trifunovićem, odzvala se je povabilu Jana Plestenjaka, s katerim je lani nastopila v duetu na viktorjih, ampak Kole ima na koncu vedno zadnjo besedo. Ali pa zadnji sunek, če hočete. Če ne drugače, jo »ugrabi« in posadi na svojo jahto. Lansko poletje sta menda plula tudi ob slovenski obali, vendar Kole svoje izvoljenke ni spustil do Strunjana, da bi lahko obiskala Jana ...

Srbkinje so se znašle, Hrvatice pa so skrivnostnejše. Danijela ima menda rada orgije, vendar o tem niti za Playboy ne bo spregovorila. Tudi Severina se jih menda ne brani, najraje naj bi imela celo orgije z naključnimi moškimi. Prikupna Seve je bila večkrat omenjena tudi kot razdiralka srečnih zakonov, saj so ji več kot očitno pogodu starejši in poročeni moški. Menda je za vselej končala romanco s svojo menedžerko … Domišljija?

Vsekakor je Severina ženskam všeč – celo neka slovenska novinarka ji je pred časom priznala svojo globoko naklonjenost – ali jim ljubezen vrača, je vprašanje, na katerega ne pričakujemo odgovora. Najbolj skrivnostna je nedvomno Vesna Pisarović, ki je (če naj ji verjamemo) samska, vendar pravi, da ni osamljena. Očitno ji kariera pomeni preveč ali pa čaka na pravo priložnost, saj si menda srčno želi postati mama.

Slovenke niso čakale. Karmen je svojega tri leta mlajšega Martina ujela, še preden je pošteno zaslovela. Natalija očitno noče izkoristiti priložnosti, ki se ji ponuja kot najbolj zaželeni Slovenki, saj je pri stikih z moškimi zelo previdna. Svojo kariero in telo zaupa očitno samo menedžerju. Pika Božič pa je očitno zadela v polno. Njen Dejan Kontrec je izvrsten hokejist, kar zagotavlja, da je premožen in da ima lepo telo.

Njeno telo z materinstvom ni prav nič izgubilo, kar je dokaz, da ženskam v teh časih zaradi kariere ni treba več odlašati. Tudi Severina si menda že hudo želi naraščaja. Natalija meni, da je kljub vsemu pametno počakati, saj naj se bi nekoč v prihodnosti popolnoma posvetila družini, Karmen pa je prava perfekcionistka in je prepričana, da na dveh področjih sočasno ne more biti zares uspešna. Pa še njen Martin je ni zaprosil. Da ne bo nazadnje ostal z dolgim nosom, kakor se običajno zgodi v dolgoletnih zvezah, ki se zlahka sprevržejo v monotonijo in dolgočasje …

Natalija Verboten

  • Prepevamo si: Rdeč ferrari (in upamo, da se bomo z njim tudi vozili)
  • Pevski talent: 4
  • Seksapilnost: 5
  • Potencial: 4
  • Posebnost: Košarice G!

Nataša Bekvalac

  • Prepevamo si: Bela noč (duet z Janom Plestenjakom)
  • Pevski talent: 4
  • Seksapilnost: 5
  • Potencial: 5
  • Posebnost: Pravijo ji novosadska Pamela Anderson, čeprav se še ni slekla.

Ceca

  • Prepevamo si: Bruka
  • Pevski talent: 4
  • Seksapilnost: 5
  • Potencial: 1
  • Posebnost: Še kakšnih petnajst let bo pela v zaprtem krogu jetnišnice.

Karmen Stavec

  • Prepevamo si: Na na na (še posebej, odkar vemo, da to v grščini pomeni seks!)
  • Pevski talent: 5
  • Seksapilnost: 5
  • Potencial: 5
  • Posebnost: Na nastopu nosi premajhen modrček.

Vesna Pisarović

  • Prepevamo si: Sasvim sigurna
  • Pevski talent: 4
  • Seksapilnost: 4
  • Potencial: 3
  • Posebnost: Sama, a menda ne osamljena.

Jelena Karleuša

  • Prepevamo si: Ludača (čeprav v resnici ni nora, pač pa hudo prebrisana)
  • Pevski talent: 2
  • Seksapilnost: 5
  • Potencial: 4
  • Posebnost: Po mami slovenskih korenin.

Severina

  • Prepevamo si: Daj mi, daj (in to tudi zares mislimo!)
  • Pevski talent: 4
  • Seksapilnost: 5
  • Potencial: 5
  • Posebnost: Rada ima poročene moške.

Danijela

  • Prepevamo si: Pleši sa mnom
  • Pevski talent: 4
  • Seksapilnost: 3
  • Potencial: 2
  • Posebnost: Za poroko nismo vedeli, dokler se ni ločila – kaj vse še skriva?

Pika Božič

  • Prepevamo si: Ne bom čakala te
  • Pevski talent: 4
  • Seksapilnost: 4
  • Potencial: 5
  • Posebnost: Kdo bi si mislil, da so mlade mamice tako seksi!

TEKST: Sonja Dodig

FOTO: Sandra Vitaljić, Aleš Bravničar, Menart, Marcandrea, Dean Miličević, Nebojša Babić

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord