19. 12. 2023, 10:20 | Promocijska objava

Kriptovalute za začetnike, katere kriptovalute kupiti v 2024?

promocijska fotografija

Strokovnjak za kriptovalute opozarja: "Pred nami je 2024 in še večji premiki v kripto svetu. Kombinacija treh faktorjev lahko doseže nove rekorde vseh časov."

Martin Korošec vodi delavnico Kriptovalute za začetnike že od leta 2017 in je skozi leta doživel, videl veliko padcev in rasti. Bitcoin raste, še bolj pa rastejo številni manjši, inovativni kripto projekti, ki jih je Martin Korošec tekom leta brezplačno izpostavil na svojih javnih webinarjih. 

Kaj nam v kriptovalutah prinaša 2024? 

Kateri so trije faktorji, sveta trojica velike rasti kriptovalut do novih rekordov? 
Spoznajte kripto niše in kriptovalute z velikim potencialom v 2024
Na katera dva kripto projekta posebej opozarja Martin Korošec?  

Ne zamudite novega cikla velikih rasti, ki se pojavi le vsaka štiri leta. Izkoristite priložnost, da dobite zdaj aktualne informacije in to brezplačno. Število mest je omejeno. Brezplačno se lahko prijavite TUKAJ.  

Bitcoin cena: pot do rekordov

18. avgusta 2023 se je zgodil velik padec v kripto svetu. Martin Korošec, avtor prvega priročnika o kriptovalutah z imenom FENIKS, je takrat na svojem urgentnem javnem webinarju svojim sledilcem povedal, da je to lahko velika priložnost, če razmišljamo le nekaj tednov vnaprej. V drugi polovici avgusta in skozi celoten september je tako na svojih javnih, brezplačnih webinarjih izpostavljal UPtober efekt zaradi katerega kriptovalute od oktobra naprej rastejo. Njegove napovedi so se, kot kažejo dejstva, izkazale za resnične

Celo največji kripto projekti, ki jih je takrat na javnih webinarjih brezplačno izpostavil, so doživeli tudi 300-odstotne rasti. Manjši seveda še več. Od novembra naprej je v emailih in brezplačnih webinarjih opozarjal na t. i. Santa Claus Rally, oziroma božični efekt za rast kriptovalut. 

Cene zdaj res rastejo iz dneva v dan, kot je izpostavil na svojih brezplačnih webinarjih.  

Prihaja novi, še močnejši faktor kripto rasti

Zato se vam zdaj splača slišati, kaj dolgoletni voditelj delavnice o kriptovalutah, Martin Korošec, razkriva o novem efektu, ki je pred nami. Ta faktor je močnejši od vseh v letošnjem letu. 

Začetniki v kriptovalutah: kako lahko izkoristite te rasti? 

Izkoristite priložnost za brezplačne informacije o dobi rasti.

· Trije faktorji, ki lahko v kratkem poženejo bitcoin do 100.000.
· Novo. Katere kriptovalute imajo zelo veliko potencial 2024?
· Začetniki. Kako lahko izkoristite te rasti? Kje so še priložnosti?
· Bonus: razkrivam dva projekta z velikim potencialom.

Kriptovalute za začetnike: brezplačen webinar.  

Da dobite nove brezplačne informacije, kako bi lahko sami izkoristili te kripto rasti in kateri projekti imajo lahko velik potencial rasti tudi v letu 2024, se prijavite na brezplačen webinar tukaj.

Ne zamudite rasti. Katere kriptovalute kupiti v 2024?

Brezplačne informacije o kripto projektu, ki je do zdaj dosegel že 600 % rast.

"V zadnjih šestih letih sem vodil praktične delavnice o kriptovalutah, kjer sem skozi različne tehnične postopke vlaganja v kriptovalute lastnoročno, s pomočjo svoje fantastične ekipe, peljal že preko tisoč začetnikov. Moja predana ekipa in jaz smo pomagali tudi starejšim in popolnim začetnikom, da so osvojili vse tehnične postopke, ki so ključni za uspešno delo s kriptovalutami," poudarja koristi za udeležence svojih delavnic in webinarjev o kriptovalutah Martin Korošec. 

Izredno pomembno je, da znate v kriptovalutah vse tehnične postopke izvesti popolnoma 100 % natančno, brez odvisnosti od drugih. Ena sama tehnična napaka, izgubljeno geslo ali zaupanje napačni (drugi) osebi s temi občutljivimi informacijami, lahko privede do izgube premoženja.

Zato je ključni korak k uspehu v svetu kriptovalut osvojitev tehničnih postopkov. Žal večina ljudi ta korak preskoči, kar vodi do mnogih žalostnih zgodb.

"V kriptovalutah je največ prevar na svetu, ker ne obstaja trg, o katerem bi ljudje vedeli tako malo, kupovali pa tako veliko," še opozarja Martin. 

Zato Martin Korošec redno organizira brezplačne izobraževalne webinarje, imenovane kripto FENIKS, na katerih udeležence vodi skozi vse korake, opozarja na pasti, ponuja tehnične rešitve in občasno deli informacije o perspektivnih kripto projektih z velikim potencialom.

Eden od teh projektov je letos dosegel 600 % rast, drugi pa 300 %, in to po tem, ko ju je brezplačno razkril na svojih javnih webinarjih. 

Darilo: dva kripto projekta z velikim potencialom

Na novem webinarju FENIKS zdaj Martin Korošec razkriva kar dva kripto projekta z velikimi potenciali v 2024. Da dobite te brezplačne informacije se brezplačno prijavite zdaj TUKAJ.  

Cikli v svetu kriptovalut so predvidljivi

Razumevanje ciklov v svetu kriptovalut je ključnega pomena za uspešno navigacijo skozi nihanja na trgu. Dobra novica pa je, da so predvidljivi. Po padcu FTX borze je sedaj vzniknila nova faza rasti, kar predstavlja možnost za donosne naložbe. Kljub potencialnim tveganjem je znanje o kakovostnih projektih ključno za izkoristek teh priložnosti.

Vsi, ki želijo vložiti (mali del svojih prihrankov v kriptovalute), se morajo zavedati, da so kriptovalute še vedno volatilen, špekulativen trg, in vlaganje v njih zahteva premišljeno strategijo. Skrbno preučevanje projektov, ki se pojavijo med cikli, lahko omogoča investitorjem, da izberejo tiste z resničnim potencialom za velike rasti. V času hitrih rasti cen je ključnega pomena ostati informiran o dogodkih na trgu, slediti novostim in prilagajati svojo strategijo glede na spremembe okoliščin. Uspešno izkoristiti cikel rasti lahko prinese konkretne koristi, a hkrati zahteva premišljeno in previdno delovanje na trgu kriptovalut. Začetniki brez znanja, ki ne poznajo niti tehničnih postopkov, ne razumejo razlik med posamičnimi kripto projekti, niso seznanjeni z različnimi strategijami vstopa in izstopa, so načeloma obsojeni na neuspeh. Zato je nujno, da se o kriptovalutah izobrazite. 

 

promocijska fotografija

Katere kriptovalute kupiti 2024? Martin Korošec organizira brezplačen webinar Kriptovalute za začetnike, v katerem razkriva informacije o novih rasteh na kripto trgu. Ne zamudite!

Sveta trojica rasti bitcoina in kriptovalut 

Trije prelomni dogodki imajo moč, da dvigajo ceno bitcoina in s tem drugih kriptovalut v nove rekorde. Že veste, kateri? Ker se pojavijo le vsakih nekaj let, jih raje ne zamudite. Ponuja se vam življenjska priložnost za rast vašega premoženja!

Prihaja bitcoin Halving 

Leto 2024 oznanja prihod parnega leta, ki ima ključno vlogo v svetu bitcoina. To je zato, ker se razpolovitev ali halving bitcoina zgodi le vsakih štiri leta. V praksi to pomeni, da rudarji bitcoina prejmejo polovico manj bitcoinov kot nagrado za potrjevanje transakcij. S tem se neposredno povečajo stroški za rudarje, saj se ti zdaj dvakratno povišajo. Posledično doživi bitcoin okrepljeno osnovno vrednost. Trenutni stroški električne energije, potrebni za rudarjenje enega samega Bitcoina, znašajo kar 53.000 dolarjev (v Južni Koreji) in 32.000 dolarjev v Nemčiji, kjer je električna energija dražja. Povprečen strošek se giblje okoli 19.000 dolarjev, in to zgolj za porabo električne energije. Treba je upoštevati tudi stroške pridobivanja, namestitve ter vzdrževanja vrhunske programske opreme, procesorjev, grafičnih kartic, hlajenja, najema ali gradnje stavbe ter inženirskih storitev. Ko se število novih bitcoinov prepolovi, rudarji ne morejo več prodajati bitcoina pod stroški, ki pa so zdaj dvakrat višji. To nenazadnje vodi v novo rast cen bitcoina.

HALVING in dvig cene bitcoina

Halving ima izrazit vpliv na dvig cene bitcoina, kar potrjuje tudi statistika. Prvi halving se je zgodil leta 2012, kar je sprožilo dvig cene iz 12 dolarjev na približno 1.200 dolarjev. Drugi halving se je odvil leta 2016, spremljala pa ga je rast cene iz približno 300 dolarjev na rekordnih 20.000 dolarjev. Po intenzivnih rasteh običajno sledi začasno znižanje cen, saj tisti, ki so kupovali po nižjih cenah, prodajajo tistim, ki so kupovali po višjih cenah. Pomembno je izogniti se nakupu prepozno in predrago.

Leto 2020 je bilo zaznamovano z enako dinamiko, saj je bitcoin po halvingu skočil s 3.000 na 69.000 dolarjev, prvič je bil dražji celo od zlata. Največji dvig cen se običajno zgodi v mesecih po halvingu. Z novim halvingom, ki se pričakuje sredi aprila 2024, se odpira nova priložnost za rast. Ste pripravljeni, da jo izkoristite?

Priložnost rasti, ki se pojavi le vsaka štiri leta. Jo boste zamudili? 

Ta redka priložnost za rast se pojavi le vsakih štiri leta, zato jo je vsekakor smiselno izkoristiti. Za začetnike pa je ključno, da pridobite nujno tehnično znanje, s pomočjo katerega boste razumeli značilnosti kripto projektov z velikim potencialom, ter prepoznali kripto niše z visokimi možnostmi rasti v letu 2024. Če želite izkoristiti edinstveno priložnost kot je halving bitcoina, se je potrebno dobro pripraviti in razumeti dinamiko kripto sveta.

Kako se naučiti nujnega tehničnega znanja, kakšne so značilnosti kripto projektov z velikim potencialom, ter izvedeti katere kripto niše imajo lahko velike možnosti rasti v 2024? Vse kakovostne izobraževalne informacije na enem mestu. Pridobite jih zdaj! Prijavite se na brezplačen webinar TUKAJ

promocijska fotografija

Kriptovalute v nove rekorde. Kako visoko bo šla bitcoin raketa v 2024? 

ETF spot bitcoin skladi

Pomen prihoda največjih finančnih inštitucij v kripto svet.

Največ, kar lahko neka industrija ali sredstvo doseže v finančnem smislu, je, da vanjo začnejo vlagati finančni velikani, pogosto preko ustanovitve t. i. ETF (exchange traded funds). Zgodovinsko gledano so ti skladi bolj uspešni, kot aktivno upravljani vzajemni skladi. Za nameček pa ponujajo tudi nižje provizije. Ustanovitev takšnih skladov običajno označuje prelomnico za določeno industrijo ali sredstvo. Zgodovina se ne ponavlja, se pa rima. 

4. novembra 2004 je pričel delovati prvi ETF sklad za zlato, ki je v le treh dneh pritegnil več kot milijardo dolarjev vplačil. S tem se je začela večletna rast cene zlata, ki je do leta 2012 dosegla več kot 400-odstotno povečanje. Dosežek zbrati milijardo dolarjev vplačil v treh dnevih pa se je kot rekord obdržal več kot 18 let.

Konec leta 2021 je na to začel delovati ProShares Bitcoin future sklad. V samo dveh dnevih je omenjeni sklad zbral več kot milijardo vplačil. A to še ni bil ETF sklad. ETF spot bitcoin sklad dejansko kupuje "fizične" bitcoine s prejetimi vplačili, omogoča pa tudi vlaganje velikim strankam in tistim, ki zaradi proceduralnih razlogov ne morejo neposredno kupovati bitcoinov, (na primer pokojninski skladi). Lahko pa kupijo točke tega ETF sklada.

Kakšen sklad je torej bil ta "futures" sklad? Tukaj gre v osnovi za stave, ali bo cena bitcoina zrasla ali padla. Futures sklad iz leta 2021 torej ni dejansko kupoval bitcoinov. Zato tudi ta milijarda ni imela trajnega učinka na ceno. 

ETF spot bitcoin skladi pa so povsem druga zgodba. Za odobritev ETF spot bitcoin sklada so vloge vložili vsi finančni velikani v ZDA, med katerimi izstopa gigant BlackRock, ki upravlja ogromnih 9.000 milijard dolarjev in "lahko sam kupi svet".

Za primerjavo: celoten proračun Evropske unije za leto 2022 je bil 170 milijard. Ali 53x manj!

Kot da to še ni bilo dovolj, so vloge za odobritev ETF spot bitcoin skladov oddale tudi druge finančne veleinštitucije. Fidelity, Grayscale, J.P. Morgan, Morgan Stanley, Goldman Sachs, Bny Mellon, Invesco, Bank of America itd. Skupaj upravljajo preko 27.000 milijard. Njihove institucionalne stranke pa še dodatno preko 40.000 milijard, dolarjev seveda.

V luči te množice denarja tudi 100 milijard predstavlja le okrog 3,7 promila sredstev, ki jih ti finančni velikani upravljajo. 1.000 milijard pa pomeni 3,7 % sredstev, kar praktično pomeni podvojitev vrednosti bitcoina. Zato analitiki napovedujejo, da bi cena bitcoina lahko presegla 100.000 dolarjev. Ne glede na to, kaj se bo zgodilo, dejstvo ostaja, da ni večjega dogodka za nobeno naložbo kot začetek delovanja ETF spot skladov, ker se tu obrača največ denarja.

In kdaj lahko nastopi dan, ko bodo ti ETF spot bitcoin skladi odobreni?  

Jutri. Do odobritve lahko pride že jutri. Večina pravnih ovir je že odstranjenih. Tudi motnje na trgu so s kaznovanjem največje kripto borze Binance odstranjene. 

Poznavalci kripto trga zato pričakujejo, da bo odobritev ETF spot bitcoin skladov sledila kmalu, zelo kmalu.

Martin Korošec svari: "Ne zamudite trenutka pred finalno formalno odobritvijo spot ETF Bitcoin skladov!" Doživimo namreč lahko t. i. Ripple efekt, ki je 13. julija letos preko noči zrasel za + 80 %, ko je dobil tožbo proti SEC komisiji. K sreči so člani njegovih izobraževanj že 21. marca dobili informacijo, da Ripplu zelo dobro kaže, se odločili za nakup ali dokup in tako lahko videli izjemne rasti, preko noči. 

Odobritev ETF skladov je prav tako odvisna od odločitve SEC komisije. Vendar pa kripto svet zdaj ima izjemnega jokerja v rokavu. Največja finančna družba na svetu, BlackRock, je do zdaj oddala 574 vlog za odobritev ETF skladov pri SEC komisiji. Z družbo takšnega premoženja in vpliva se ne gre spuščati v spore. SEC komisija je do zdaj Blackrocku že odobrila 573 ETF skladov. 

V kripto svetu je hitrost edina stalnica. Ne zamudite te priložnosti, ki se v vsaki industriji zgodi le enkrat. Prijavite se zdaj na brezplačen webinar KRIPTO FENIKS tukaj

Božični rally

Cene kriptovalut se gibajo v ciklih. Na daljše cikle vplivajo halvingi, na krajše cikle pa razpoloženje na trgih znotraj leta dni. In en del leta je še posebej izrazito optimističen. Čas, ko se zgodaj zmrači in se prižgejo lučke. Decembrsko praznično razpoloženje se tradicionalno preliva tudi v investicije. Medtem, ko večina ljudi zapravlja v trgovinah in nazdravlja v družbi, investitorji v prazničnem razpoloženju kupujejo in kupujejo. 

T. i. Santa Claus Rally ali Božična rast je v svetu delnic dobro poznan pojav. A tudi v kripto svetu se je običaj že dobro prijel. Rasti v decembru so impozantne. To leto pa veter v jadra kripto rasti krepi še en poseben učinek, na katerega Martin Korošec opozarja na svojih brezplačnih webinarjih že avgusta in septembra 2023. September je tradicionalno negativen čas za kripto svet. Kar pomeni, da so takrat v kripto svetu velike razprodaje. In točno to se je zgodilo tudi letos.

Božični rally se krepi do Božiča, zato je smiselno izkoristiti to rast, še posebej, ker nas v začetku januarja čaka izjemno težko pričakovan dogodek, ki lahko sproži doseganje novih rekordov.   

Halving, ETF spot bitcoin skladi in Božični efekt rasti 

Izkoristite vse te tri dejavnike za nove velike rasti v kriptovalutah. Pridobite aktualne in takoj uporabne informacije na brezplačnem webinarju, ki ga organizira Martin Korošec. Žal je število prostih mest omejeno. Prijavite se zdaj brezplačno tukaj

Kriptovalute za začetnike. Knjiga. Novo

Nova knjiga FENIKS, kriptovalute za začetnike razkriva: NOV IZBOR TOP 10 KRIPTO PROJEKTOV!  

Martin Korošec je, po letih poučevanja na svojih delavnicah o kriptovalutah (od 2017), združil svoje bogato znanje in izkušnje v priročniku "Feniks: Kriptovalute za začetnike". Knjigo posodablja redno, vsakih šest mesecev doda najnovejše informacije in trende v svetu digitalnih valut, ter s tem skrbi, da je vsebina vedno aktualna.

Unikatna značilnost priročnika je vključitev aktualnega seznama kripto projektov, ki jih Martin Korošec prepoznava kot obetavne za prihodnost. Eden izmed projektov je v tem letu že dosegel 600 % rast. Drugi projekt je v enem samem dnevu zrasel za več kot 100 %. Je že del vašega portfelja? Preverite v knjigi.

Dodatno vrednost knjigi dajejo izobraževalni videoposnetki, dostopni preko povezav ali QR kod v samem priročniku, ki podrobno pojasnijo tehnične vidike obravnavanih tem.

Glavni cilj priročnika Feniks je opremiti bralce s potrebnim znanjem o potencialih, pravilih igre in tveganjih, ki jih prinaša kripto industrija. Martin Korošec opozarja: "V tem dinamičnem in hitro spreminjajočem se svetu, je ključno biti dobro informiran, saj prostora za napake ni, možnosti za popravilo pa tudi skorajda ne!" Začetniki naj, preden kupijo prvo kriptovaluto, pridobijo znanje, da se zaščitijo.

promocijska fotografija

Katere kriptovalute kupiti 2024? Kriptovalute za začetnike – nova izdaja, nov seznam aktualnih kripto kovancev! 

Prva knjiga z unikatnim NFT-jem v Sloveniji

V knjigi Feniks je zanimiv dodatek vključitev unikatnega NFT (nezamenljivega žetona) za vsakega kupca. S tem je postala prva svoje vrste v Sloveniji, saj vsakemu kupcu zagotavlja tudi digitalno potrdilo lastništva oziroma unikaten NFT nad enim od 500 posebej zasnovanih likov, ki so namenjeni tej priložnosti.

Podrobnejše informacije o novem priročniku Feniks, so dostopne na uradni spletni strani priročnika.

Martin Korošec opozarja: "Pred nami je 2024 in še večji premiki v kripto svetu!"

Po dolgem obdobju slabih novic za kriptovalute, ki traja že leto, se zdaj vrstijo pozitivne novice. Posledično cena bitcoina dosega impresivne številke in nenehno raste. Vendar pa visoke rasti niso rezervirane le za velike kriptovalute.

Številni manjši, inovativni kripto projekti, ki jih je izpostavil Martin Korošec, beležijo, v relativno kratkem času, vse večje rasti. Prepoznavanje teh inovativnih projektov med tisoči drugih pa predstavlja izziv.

Zato bomo na praktičnem webinarju Kripto Feniks odprli tudi tematiko: "vprašanja za milijon dolarjev":

• Katerim področjem znotraj sveta kriptovalut se lahko obetajo največji uspehi?
• Kako pravilno filtrirati med številnimi novimi kripto projekti?
• Kateri kriteriji lahko služijo kot vodnik pri prepoznavanju kriptovalut z obetavnim potencialom?

Na brezplačnem izobraževanju bo strokovnjak za kriptovalute, Martin Korošec, odgovarjal na ta in podobna vprašanja, pri čemer se bo oprl na svoje dolgoletne izkušnje. Poudarja pa, da vsebina webinarja ni finančni nasvet!

Ne zamudite priložnosti in se prijavite na webinar FENIKS, kjer boste lahko spremljali predstavitev v živo. Zaradi velikega zanimanja je število mest omejeno

Prijavite se zdaj tukaj za brezplačen dostop.

* Vsebina članka ni predmet finančnega svetovanja in ni predlog za nakup/prodajo kriptovalut ali drugih sredstev. Vsebina članka predstavlja izključno izobraževalne namene. Omemba posamičnih investicijskih inštrumentov, kripto valut, delnic, skladov, plemenitih kovin, je lahko vključena le zaradi opisa ideje ali izobraževalnih namenov. Martin Korošec ali njegovo podjetje Rdeča Oranža d.o.o. ne priporoča posamičnih finančnih inštrumentov in ni finančni svetovalec, borzni posrednik ali registrirani investicijski svetovalec. Vsem bralcem priporoča, da se, preden sprejmete odločitve o investiranju, o tem predhodno posvetujete s svetovalcem z ustrezno licenco.