13. 5. 2022, 13:16

Na gorenjski avtocesti kar dve prometni nesreči!

Profimedia

Policisti poročajo o dveh nezgodah v prometu, ki ovirata promet. 

Prva prometna nesreča se je zgodila na avtocesti Šenčur – Kranj, smer Jesenice. Po prvih podatkih sta udeleženi dve vozili. Ne gre za hujšo nesrečo. Promet je oviran. Promet trenutno poteka samo po prehitevalnem pasu.

Aleksandra Saša Prelesnik

Druga nesreča s poškodbami 

Na gorenjski avtocesti se je kasneje zgodila še ena prometna nesreča s poškodbami, in sicer sta sedaj dve na odseku Kranj vzhod – zahod (Šenčur – Kranj) smer Jesenice. Promet na delu Kranj vzhod je preusmerjen z avtoceste na vzporedne ceste. Takoj, ko bodo reševalci zaključili z nujnim delom na kraju nesreče, bodo vozilom v zastoju omogočili nadaljnjo vožnjo.

Nove informacije

Okoli 13.30 ure se je začelo praznjenje avtoceste za vozila, ki so ostala ujeta v zastoju naodseku Kranj vzhod in prometno nesrečo na avtocesti. Omogočena jim je nadaljnja vožnja, ki poteka počasi. Do nadaljnjega pa je še vedno aktivno izločanje na delu Kranj vzhod na vzporedne ceste, saj odsek Šenčur-Kranj za druga vozila ostaja zaprt, sporočajo policisti. 

Policisti so sporočili, da so v prvi nesreči na gorenjski avtocesti med Kranj vzhodom in zahodom bili udeleženi dve vozili, v drugi tri.

V obeh so udeleženci poškodovani, pri čemer je v drugi nesreči po trenutnih podatkih v enem primeru podan sum na hude telesne poskodbe (ni podatka, da bi bil kdo življenjsko ogrožen). Obe nesreči policisti se obravnavajo.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord