R.S. | 5. 2. 2023, 21:06

Pretep se je v Murski Soboti končal s smrtjo

Fotografija je simbolična.

Profimedia

Po neuradnih informacijah naj bi šlo za spopad z noži med dvema moškima, pri čemer naj bi eden umrl že v stanovanju ali v okolici bloka, drugi pa je zbežal in se zgrudil na avtobusni postaji.

Zvečer se je na območju centra Murske Sobote zgodil pretep, v katerem sta bili udeleženi dve osebi, končal pa se je s smrtjo ene osebe.

Moški, ki je bil huje poškodovan, je kmalu zatem zaradi poškodb na kraju umrl, so sporočili iz Policijske uprave Murska Sobota.

Srdjan Živulovič/Bobo

Policija je bila o pretepu obveščena ob 18.30. Na kraju dogodka so prišli policisti in kriminalisti, ki so območje takoj zavarovali in pričeli z izvajanjem prvih nujnih ukrepov za izsleditev storilca. Malo pred 19. uro so v Murski Soboti izsledili drugega udeleženca, ki je bil zaradi poškodb odpeljan v bolnišnico. Policija dodatnih informacij zaenkrat ne razkriva, saj kriminalistična preiskava intenzivno poteka. 

Neuradne informacije

Po neuradnih informacijah Sobotainfo je na murskosoboški glavni avtobusni postaji prišlo do incidenta, v katerem naj bi bila udeležena vsaj dva moška. Šlo naj bi za spopad z noži med dvema moškima, ki pa naj bi stanovala v bližini avtobusne postaje. Obračunala naj bi z nožem, pri čemer naj bi eden umrl že v stanovanju ali v okolici bloka, drugi pa je zbežal in se zgrudil na avtobusni postaji. 

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ