11. 5. 2022, 17:38

Pripravite robčke: ganljiv zapis prijateljice Kralja ulice, ki je umrl pri 29 letih

Facebook/Kralji ulice

"Upam, da bo tam lepše poskrbljeno zate in da boš ugotovil, kaj je to ljubezen. Zelo sem te imela rada," je med drugim zapisala.

Umrl je Beno, član Kraljev ulice. Na Facebooku je društvo delilo zapis njegove prijateljice, ki se vas bo zagotovo dotaknilo. 

Preživel ogromno stvari

"Bil si poseben, bil si drugačen in bil si popolnoma samosvoj na svoji življenjski poti, in v ponedeljek si dokončno prehodil ciljno črto. V samo 29 letih si preživel ogromno stvari, za katere se je zdelo, da so že skoraj na meji z nerealnim. In tukaj sva se našla, v za splošno okolico nerealnih, nama pa zelo realnih zgodbah," je zapis začela prijateljica Bena. 

Njegova prijateljica je napisala tudi, da je bil Beno izjemno karizmatična oseba, ki je imela svoje demone. "Ampak to si bil ti, skrivnosten in drugačen od povprečja. Kljub svoji ogromni, navzven mogoče strašljivi podobi si bil v resnici nežen in skrhan fant. Ljubil si šport in dvigovanje uteži. Svojo zasvojenost z drogo si za nekaj časa uspešno zamenjal za uteži in druge fitnes naprave. Dokler ti je telo dalo. Čez dan si bil najprijaznejši, skrajno karizmatičen in nasmejan trener, ki je svojim strankam in ljudem pomagal, velikokrat tudi čez mejo svojih zmožnosti".

Najlepši nasmešek kraljev

"Enkrat, ne dolgo nazaj, sem te vprašala, če zdaj misliš kar umreti, pa si rekel, da boš živel točno toliko časa, kolikor se bo tebi dalo, in ne kolikor ti bodo rekli zdravniki ali kdor koli drug. Zdaj vem, da si bil izmozgan od vsega in da nisi zmogel več. Odpočij se. Upam, da bo tam lepše poskrbljeno zate in da boš ugotovil, kaj je to ljubezen. Zelo sem te imela rada. Adijo, Beno, najlepši nasmešek kraljev," je zapis končala njegova znanka.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord