N. V. | 26. 9. 2023, 18:56

Po 10 urah nastopil epilog dramatičnega dogajanja na Ptuju: moškega, ki je streljal in se zaprl v hišo, so policisti ...

Bobo

Nove informacije s Ptuja.

Na Ulici Šercerjeve brigade na Ptuju se že od dopoldneva odvija prava drama. Eno od tamkajšnjih hiš je obkolila policija, tam je specialna policijska enota, vključen je tudi policijski pogajalec. Razlog je oboroženi moški, ki se je zaprl v hišo, pri sebi pa naj bi imel veliko orožja, smo poročali.

Policisti so ga večkrat pozvali, naj z dvignjenimi rokami zapusti hišo, vendar tega ni želel storiti. S čim točno je grozil, ni bilo znano, je pa med večurnim dogajanjem večkrat streljal na policiste.

Prijeli so ga po približno desetih urah

Policisti Policjske uprave Maribor so sporočili, da so okoli 18.30 osumljenca prijeli in mu odvzeli prostost. Dogajanje naj bi bilo skoraj filmsko: pripadniki specialne policijske enote so vdrli v hišo in moškega prijeli, poroča TV Slovenija.

Bobo

Več informacij bodo policisti posredovali kmalu. Za zdaj je znano samo to, da je moški živ. Neuradno naj bi sicer bil vzrok za streljanje družinsko nesoglasje: razhod s partnerico in delitev premoženja.

Več sledi.