R.S. | 14. 9. 2023, 11:24

Nezaslišano: po smrti Roberta Erjavca neznanci vlomili v njegovo hišo in avto

POP TV

Neznanci so nekaj iskali ...

Robert Erjavec, voditelj in vremenoslovec, je zaradi infarkta umrl v noči iz sobote na nedeljo. Star je bil zgolj 52 let. Njegova smrt je pretresla Slovenijo. Umrl je le dva dni po smrti 63-letnega Saša Hribarja, ki je prav tako umrl zaradi infarkta. 

Vlomili v njegovo hišo

Po Erjavčevi smrti naj bi neznanci vlomili v njegovo hišo na Dolenjskem, prav tako naj bi vlomili v njegov avto, poročajo Slovenske novice. Čeprav niso ničesar ukradli, pa je nastala premoženjska škoda. Še vedno ni znano, kaj so neznanci iskali, vir pa je Slovenskim novicam namignil, da je imel Erjavec veliko informacij o dogajanju na Dolenjskem: "Podatke, za katere si posamezniki ne želijo, da pridejo še v druge roke." 

YouTube/posnetek zaslona

Ganljivo slovo

Novica o Erjavčevi smrti je šokirala Slovence, predvsem pa njegove novinarske kolege. Njegova sodelavka Špela Jereb je imela eno težjih nalog, saj je morala na dan, ko je izvedela za izgubo kolega, stopiti pred kamere in napovedati vreme.

Malo pred 19. uro je po koncu vremenske napovedi s tresočim glasom v kamero dejala: "Noč bo danes jasna. Polna zvezd. In nebo bo danes sijalo še močneje, saj se je na nebu prižgala še ena zvezda." Prispevek o Erjavcu, ki so ga pripravili njegovi sodelavci POP TV, si lahko pogledate tukaj: