8. 4. 2022, 11:51

Nepredstavljivo! S čim je neznanec grozil osnovnošolcem?

Slika je simbolična.

Aleksandra Saša Prelesnik

"Otroci se morajo počutiti varne tako v šoli kot na poti iz nje," je zaskrbljena ravnateljica.

V Novi Gorici je neznanec z nožem grozil osnovnošolcem. Policija dogodek že obravnava, zaradi vpletenosti mladoletnih pa več informacij ne morejo razkriti, poroča N1. 

Napadeni otroci iz višjih razredov

V neposredni bližini novogoriške osnovne šole Frana Erjavca je neznani moški z nožem grozil skupini osnovnošolcev. Kot je potrdil Dean Božnik, predstavnik za odnose z javnostmi Policijske uprave Nova Gorica, novogoriški policisti dogodek že obravnavajo, zaradi vpletenosti mladoletnih pa več informacij ne morejo razkriti.

"Zgrožena sem, da se kaj takega dogaja sredi belega dne, sredi Nove Gorice. Otroci se morajo počutiti varne tako v šoli kot na poti iz nje,” je dogodek za Primorski dnevnik komentirala Lara Brun, ravnateljica Osnovne šole Frana Erjavca. “Podpiramo, da se otroci v šolo in iz šole odpravijo peš ali s kolesi, starši pa se sedaj sprašujejo, ali je to sploh še varno," je še dodala.

Po neuradnih informacijah naj bi bili otroci, ki jim je neznanec grozil, iz višjih razredov, zatem, ko jim je zagrozil, pa naj bi se prestrašeno razbežali.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord