Uredništvo | 5. 6. 2023, 16:53

Strelski incident v Ljubljani: tri osebe umrle, med njimi tudi storilec (imamo fotografije s kraja dogodka)

Žiga Živulović jr./Bobo/fotomontaža

Policisti prosijo občane, da se ne zadržujejo na območju dogodka.

Ljubljanski policisti so bili nekaj pred 15. uro obveščeni, da je na območju Most v Ljubljani prišlo do streljanja, Po prvih podatkih sta dve osebi na kraju zaradi hudih poškodb s strelnim orožjem umrli. Storilec po izvršitvi kaznivega dejanja s kraja zbežal. 

Igor Kupljenik/Bobo

Policisti so kraj zavarovali in izvajajo prve nujne ukrepe za izsleditev storilca, so sporočili z Policijske uprave (PU) Ljubljana. Spletni medij 24ur.com je kasneje poročal, da naj bi neuradno umrl tudi storilec. Informacijo so nato potrdili tudi policisti, ki so zapisali, da je bil v širši okolici kraja odkrit mrtev moški

Igor Kupljenik/Bobo

Ne zadržujete se ne območju dogodka

Po doslej znanih informacijah domnevajo, da bi lahko šlo za storilca navedenega kaznivega dejanja. Poliisti še vedno zbirajo obvestila in ugotavljajo vse okoliščine, zato več informacij o krvavem incidentu še niso mogli posredovati. Na fotografijah s kraja dogodka je videti, da je do incidenta prišlo na območju lokala Sombrero bar.

Igor Kupljenik/Bobo

Preiskovalci občane prosijo, da upoštevajo navodila policistov in z zadrževanjem na kraju dogodka ne ovirajo dela intervencijskih služb. Ko bo znanih več informacij, bodo javnost o tem obvestili, so dodali na PU Ljubljana.

Novo na Metroplay: Kako se dobro ločiti? | N1 podkast s Suzano Lovec