R. K. | 20. 7. 2022, 14:28

To so nam povedali organizatorji Piva in cvetja o smrti 26-letnika

Bobo
To so nam povedali organizatorji Piva in cvetja o smrti 26-letnika (foto: Bobo)

Slovenijo je pretresla novica o smrti mlajšega moškega na priljubljenem festivalu v Laškem. Na nesrečni dogodek so se odzvali tudi organizatorji.

Na letošnjem festivalu Pivo in cvetje, ki je minuli vikend potekal v Laškem, je prišlo do smrti enega izmed obiskovalcev festivala. 

Profimedia

Organizatorji so novico potrdili

Da je na festivalu res prišlo do tragičnega dogodka, so nam v izjavi potrdili tudi organizatorji dogodka. Kot so dejali, so bili v soboto 16. julija popoldan obveščeni o smrti osebe v kampu ob reki Savinji. Zapisali so še, da podrobnejših informacij zaenkrat nimajo, saj preiskava dogodka še poteka.

Vse postopke v zvezi s tem dogodkom vodi Policija, partnerji festivala pa jim nudijo vso potrebno pomoč. Svojcem ob tem izrekajo iskreno sožalje.

Bobo

Za smrt ni bilo krivo nasilje

Po neuradnih podatkih naj bi minulo soboto na festivalu v Laškem preminil 26 let star fant. Informacijo o dogodku je za Slovenske novice potrdil tudi eden izmed obiskovalcev festivala, ki je povedal, da so se zjutraj zbudili v kampu. Takrat je bil na prizorišču že potegnjen policijski trak, pokojnika pa so pristojni pokrili.

Dogodek so potrdili tudi na PU Celje, kjer so za Slovenske novice dejali, da so bili o smrti mlajšega moškega v času prireditve Pivo in Cvetje v Laškem obveščeni. Dodali so, da v omenjenem primeru ni šlo za smrt zaradi nasilja.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.