9. 5. 2022, 10:11

Znani slovenski nogometaš umoril svojo ženo

Facebook/R. P.

Slovenijo pretresa napad nekdanjega nogometnega reprezentanta, ki se je znesel nad svojo partnerko. 

Po naših neuradih informacijah naj bi včeraj zvečer nekdanji nogometaš iz Dravograda, 38-letni R. P., tako hudo poškodoval svojo 33-letno ženo S. P., da je slednja danes zjutraj umrla.

Policisti so prejeli obvestilo o poskusu umora na Koroškem. Tragedija se je odvila v Dravogradu. “38-letni moški, ki je imel prepoved približevanja 33-letni partnerki, se je pojavil na njenih vratih in jo skušal umoriti,” so brez navedbe imen zapisali policisti. Po zanesljivih podatkih gre za R. P., partnerka pa naj bi bila njegova žena S. P.

Davil jo je in napadel z udarci

“Na kraj sta prihitela policista, ki sta osumljenemu odvzela prostost, izjemno hudo poškodovano 33-letnico pa sta takoj začela oživljati in ji nudila prvo pomoč, dokler niso prispeli reševalci. Z reševalnim vozilom so jo odpeljali v Splošno bolnišnico Slovenj Gradec, kjer je za posledicami poškodb umrla,” so sklenili policisti in še, da ga bodo zaradi suma umora privedli pred preiskovalnega sodnika. Več uradnih informacij v tem trenutku še ni znanih, naj pa bi jo napadel z udarci in davljenjem. 

Osumljenec je nekdanji nogometaš, ki je igral je v slovenski nogometni reprezentanci do 17, 20 in 21 let, nekaj let v Avstriji, nazadnje pa v NK Dravograd. Leta 2019 se je od športne kariere poslovil.

Nesrečnika sta se poročila junija 2019, oba naj bi bila zaposlena v podjetju v Avstriji. Rodila sta se jima dva otroka, ki naj bi bila v času krvavega dogodka doma. Nasilne smrti pa naj bi umrl tudi oče osumljenega. Njegovega očeta naj bi pred leti pretepli do smrti, a storilcev Policija menda nikoli ni našla.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord