23. 5. 2008, 14:16 | Vir: Playboy

Lepe, seksi bejbe, ki nikoli ne rečejo ne

PR
Lepe, seksi bejbe, ki nikoli ne rečejo ne (foto: PR)

Leah je postavna bejba. Lepi dolgi nogi ima in prelepi čvrsti pokončni dojki z velikima nabreklima bradavicama na tako rekoč popolnem telesu. Sočne ustnice ima vedno rahlo odprte. Tudi njene lepe, ravno prav mesene sramne ustnice so na pol odprte – in vagina tudi. Leah in njene kolegice Stephanie, Amanda, Mai in druge svojemu moškemu nikoli ne rečejo ne. Pravzaprav nikoli ne rečejo nič, ker ne govorijo, ne slišijo in ne vidijo.

Morda so prav zato pripravljene seksati kadarkoli, kjerkoli, kakorkoli, s kakršnimkoli moškim, pa naj je lep ali grd, vitek ali debel, z velikim ali majhnim, naj ima mogočne ali šibke erekcije. Seksa jim ni nikoli ne preveč ne premalo. Enako zadovoljne so tako z maratonci kot s prezgodnjimi ejakulatorji. In zveste so tako enim kot drugim.

Dobrodšli v svet Real Dolls, resničnih lutk, pripadnic nove, silikonske generacije ljubezenskih lutkic! Po mnenju tistih, ki so že »spali« z njimi, so zelo blizu pravi stvari, nekateri pa celo trdijo, da so, vsaj med nogama, boljše od prave stvari – predvsem zato, ker so iz silikona tudi vagina, usta in analna odprtina, kar menda povzroči, da ti ga (penis) bolje vsesajo kot prava vagina, usta in analna odprtina.

Drage punce

Real Dolls so najboljše bejbe med ljubezenskimi lutkami. Velika večina lutk je »napihnjenk«, neke vrste balonov v obliki ženskega telesa z eno do tremi luknjami, ki so bolj primerne za odbojko na plaži, če pri roki ni prave žoge, kot pa za koitalno simulacijo, čeprav obupno potrebni morda mislijo drugače. Bolj sofisticirane lutke za napihovanje so menda precej boljše v postelji, vendar niso poceni, saj je treba zanje odšteti veliko, okrog 500 dolarjev.

Vedno sem bil zagovornik raziskovalnega in eksperimentalnega pisanja, vendar pa lahko z njim hitro anuliraš honorar, zlasti če se odločiš spati z najboljšo med ljubezenskimi lutkami, eno od Real Dolls, kajti v najbolj poceni različici te osnovni model še vedno stane 5000 dolarjev. Toliko znese takšna s »samo« dvema penetracijskima odprtinama. Če si privrženec analnega seksa in hočeš tudi tretjo luknjo, moraš doplačati 250 dolarjev, ker ustvarjanje te odprtinice menda precej zakomplicira zadeve. Tudi dobavni roki niso kratki, saj so punce hudo priljubljene.

Problem je tudi v tem, da silikonske ljubice ne moreš »spustiti«, ampak jo moraš nekam spraviti, tam pa jo lahko najdejo žena, ki bi lahko postala ljubosumna, ali otroci, ki že tako postavljajo najrazličnejša vprašanja.

Punco je seveda treba prinesti tudi domov, zadnje, kar bi si človek želel, pa je, da bi se mu zgodilo kaj podobnega kot pred kratkim Nemcu, ko je domov prinesel silikonsko ljubezensko lutko, s katero je morda res dobro seksati, vendar vseeno ni videti živa.

Nepoučeni radovedni sosed je mislil, da je prinesel truplo (morda je kdaj gledal Hitchcockov film Dvoriščno okno), in alarmiral policijo, ki je hitro priletela na prizorišče, vdrla v stanovanje in ga ujela med intimnim spoznavanjem z lutko. Ugotovila je lahko le, da ima gospod manjši harem, štiri lutke, se globoko opravičila, ker ga je zmotila pri seksu, in odšla. A kaj mu to pomaga – vsa soseska se mu posmehuje, ker seksa z lutkami.

Pa je posmehovanje umestno?

Stvarnik Real Dolls Matt McMullen in zelo veliko njegovih strank misli prav nasprotno – da ima Nemec dober okus. Res odbiti ameriški jezdec plošč Howard Stern je celo dejal, da seks z nobeno živo žensko ni bil tako dober kot z Mattovo resnično lutko.

Matt je bil nekoč izdelovalec lutk za izložbena okna in si želel, da bi bile videti bolj žive. Zato je začel eksperimentirati z najrazličnejšimi snovmi, vse dokler ni ugotovil, da se najbolje obnese silikon. Ko je slikonske izložbenke oglaševal v internetu, mu je dal novo zamisel »pokvarjenec«, ki ga je v elektronskem pismu spraševal, ali je mogoče z njegovimi lutkami tudi seksati. To mu je dalo misliti, spodbujati pa ga je začela tudi žena, medtem ko je sam vztrajno govoril, da ne bo nihče pripravljen plačati nekaj tisoč dolarjev za ljubezensko lutko.

Pomota! Medtem ko nekateri mislijo, da so Real Dolls nekoliko in nekako oljnate, ker oddaja silikon neke vrste oljnati znoj, je Matt na najboljši poti, da postane milijonar. Njegovo podjetje Abyss Creations proda več kot tristo lutk na leto, večinoma po svetovnem spletu (oglejte si jih, res so dobre bejbe: www.realdoll.com). Ker stane osnovni model 5000 dolarjev, je to dovolj, da Matt zaposluje sedem ljudi.

Ko je začel eksperimentirati, je nastala Nina, ljubezenska lutka, ki je doživela svoj prvi testni seks leta 1996. Testiral jo je Matt sam. Prva lutka, ki je bila v postelji že tako dobra, da je bila primerna za trg, pa je bila Stacey, vitka plavolaska z jedrima dojkama in dolgima nogama. Toda Matt dolgo ni bil zadovoljen. Hotel je, da ima lutka mehkotrde dojke, ki niso samo videti resnične, ampak so resnične tudi na otip.

Če gre soditi po dramatično prepričljivem spletnem posnetku para moških rok, ki intenzivno gnetejo razkošen par dojk, mu je uspelo. In kako mu je uspelo? V bistvu naredi lutkam to, kar naredijo tisočem žensk lepotni kirurgi – v prsi jim vloži silikonske vložke, ki so mehkejši od silikona, iz katerega so telesa. To pomeni, da njihove prsi na otip skoraj niso drugačne od prsi kake Pamele Anderson.

»Potem sem moral rešiti problem seksualnih funkcij,« pojasnjuje Matt, »moral sem sesti in razmisliti o tem, kaj in kako naj naredim, da bi bilo lutko tudi od znotraj čutiti kot pravo žensko.« To je trajalo dolgo leto dni in tudi v tem primeru se je izkazalo, da ni boljše vagine in vsega, kar spada v njeno neposredno bližino, od silikonske.

Največji problem je bilo »okostje« Mattovih lutk. Sprva je bilo iz plastike, ki pa se je izkazala za prešibko, saj je silikon težak in lutka se je sesedala, kar pa je seveda zadnje, česar si človek želi na vrhuncu strasti. V drugi fazi je poskusil z aluminijem. Šlo je bolje, vendar pa se je bejba zdaj vse preveč zvijala, da bi bila lahko dobra seksualna partnerica.

Na koncu se je odločil za jeklo, zaradi česar so seksi seksbejbe precej težke. Matt in njegovih šest uslužbencev prav vse izdelajo ročno, od obraza do telesa, od dojk do vagine. Proces izdelave ni kratkotrajen – vzame kar 80 ur dela – in zato so Real Dolls resnično nekaj posebnega v primerjavi z vsemi drugimi lutkami, ki so se doslej pojavile ne trgu seksualnih pripomočkov.

Najboljše lutke za napihovanje so pakirane v relativno majhni škatli in veljajo, vsaj v ZDA, okrog 500 dolarjev. Proizvajalcem ni veliko mar za kakovost, ker vedo, da se naročnik ne bo javno pritoževal in zahteval povračilo denarja. Prava razlika med lutkami za napihovanje in Mattovimi resničnimi lutkami je v tem, da so prve »seksualna priprava«, druge pa umetniško delo. Zato je cena osnovnega modela lahko 5000 dolarjev. Naročniki sami izbirajo telesa in glave, barvo kože, oči, las, sramnih dlak in število odprtin.

Že prvi naročniki so bili navdušeni – kaj navdušeni, naravnost šokirani, in to ne samo nad tem, kako lepe in seksi so bile, ampak tudi nad njihovo »resničnostjo« – na pogled in na otip.

In kako Matt komentira zgoraj omenjeno trditev Howarda Sterna (mimogrede, Howard pravi, da ima zelo majhen penis), da ni bila nobena od njegovih resničnih ljubimk tako dobra v postelji kot ena od Mattovih lutk? »To je najbrž pretiravanje. Nekaterim je seks s pasivno lutko neke vrste fetiš in morda zato v seksu z mojimi lutkami bolj uživajo kot z resnično žensko. Ker sem sam testiral »seksualno funkcionalnost« svojih lutk (eden redkih proizvajalcev je, ki je občeval s svojimi »izdelki«), moram priznati, da kadar zapreš oči in odmisliš, da občuješ z lutko, silikonska vagina prinaša večji užitek kot prava.

Govorim o povsem fizičnem užitku. Zakaj? Zato, ker je iz silikona, ta pa ti dobesedno vsesa penis in v vagini ustvari vakuum, povsem brezzračni prostor. To se ti v resnični vagini ne more zgoditi. Gre za novo, drugačno izkušnjo.« Recimo, da mu verjamemo na besedo, ker so njegove bejbe enostavno predrage, da bi jih testirali …

Idealke?

Nekateri moški odkrivajo vrsto drugih prednosti seksa z resničnimi lutkami. Radi jih imajo, ker molčijo, se ne pritožujejo, jih nikoli ne kritizirajo, so skratka pasivne partnerice, s katerimi lahko spijo kadarkoli, kjerkoli in kakorkoli si to želijo. Drugi spet jih obožujejo, ker lahko z njimi občujejo v najrazličnejših položajih, saj so izjemno prožne in prilagodljive, pa naj si želijo vaginalnega, oralnega ali analnega seksa.

Zelo pomemben razlog za navezanost nekaterih moških na Mattove silikonske bejbe je njihova lepota in seksualna privlačnost, saj so resnično lepe in seksi, posebno v polmraku, in spominjajo na najlepša dekleta iz najimenitnejših revij za moške, na katera ima velika večina gospodičev lepe spomine iz mladosti, ko so jih listali in se medtem intenzivno ukvarjali z ročnimi deli.

Ni veliko moških, ki se znajdejo v postelji z resničnimi tako lepimi ženskami, kaj šele, da bi lahko z njimi počeli karkoli hočejo. Lutke, ki jih lahko vrh tega oblačijo in slačijo po želji, jih nekako izenačijo z zvezdniškimi moškimi.

Zanimivo je vprašanje, ali so lahko lutke v pomoč pri razvoju moške seksualnosti oziroma ali moškemu pomagajo ali pa ga ovirajo pri zbliževanju z resničnimi ženskami. Odgovor na to vprašanje je odvisen predvsem od tega, kdo spi z njimi. Zelo verjetno je, da imajo številni moški, ki kupujejo Real Dolls, takšne ali drugačne seksualne probleme, na primer zaradi prezgodnjega izliva ali prešibke erekcije.

Če jim lutka pomaga premagati probleme in jih medtem ne odtuji od resničnih žensk, je opravila koristno delo pri ustvarjanju in utrjevanju njihove seksualne in splošne samozavesti. Če jih še bolj odtuji od resničnega življenja in seksa s pravimi ženskami, pa se njihovi problemi še povečajo.

Resnično inteligentna interakcija

Prihodnost resničnih lutk je v njihovi – to se je preprosto moralo zgoditi – kompjuterizaciji. Postale naj bi interaktivne. V Mattovi delavnici že razvijajo več projektov, ki bodo združili lutke in računalniško tehnologijo.

V določene dele telesa – ni si težko zamisliti, v katere – bodo vgrajevali občutljive senzorje, zaradi katerih se bodo Leah in njene seksi kolegice tako ali drugače odzivale na božanje in druge vrste draženje. Matt pravi, da je možno »na tisoče kombinacij avdioodzivov«, dvomi pa, da jih bodo lahko razvili v pogovor med lutko in njenim lastnikom, čeprav namiguje, da bo to »skoraj inteligentna interakcija«.

Inteligentna? Vse kaže, da bodo avdioodzivi vseeno omejeni na stokanje in krike, ki naj bi uporabnika prepričevali, da nekaj počne dobro in prav, pa naj lutki boža dojki ali z njo občuje.

Sčasoma naj uporabniki ne bi izbirali samo oblike telesa, velikosti prsi, barve kože, las in sramnih dlak, ampak tudi »osebnost« resnične lutke, ki jo bodo izražali takšni ali drugačni avdioodzivi na takšno ali drugačno lastnikovo »obdelavo«. Lutke naj bi torej imele različne seksualne osebnosti. Po malem znanstvenofantastično zveni napoved, da se bodo odzivale tudi fizično. Neke vrste robotizacija? Aha. Na primer rok, ki bodo sposobne božati penis ...

Po vsem tem človek hitro pride na misel, da resnične lutke pomagajo tistim moškim, ki na žensko gledajo kot na seksualni objekt. »Ni nujno,« pravi njihov oče, »te lutke ne bodo nikoli mogle nadomestiti prave stvari. Ponosen sem na svoje delo, vendar je moj izdelek konec koncev vseeno le lutka. Lepe so in seksi, dobre tovarišice in seksualne partnerke moških, ki jih potrebujejo zaradi tega ali onega razloga.«

Z drugimi besedami: resnične lutke so alternativa resničnim ženskam. In resnici na ljubo, tudi nekatere resnične ženske v postelji spominjajo na lutke. Spomini na eno, morda dve uspavani krasotici, ki sta v postelji posnemali lutko, ker sta mislili, da sta prelepi, da bi se premikali ali preznojili, niso lepi. Vseeno pa misel na to, da bi resnično žensko zamenjal z resnično lutko, ni nekaj, kar bi si želel moški z zdravim seksapetitom in zdravim odnosom do žensk in seksa.

Poleg tega dober seks ni samo umazan, kot pravi (ne s temi besedami) Woody Allen (»Is sex dirty? Only if you do it properly.«). Koitus ni nekaj, kar eno telo dela drugemu, ampak po malem spominja na boj dveh enakopravnih teles, eno suva, drugo prihaja nasproti, ali obratno, eno se navija, drugo odvija, ali obratno ... Dober seks vidiš, slišiš, vonjaš. Nič drugega ni kot dober seks med najmanj dvema resničnima človekoma. Grki seveda ne bi zasedli Troje, če ne bi poskusili. Tudi sam bi se za končno sodbo moral srečati z Leah ali katero od njenih tovarišic.

Skoraj bi pozabil – med Real Dolls je tudi osamljena moška lutka, Charlie. En sam model ponujajo, ki ima pred živimi moškimi res pomembno prednost – večno erektiran penis povprečne dolžine in debeline. Očitno pa poba ne gre najbolje v promet, sicer bi imel kolege. Kar dokazuje nekaj, v kar sem bil vedno trdno prepričan – da so ženske veliko bliže resničnemu življenju, tudi in predvsem seksualnemu.

TEKST: B. B. Kastelic

FOTO: Real Doll

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.