A. B. | 25. 3. 2022, 19:00

Izvedeli smo skrivnost! Kdo skrbi za otroke, med tem ko Kate in William potujeta po Karibih?

Kate Middleton in princ William.

Profimedia

Kdo je dama, ki ji tako zaupa britanski dvor?

Vojvodinja Cambriška Kate Middleton in princ William se po tradiciji kraljeve družine mudita na turneji po Karibih. A kdo skrbi za njune tri otroke, torej 8-letnega princa Georgea, 6-letno princeso Charlotte in 3-letnega princa Louisa?

Na srečo so otroci kraljeve družine v dobrih rokah osebe, ki že od leta 2014 svoje življenje namenja samo njim. To je varuška Marie Terese Turrion Borallo. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TheRoyalCourier (@theroyalcourier)

Tako kot vsi zaposleni v Buckinghamski palači je tudi ona zelo privatna oseba, zato o njej vemo zelo malo. Kljub temu pa se iz palače o njej širi glas globoke pohvale. Za Hello so zaposleni v Hiši namreč tudi povedali, da: "Ni poročena in nima partnerja, saj je njeno življenje v celoti posvečeno družini, s katero dela. Znana je po tem, da je popolnoma profesionalna – poročena s svojo službo."

Maria nosi posebno uniformo 

Mnogi varuško primerjajo varuške Mary Poppins, zmeraj je namreč oblečena v rjavo obleko, na glavi nosi klobuk in bele rokavice, ki so v visokih družinah ikoničen modni dodatek varušk otrok. 

Na spletni strani kolidža, ki se specializira za izobreževanje varšuk, Norland, lahko preberemo, da je njena obleka del več kot 129-letne tradicije. "Ko nosite to uniformo dokazujete, da ste za delo usposobljeni in da nudi najvišjo kakovost oskrbe."

Usposobljena je tudi za ... borilne veščine? 

Kraljevi družini niso tuje varnostne grožnje, zato je za varuško ZAHTEVANO, da se s tem zna tudi soočati. S tem namenom je tudi Maria usposobljena za vsak tak primer, kar potrjuje tudi novinarka specializirana za kraljevo družino, Victoria Murphy

Razkrila je, da se varuške naučijo praktično vsega - "od obrambne vožnje do varnostnih vprašanj do tega, kako skrbeti za bodočega kralja ali kraljico. Tako da res ve vse, kar bi morda morali vedeti o vzgoji otroka."

Ob tem pa je tudi dodala, da se varuške v Norlandu "naučijo vsega, od taekwondoja do "odganjanja" morebitnih ugrabiteljev in tudi  izogibanja paparacem."

Preberite tudi: Vojvodinja Kate, kot je ŠE NISTE VIDELI! Je s tem prekršila pravila kraljevskega bontona?

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord