A. B. | 12. 3. 2022, 06:00

Bosta Meghan in Harry s to potezo spet razburila kraljevo družino?

Meghan in princ Haryy s kraljico Elizabeto ll.

Profimedia

Princ Harry in Meghan Markle upata, da se bosta lahko v Združeno kraljestvo vrnila kot kraljeva člana.

Vojvoda in vojvodinja Susseška trenutno živita v dvorcu v vrednosti 13 milijonov evrov v Montecitu v Kaliforniji, po tem ko sta se leta 2020 umaknila s kraljeve dolžnosti.

Tom Quinn, avtor knjige Kensington Palace: Intimate Memoir from Queen Mary to Meghan Markle, meni, da ima par morda načrte, da se bosta v prihodnosti vrnila v kraljevo palačo. Ko sta 37-letni Harry in 40-letna Meghan prvič objavila, da želita spremeniti svojo kraljevo vlogo leta 2020, sta se zavezala k finančni neodvisnosti. 

Quinn je v podcastu To Di For Daily dejal, da, ker je Charles bolj "modernizator" kot kraljica, zato bi morda lahko dovolil, da se vrneta v Kraljestvo. Njeno veličanstvo je z izjavo Buckinghamske palače februarja 2021 napisala, da "potrjuje, da z odmikom od dela kraljeve družine ni mogoče nadaljevati z odgovornostmi in dolžnostmi, ki jih prinaša življenje javne službe." 

Proimedia

"To je bilo nekaj, za kar je kraljica Elizabeta absolutno zanikala, da bi se lahko zgodilo, a Meghan in Harry upata, da bo Charles, Harryjev oče, navsezadnje bolj modernizator in jima bo vrnitev dovolil," je še dodal Quinn. 

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord