5. 8. 2021, 20:33

Meghan Markle kot predsednica ZDA? Kaj se govori in kakšne so napovedi

Profimedia

»Možnost, da bo Meghan v naslednjih 10 letih kandidirala za predsednco države, je možna in lahko bi celo rekel, da je verjetna,« je povedal njen nov biograf Tom Bower. Izjava, ki je presenetila marsikoga in izjava, ki napoveduje morebitno novo poglavje v razburljivi zgodbi Meghan Markle.

Izjavo Toma Bowerja so nemudoma pospremila ugibanja, če je ta ideja dejansko uresničljiva. Analitiki so začeli razmišljati, kaj bi takšen korak pomenil za vojvodinjo Susseško, kje bi lahko bili zanjo največji izzivi in kaj bi na tej poti lahko dosegla. Tu so njihova začetna razmišljanja.

Svet politike zna biti naporen

Politiki so javne osebe, katerih poteze so na očeh celemu svetu. Meghan je vse pozornosti že dodobra navajena, nikoli pa ni imela v rokah pomembnih političnih odločitev. Bower misli, da bi se morala boriti in se na prvem mestu naučiti spopasti s težkimi situacijami ter dejal, da jo je življenje v kraljevi družini pripeljalo do samomorilnih misli.

Močan glas Meghan

Meghan sicer nikoli ni javno razkrila, katero politično stranko podpira, je pa že večkrat spregovorila o pomenu volitev. »Vem, kako je imeti glas in tudi, kako se počutiš, ko imaš glasu,« je priznala mati dveh otrok. »To je priložnost, to je temeljna pravica, ki nam dovoli, da uveljavljamo svojo volilno pravico in da se nas sliši na ves glas!« Njeno prepričanje in pozivanje ljudi bi lahko skozi prste videli kot le še en namig, da bi se Meghan znašla v političnih vodah.

Bi uspela ustvariti dobro ekipo?

Bower je med drugim opozoril na neprijetne dogodke, o katerih se je poročalo iz kraljevega dvora. Glede na to, da se je govorilo o vojvodinjinem ustrahovanju in o odhodu nekaterega osebja zaradi njenega neprimernega obnašanja, biograf meni, da si Meghan mogoče ne bi zmogla zgraditi trdne in zaupne ekipe, ki bi ji stala ob strani.

Kaj lahko storimo mi? Usedimo se nazaj, prekrižajmo roke in počakajmo, kaj nam bo Meghan pripravila tokrat.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.