28. 3. 2022, 11:25 | Promocijska objava

Menjava v vodstvu vodilnega ponudnika digitalnih parkirnih storitev - Spremembe za Slovenijo

PROMO

Johan Birgersson po 14 letih zapušča mesto izvršnega direktorja skupine EasyPark. Na njegovo mesto prihaja Cameron Clayton, ki je bil do sedaj izvršni direktor največjega zasebnega vremenskega podjetja na svetu The Weather Company. 

Weather.com (The Weather Channel) je uvrstil med 10 najboljših spletnih mest na svetu, podjetje je pripeljal tudi do partnerstva z Applom in Androidom, zaradi česar je aplikacija Weather postala tretja najbolj naložena aplikacija na svetu. Poleg tega je bil generalni direktor IBM-ovega partnerskega ekosistema ter uspešno pomagal pri IBM-ovi integraciji vodilnega ponudnika odprtokodne programske opreme za podjetja Red Hat pri gradnji Red Hat Marketplace. 

Spremembe na slovenskih tleh

EasyPark je postal prva aplikacija za upravljanje parkirnih storitev in polnjenja električnih vozil na daljavo, ki je vzpostavilo sistem tudi za poslovne uporabnike. Tako mobilna aplikacija EasyPark, ki je z izjemo Celja in Nove Gorice prisotna že v vseh slovenskih mestih, kjer so plačljiva parkirišča, sedaj kot prva in edina v Sloveniji poslovnim uporabnikom omogoča prejemanje original računa, tako da bodo stroške plačila parkirnine in polnjenja električnih vozil lažje beležile ter izplačevale tudi korporacije in druga podjetja. Direktor EasyPark Slovenija Uroš Maklič navaja, da tudi na slovenska tla prihaja še veliko novosti, da bodo še naprej sledili najnovejšim standardom in tehnologijam, nenehno izboljševali funkcije znotraj aplikacije, zagotavljali najboljšo uporabniško izkušnjo in se še naprej širili po svetu.

PROMO