24. 10. 2022, 09:00 | Promocijska objava

Mlečna kraljica ima najraje slano karamelo

promocijska fotografija

Zelene Doline predstavljajo nov mlečni desert z okusom slane karamele s slastnimi koščki čokolade, po izboru 15. mlečne kraljice Zelene Doline Slovenije Aleksandre Matan. Tradicionalni desert mlečne kraljice, katerega okus vsako leto izbere aktualna nosilka naslova, nastaja le iz najboljšega mleka slovenskih kmetij in je brez GSO, letošnji pa bo zagotovo zbudil spomine na morske poletne dni in začinil letošnjo jesen.

Mlekarna Celeia vsako leto izbira Mlečno kraljico Zelene Doline Slovenije, ki vedno poskrbi tudi za nov, edinstven mlečni izdelek. Letos vam s ponosom predstavljajo mlečni desert Poredna karamela, kot so ga igrivo poimenovali, ki ob okusu trendy slane karamele prinaša vedno slastne koščke čokolade. "Ob novici, da bom tudi jaz imela svoj desert, sem bila zares navdušena. Z velikim veseljem sem se podpisala na embalažo, hkrati pa bo to zgodba, ki jo bom pripovedovala svojim otrokom in vnukom," je ob predstavitvi novega deserta, ki vas bo s svojim okusom popeljal nazaj v razigrane, morsko obarvane poletne dni, povedala 15. Mlečna kraljica Zelene Doline Slovenije Aleksandra Matan

promocijska fotografija

Novost v liniji desertov Zelene Doline – Poredna karamela, kot vsi izdelki Mlekarne Celeia, nastaja le iz najboljšega mleka slovenskih kmetij in je brez gensko spremenjenih organizmov. 

promocijska fotografija

Desert, s katerim boste začinili letošnjo jesen, vas že čaka pri vašem najljubšem trgovcu.