10. 2. 2022, 15:05 | Promocijska objava

Modeli, ki so ustvarjeni za prehodno obdobje

Deichmann

Tudi ve že težko pričakujete pomlad? Čeprav jo lahko že skorajda zaznamo in so se prebudile že prve pomladne cvetlice, so hladnejši dnevi še vedno tu.

Da pa jo bomo lažje pričakale, smo izbrali najlepše modele gležnjarjev in superg, ki jih bomo nosili v tem prehodnem obdobju in se enakovredno kombinirajo tako s hlačami kot oblekami za popoln stajling. Tako bomo prihod pomladi pričakale v stilu, hkrati pa se izognile hladnejšim delom dneva, ki nas bodo spremljali kar še nekaj časa.

Pomlad, težko te že čakamo!

Deichmann

Prikličite pomlad z živahnejšimi odtenki svojih modnih kombinacij. Nežni rožnati odtenki so v času dneva zaljubljenih popolni modni dodatek, lahko pa jih skombinirate tudi k vsakodnevnim priložnostim ali poslovnim srečanjem.

Če imate v omari plašček ali daljšo jaknico v živahnejših barvah in niste prepričane, kako in kje lahko to oblečete, je najbolje, da preostanek svojega stajlinga izbirate v bolj nevtralnih tonih. Trend belega oz. vsepovsod prisotne bele barve se je prelil tudi na področje modnih dodatkov in to sezono bomo imele priliko uživati v raznovrstnih modelih belih škornjev, med katerimi so chelsea škornji z debelejšim podplatom absolutni zmagovalec sezone. Takšne škornje z lahkoto nosite v kombinaciji z džinsom, še bolj pa se veselimo kombiniranja z ženstvenimi oblekami ter prehodnimi plaščki.

Deichmann

Izbor za vsak dan!

Deichmann

Rjavi nizki škornji z vezalkami so brezčasni izbor, ki bodo ne glede na priliko videti elegantno, hkrati pa udobno in sproščeno. Ko so ulice ponovno osvojili elementi z navdihom devetdesetih, se je spet pojavila kombinacija rjavih škornjev ter modrih hlač iz džinsa. Prava posebnost izbora takšnega klasičnega modela je, da jih zares lahko nosite na vse in ne glede na priliko. Izberite pulover v močnejših odtenkih in klasične črne hlače, ali pa izberite obleko z močnim vzorcem v zemeljskih odtenkih in pričakajte pomlad v enkratnem stilu!

Deichmann je poznan po odličnem izboru najrazličnejših nizkih škornjev, pri tem pa je potrebno poudariti visoko kvalitetne modele iz usnja, ki zagotavljajo, da boste konec zime pričakale ne samo udobno, temveč tudi na toplem. Par škornjev iz usnja je tudi dober nakup za prihodnost, saj jih boste zlahka nosile več sezon hkrati, za klasične modele pa vemo, da nikoli ne gredo iz mode.

Deichmann

Končno spet modne superge!

Deichmann

Čeprav se v prehodnem obdobju enakovredno odločamo za visoke ali nizke škornje, še vedno želimo vsak sončni dan preživeti v priljubljenih modelih superg vrhunskih blagovnih znamk. Najbolj ugodne cene superg ta hip smo tudi letos našli v Deichmannu, ki vas bo razvajal z širokim izborom znamk, kot so adidas, Nike, Puma, Fila, Reebok, Bench in številnih drugih.

Ste zaljubljene v bele superge? Te bodo večno vladale na ulicah, nam pa so v prehodnem obdobju še posebej všeč superge z debelejšim podplatom, na katere prisegajo tudi številne vplivnice. Superge obožujemo v vseh kombinacijah, od trenirke do elegantne obleke, zlasti, kadar govorimo o klasičnih modelih belih superg z zanimivim preobratom, kot je na primer ta model znamke adidas.

Deichmann
Obiščite poslovalnice Deichmann po vsej Sloveniji in poiščite idealno obutev, v kateri boste pričakale pomlad. V Deichmannu vas čaka velik izbor trendi modelov škornjev in superg vrhunskih blagovnih znamk, ob valentinovem pa vam med 12. in 14. 2. ponujajo tudi 20 % nižjo ceno za vse neznižane torbice!

Preverite celotno kolekcijo na www.deichmann.com.