23. 4. 2008, 16:54 | Vir: Playboy

Moj penis, moje sanje

Troy Plota

Tko fajn kurca imaš, pa nobene prave želje, da bi ga uporabljal. Škoda, res škoda,« mi je ne posebno nežno dejalo zadnje bivše dekle pred najmanj 25 leti, krepko stisnilo omenjenega in odkorakalo iz moje postelje, moje sobe, moje hiše in tudi mojega življenja.

Imel sem srečo, kajti še preden sem se resno zamislil nad to po mojem nepravično kritiko (povsem rad sem ga uporabljal, vendar ne trikrat na dan, kot je hotela ona), sem spoznal bodočo ženo, s katero sva se neverjetno ujemala. Oddahnil sem si, ker os, okrog katere se je vrtel njen svet, ni bil moj kurac.

Medtem ko so me njene predhodnice kar naprej vlekle zanj in hotele fukat, zadnja bivša celo trikrat na dan, je imela moja žena – tako kot jaz – zmerno razvit prvinski nagon. Občevala sva sicer redno, vsako soboto. Začela sva malo po deseti uri in tudi končala malo po deseti, vedno v zakonski postelji, vedno v enakem misijonarskem položaju, žena spodaj z razkrečenima nogama, jaz zgoraj.

Najin seks je trajal do deset minut, točneje toliko časa, da je ona rekla »oh, kako dobro mi je prišlo« in da sem potem tudi sam končal. Nikoli ni bilo drugače, tudi zdaj ne, čeprav vem (ker sem ravno prav nečimrn), da sem videti veliko bolje od večine štiridesetletnikov in zelo skrbim zase in za svoj videz, kar si mi zdi pomembno, saj sem »generalni« zelo uglednega zelo velikega podjetja. Moral bi pravzaprav napisati, da sem bil direktor ...

Zelo dobro ohranjena žena, kolegi, prijatelji in drugi so podpirali mojo samovšečno zamisel, da bi moral začeti razmišljati o prestopu v politiko. »Super izgledaš na televiziji, to pa je za politika najbolj pomembno,« mi je rekla žena. Ko sem v enem od teve intervjujev – gledal sem se in zadovoljno ocenil, da sem res postaven – namignil, da si želim novih izzivov, morda političnih, so me vse glavne stranke vabile k sebi.

Ravno v tistih dneh se je moja dolgoletna, zanesljiva, brezhibna tajnica upokojila in dobil sem novo, o kateri mi je moj kadrovski direktor zatrjeval, da bom več kot zadovoljen z njo, ne samo zato, ker je »mlada in fejst«. »Res ima šele 25 let, vendar delo obvlada, kot bi imela dvajset let izkušenj.«

Fejst? Julija, moja nova tajnica, ni samo »fejst«. Julija je popolna tajnica. Tajnica iz sanj. Točna je kot švicarska ura. Pridna je kot čebela. Vedno vse najde in vedno se znajde. Računalnik obvlada, kot bi se rodila z njim. Do svojega direktorja, se pravi mene, se vede, kot bi bil kralj. Vsako najmanjšo željo in potrebo mi bere iz oči, iz telesne govorice.

Še kaj? Glavno – Julija je tajnica, kakršne so tajnice v »karikaturah« – klasična seks bomba, ki dela vtis, da bo vsak čas eksplodirala. Plavolaska z modrimi očmi in sočnimi ustnicami Brigitte Bardot z dolgima nogama, vitkim pasom in resno velikimi prsmi, s katerimi zbuja vsesplošno pozornost in poželjive poglede. Julija je bila že drugi dan boljša tajnica od njene dolgoletne predhodnice.

»What a girl! Young and bright ... and sexy! I bet she gives the best blow job in Slovenia,« je Julijo pohvalil dolgoletni ameriški partner mojega podjetja, ko jo je prvič videl. Pritrdil sem (čeprav nisem vedel, kaj točno misli s tistim blow jobom – pihalnim delom?), rekoč, da je sanjska tajnica, ki res vsa dela opravi kot profesionalka. Moj ameriški partner se je nasmehnil, dejal, da mi verjame na besedo, in dodal: »I bet she does. Lucky you, but be careful, don't spill on her dress like Clinton did.« Srečnež si, vendar pazi, da ti ne bo ušlo na njeno obleko, kot je Clintonu, mi je dejal.

Pogledal sem proč, da mu ne bi pokazal, da ne vem, kam cilja s Clintonovim seksualnim škandalom ... Potem pa je preblisknilo. Blow job, seveda! Tepec! Blow job ni nikakršno pihalno delo, ampak felacija, sesanje kurca! Rekel je torej – ameriški pokvarjenec – da gre stavit, da ga Julija najbolje sesa v Sloveniji. Priznati moram, da te izkušnje kljub skoraj petdesetim letom nisem imel. Ja, prav ste razumeli. Nobena mi ga še ni posesala.

Ženi sem nekajkrat namignil na felacijo, pa je idejo hitro in grobo odpravila, češ da za žensko ni nič bolj poniževalnega, kot je to. Hmmm ... najbrž ima prav, sem pomislil, ko sem si jo predstavljal, kako kleči med mojima nogama in mi liže, sesa in drka kurca in kako ji špricam semena po obrazu, ona pa mi ga še bolj intenzivno drka in liže. To je res poniževalno, sem se strinjal z ženo, čeprav se mi je vmes niti malo poniževalno postavil pokonci.

Poniževalno ali ne, seme, ki ga je vrgel moj ameriški partner, je padlo na plodna tla. Od tistega trenutka sem na Julijo začel gledati povsem drugače. Nisem videl več samo tajnice, ampak tudi žensko z lepimi, velikimi sočnimi bebejevskimi ustnicami. Od takrat sem samo zamižal, pa se mi je prikazala Julija, ki mi odpenja šlic, vleče kurca iz hlač in ga strastno sesa in liže. Kurac se mi je spet postavljal pokonci kot v najstniških letih, v treh, štirih sekundah!

»Je kaj narobe, gospod direktor,« me je ne samo enkrat pri teh mislih zasačila Julija, me gledala naravnost v oči in se nasmehnila z mladim, zdravim, filmskim nasmehom. Ko sem odkimal – v licih sem čutil rdečico – se je obrnila in odkorakala iz moje sobe na svojih dolgih, lepih nogah. Njeni dojki in uhani so zanihali, njen odločni korak je dobesedno vrtel njeni napeti, čvrsti, visoki jabolčni ritnici. Po interkomu sem Juliji sporočil, da ne želim, da me kdorkoli moti še najmanj pol ure. V resnici mi je prišlo v manj kot dveh minutah. Zamižal sem in že mi ga je Julija sesala in lizala ...

Kdaj sem zadnjič drkal, sem se v zadregi sam pred sabo spraševal, ko sem polno mero semen brisal s ploščic v stranišču, na katere jih je odneslo, ker pretrdega kurca enostavno nisem mogel skriviti, da bi bruhnil v školjko. Vsekakor še preden sem se poročil! Nenadoma sem se spomnil tistih znamenitih besed zadnje bivše punce. »Tko fajn kurca imaš, pa nobene prave želje, da bi ga uporabljal,« mi je odmevalo v glavi. Ko sem se vrnil za pisalno mizo, mi je bilo nerodno pred samim seboj.

Generalni enega največjih podjetij s političnimi ambicijami si ga med službo meče na roko v svojem stranišču! Jezus! »Ste zdaj v redu,« je vprašala Julija, ko se je vrnila v pisarno, in mislim, da sem v zadregi zardel. Nenadoma je nisem več samo videl, ampak tudi vohal, čutil. Vedel sem, da uporablja Chanelov Coco, zaradi katerega je dišala kot boginja.

Čez nekaj dni in nekaj drkanj (drkaške seanse so postale redni, vsakodnevni pojav) sva z Julijo na mojem računalniku iskala neke podatke. Bila je v posebej kratki mini črni obleki, v temnih hlačnih nogavicah in na sebi je imela nekoliko močnejši odmerek Coca. Nekajkrat sta se najini stegni in nadlakti dotaknili, ko sem se nenadoma zavedal, da mi v kurca kot hudournik prodira kri, in naj sem se še tako poskušal obvladati, sem imel trenutek kasneje med nogama mogočno oteklino. Edini rezultat poskusov, da bi jo zadušil in prikril, je bila rdečica v licih.

»Je kaj narobe, gospod direktor,« je nenadoma vprašala Julija. Ne vem, ali je opazila samo rdečico ali pa tudi erekcijo. Seveda je narobe. Vse je narobe. Poročenemu, skoraj petdesetletnemu generalnemu direktorju uglednega podjetja s političnimi ambicijami vpričo tajnice, ki je samo malo starejša od njegovega najstarejšega sina, stoji kurac, ki si ga redno drka med službenim časom, zadnje čase že tudi po dvakrat, tu in tam trikrat na dan! Vse je narobe.

»Nič ni narobe, Julija,« sem se ji zlagal, ko sta se najina pogleda na nenavaden način vklenila. Nenadoma je pozvonil telefon in me rešil. Bila je žena. Hitro mi je uplahnil. Julija se je obzirno umaknila iz pisarne. Po končanem pogovoru se je vrnila, me gledala v oči in vprašala, ali bova nadaljevala tam, kjer sva nehala, pa sem ji rekel, da ne zdaj, ampak kdaj drugič, ker imam drugo delo.

Sarkastično sem pomislil, da imam ročno delo. Kako sem si ga spet zdrkal! Čez nekaj mesecev, ko sem bil že na pol nor zaradi mešanice drkanja, obsedenosti z blow jobom in skrivanja obsedenosti z Julijo, mi je nenadoma pozno popoldne dejala: »Gospod direktor, rada bi vas povabila na kosilo, če smem.« Čeprav sem bil presenečen in čeprav mi nikoli ni prišlo na misel, da bi šel – kot generalni – s svojo tajnico na kosilo, sem pristal z besedami: »Lačen sem kot volk. Greva?« Julija se je nasmehnila.

»Zaradi vas bo bolje, da greva ločeno in se dobiva ...« Razložila mi je, kje. Ko sem sam prvič v življenju prišel v restavracijo na drugem koncu mesta, kamor ne zahajam s svojega bogataškega konca, je Julija že sedela pri mizi, na kateri sta bila dva razmeroma polna kozarca z veliko ledu. »Naročila sem nama jacka,« je oznanila. Ponudila je kozarec v trčenje in trknila sva. Ker ga je izpraznila ona, sem ga tudi jaz. In še enega. Po tretjem sva naročila kosilo in vino, se veliko smejala in počutil sem se tako dobro kot že 25 let ne.

Ko jeva sladico, Julija zapeljivo liže žličko in me pogleda v oči. »Kaj bova naredila s teboj (celo tika me nenadoma, sem ugotovil),« reče, medtem ko med nogama pod mizo začutim njeno boso nogo, ki mi boža kurca. Ta se hitro odzove. Zmeden in zbegan jo gledam, ona pa se nasmehne: »Dvigam ti ga, ali ne? Misliš, da nisem opazila tvojih erekcij? Nisem slepa. Tudi drkati ti ni treba, to rada počnem.« Bil sem že rdeč v glavo kot kuhan rak. »Tudi fafam rada, če si morda kdaj pomislil na to.« Kurac mi že stoji, kot bi se pripravljal na vojno.

Njeno stopalo ga spretno boža. Trenutek kasneje sedi ob meni: »Brez hlačk sem,« reče, me prime za roko in si jo potisne med nogi. Nenadoma imam pod prsti vročo vlažno meseno pizdo. Julija se nasmiha, oblizuje ustnice in odpira stegna in mojo zadrgo. Kaj se dogaja?! Nemočno se ozrem naokrog. Edina gosta sva v najbolj temnem kotnem separeju na koncu restavracije. Božam ji vse bolj poplavljeno pizdo. »Mati moja, vedela sem, da imaš batino ... veš, prave pičke vemo, kadar ima moški batino, nekaj v moških očeh jim govori, da imajo velikega kurca,« momlja Julija in se – oh, ne, moram jo ustaviti, pa je ne morem – sklanja nad kurca.

Sanje postajajo resničnost. Julija liže škrlatno bleščečo golo čelado mojega srečnega kurca, ki počasi izginja med njenimi vročimi, vlažnimi ustnicami. Čeprav mi ga sesa prva ženska, sem prepričan, da je imel moj ameriški partner prav. Julija je strastna glasna fanatična fantastična sesalka. Nenadoma se dvigne s kurca, me pogleda z zamegljenim pogledom. »Fukati hočem,« reče, se dviga in že jo imam, strastno mešajočo na kurcu. Ne vidim ničesar, slišim staro rokenrol pesem in čutim napeti ženski ritnici, ki vrtita pizdo v ritmu pesmi »It' s only rock'n'roll but I like it, like it, yes I do ...«

Julija še počasi meša, ko odprem oči in v daljavi vidim tri moške. Eden ima črne hlače, belo srajco in črnega metuljčka, dva pa sta v modrih uniformah. Škandal! Naslednji dan v časopisih berem zgodbo o skoraj petdesetletnem R. F., poročenem direktorju uglednega podjetja s političnimi ambicijami, in njegovi tajnici J. K., ki sta spolno občevala sredi belega dne sredi polne restavracije gostov, dokler ju niso možje postave grobo prekinili ... Zakaj novinarji zmeraj lažejo?

Večerilo se je že, bila sva edina gosta in nisva fukala sredi restavracije, ampak v njenem najbolj oddaljenem kotu. In ni res, da sta naju mlada policista grobo prekinila. Obema je že prišlo, še preden sta vljudno pristopila k nama in naredila, kar sta pač morala, medtem ko sta z očmi požirala vame zagledano Julijo.

Dogodki so si hitro sledili, od ločitve do odstavitve, od zelo visoke odpravnine do počitnic z Julijo v Veroni, kjer gledam skozi okno najinega hotela, medtem ko mi ga Julija strastno sesa. Veliko mi ga mora sesati, vmes pa mi tu in tam reče: »Romeo, oh, Romeo, kako ti ga rada sesam!« Kako? Vam še nisem omenil, da sem Romeo? Morda, vendar se je meni to zdelo zelo logično. Če ne, ne bilo drame.

TEKST: B. B. Kastelic

FOTO: Troy Plota