7. 6. 2008, 18:22 | Vir: Playboy

Moški, ki vedno pridejo

arhiv Playboy

Oči so se ji skrivnostno zasvetile. Odločila se je, da se bo podala v pustolovščino, ki se spodobi za gospo z domišljijo, drznostjo in željami. V roke je vzela revijo, ki vsak teden objavi na tisoče oglasov, in poiskala – fanta na poziv. Hm, zakaj ji ne bi sledila?

V nasprotju z moškimi, ki so zadovoljni z vročimi linijami, ženskam vzdihi po telefonu očitno niso dovolj. Potrebujejo dotike, strast, pravega moškega, ki se mu bodo predale tako divje, kot da je zares zadnjič! In tako so se tudi pri nas pojavili t. i. callboyi, ljubimci na poziv.

Ta službica za preživetje ali pa »malo za zraven« je očitno tudi pri nas že precej razvejena – vsaj po vrtoglavem številu tovrstnih oglasov sodeč. Vendar pa je pot do nje dolga in naporna. Če hoče razvajena ženska najti pravega žrebca, mora izbirati med mnogimi ponudbami.

Sama sem se ustavila pri naslednji: »Gospodične in starejše dame, vaše želje vam uresniči prijeten, urejen 30-letnik, ki vas diskretno obišče na domu in vas z nežnostjo popelje v nebesa.« Čeprav me je najprej zgrabil dvom, da lahko »konkuriram« kakšni starejši, nališpani dami s pudeljčkom ob nogah, so se mi začele ob ponovnem branju po glavi poditi nagajive misli. Bo zmogel vse tisto, česar dosedanji ljubimci niso znali?

Roxy, ki redno oglašuje zgoraj omenjeno besedilo, pravi, da je zadnje čase bolj suša. Damice ga resda precej klicarijo, toda skrbi ga predvsem to, da bi največkrat rade zastonj. Roxy ponuja oralno zadovoljitev, razne vrste masaž in drugih nežnosti ter raznolike spolne odnose. Po želji stranke. Pet tisočakov na uro, obvezno s kondomom. Ljubimec na poziv je komaj nekaj mesecev:

»Začel sem iz radovednosti – če se da, zakaj pa ne? Sem velik ljubitelj erotike in to je malo za zraven. Odločil sem se zelo na hitro, enkrat sem pogledal Oglasnik in potem že poslal oglas.«

In kakšno je zasebno življenje takšnega ljubimca? V nasprotju z mnogimi drugimi Roxy nima resne ženske. Sam trdi, da ni družinski človek. Najraje pride na dom in neznanki izpolni njene fantazije. »Ženske začnejo zaradi pomanjkanja denarja, moške pa zagrabi potreba po seksu,« je prepričan. Tudi Marko, 36-letni Primorec, je začel zaradi podobnih vzgibov.

»Denarja mi ne primanjkuje, saj delam v laboratoriju.« Ljubimec na poziv je že več kot dve leti in ženske lahko celo izbira. To najraje stori kar na podlagi opisa. »Če pa se z njo dobim in mi še vedno ni všeč, greva pač samo na kavico.« Pravi, da so včasih klicale mlajše ženske, danes pa prevladujejo starejše, tja do 48 let.

Na teden pridobi po eno novo ljubimko, sicer pa ima (poleg žene, ki v postelji ne dosega njegovih pričakovanj) še dve stalni ljubici. Plačilo? »Sem dobrodelna ustanova, delal sem zastonj, ker mi je to všeč. Potem pa so mi ženske same predlagale, naj začnem računati.«

Dvajsetletni Ljubljančan, študent filozofske fakultete, ponuja usluge v poznih večernih urah za več kot 10 tisočakov. Pravi, da ima stalno dekle, leto dni mlajšo študentko arhitekture, ki seveda o vsem nič ne ve. V seksu sta menda zares srečna, a mladeniča hudo privlačijo priletne gospe. Tako se je specializiral za starejše dame nad 35 let. Redne stranke imajo celo 10 odstotkov popusta. In kakšne so redne uporabnice teh uslug?

»Imel sem tudi že take, ki so hotele, pa niso mogle. Zaradi frustracij in tega. Naučil sem se, kako jih lahko sprostim.« Prepričan je, da obstajata dve vrsti žensk, ki uporabljajo njegove usluge: ene šumijo kot »tiha voda, ki dere bregove«, druge so zelo napadalne in perverzne že ob prvem stiku. »Rekel bi, da ženske potrebujejo določen čas brez seksa, dolgočasno življenje in frustracije, preden se res odločijo za kaj takega.

Najbolj jih skrbi diskretnost – tudi ko se prvič usedemo na kavo, že pogledujejo naokrog, misleč, da jih je kdo prepoznal. Po prvem 'zmenku' se navadno umirijo. Nekatere postanejo zasvojene, drugim je ena izkušnja dovolj za daljši čas, včasih celo za vedno.

Večina mojih strank so ženske med 40. in 45. letom, mnoge med njimi so zelo dobro ohranjene, velikokrat gre za poslovne ženske z veliko denarnico. V službah jih že čaka potencialni ljubimec, vendar si one želijo še kaj mladega. Neverjetno je, kako zelo ženske vzburja starost moškega!«

In kako se je začelo? Pri šestnajstih je slučajno obiskal sosedo, 36-letno pravnico. Samsko, razočarano v ljubezni, z majhnim otrokom. Že(l)jno seksa kot Sahara vode. Zgodilo se je. In kmalu se je začelo ponavljati. V zameno za seks ga je učila najrazličnejših spolnih igric in mu postopoma začela dajati denar.

Sprva manjše vsote, kasneje več. »Kot vsak mulc sem se take 'resne' zveze hitro naveličal in kmalu sem presedlal na oglase. Ženske norijo za mano in v tem uživam! Zato tudi zelo skrbim za svoje telo, redno hodim na fitnes in plavanje!«

TEKST: Eva Breznikar

FOTO: arhiv Playboy

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.