28. 6. 2023, 15:24 | Promocijska objava

Načrtujete poletno potovanje v eno od evropskih prestolnic? Za vas smo pripravili vodnik za fotografiranje osupljivih nočnih fotografij mest s telefonom Samsung Galaxy Z serije

promocijska fotografija

Ko pride pravo poletje, se ni mogoče upreti čarom evropskih prestolnic z bogato zgodovinsko dediščino. Zahajajoče sonce prinese prijetnejše temperature in prižge mestne luči ter te urbane pokrajine spremeni v odličen motiv za nočnega fotografa. A, da bi posneli te očarljive podobe, je potrebno več kot le sprehod s fotoaparatom po ulicah. Potrebna je mešanica iznajdljivosti, potrpežljivosti in pravih orodij.

Iskanje popolnega motiva

Vsaka mestna pokrajina ima svoj edinstven čar, od panoramskih razgledov na vrhu hriba do živahnih kotičkov v mestnem središču. Če želite ustvariti bolj unikatne fotografije mesta, se podajte na živahno ulico in raziščite zanimive vzorce, teksture in linije. Ne pozabite, da kompaktna in zložljiva zasnova naprave Samsung Galaxy Z Flip4 omogoča, da telefon preprosto zložite in pospravite v še tako majhen žep ali torbico. Pohajkovanje po mestu bo tako zelo lahkotno.

Stabilnost posnetkov 

Fotografiranje pri šibki svetlobi zahteva mirne posnetke. Čeprav so stativi odlično orodje, so lahko pravo breme, ko se vzpenjate v hrib ali se prebijate po prometnih ulicah. Inovativna rešitev je v zložljivi zasnovi fotoaparata Galaxy Z Flip4, ki zaradi svoje prilagodljivosti omogoča, da telefon stoji samostojno in zagotavlja mirnost posnetka, ne da bi za to potrebovali obsežno fotografsko opremo.

Ujemite mesto v gibanju 

Mesta so polna življenja in so nenehno v gibanju. Če izkoristite to dinamiko, bodo vaši nočni mestni posnetki še bolj živahni. Svetlobne sledi premikajočih se vozil, abstraktna zameglitev živahnih pešcev, vse to doda plast kompleksnosti vašim fotografijam. Ključnega pomena je le počakati na popoln trenutek gibanja in pritisniti na sprožilec. Funkcija, kot je hitri posnetek, pri telefonu Galaxy Z Flip4, omogoča preprosto in prijetno zajemanje teh bežnih trenutkov.

Izboljšanje pogleda z zaslonom Infinity Flex

Zaslon Infinity Flex telefon Samsung Galaxy Z Fold4 spremeni v vsestransko platno za vaše mestne pustolovščine. Večja, neprekinjena površina zaslona omogoča boljši pogled na osupljivo nočno estetiko mesta. Pomikate se lahko med različnimi posnetki, povečate zapletene podrobnosti in natančneje urejate svoje fotografije. Omejena zaslonska površina običajnih pametnih telefonov vas ne bo več ovirala, ko boste krmarili po ozkih ulicah Londona ali živahnih rimskih trgih.

promocijska fotografija

Povečanje večopravilnosti z Multi-Active Window

Nočna fotografija je igra potrpežljivosti, saj je treba počakati na prave trenutke, da ujamete živahnost mesta. S funkcijo Multi-Active Window telefona Galaxy Z Fold4 lahko hkrati zaženete več aplikacij. To pomeni, da lahko spremljate lokalno vreme, uporabljate storitve zemljevidov za iskanje najboljših razglednih točk in posodabljate svoje sledilce v družabnih omrežjih, medtem ko je aplikacija fotoaparata pripravljena za popoln posnetek.

Urejajte kot profesionalec

Preobrazba dobre fotografije v odlično se pogosto skriva v naknadni obdelavi. Z njo lahko prilagodite barve, kontrast in ravnovesje beline ter tako uresničite svojo vizijo. Z uporabo naprednih orodij za urejanje, kakršna so na voljo v telefonih Samsung Galaxy Z serije, lahko natančno prilagodite svoje slike in ustvarite popolno vzdušje nočne mestne pokrajine.

Natančno urejanje

Naknadna obdelava je lahko še bolj natančna s pisalom S Pen. Združljivost telefona Galaxy Z Fold4 s tem odličnim pripomočkom zagotavlja raven natančnosti, ki je z vnosom na dotik preprosto ni mogoče doseči. Slike lahko fino prilagodite, dodate zapletene podrobnosti ali opravite hitre popravke kar na poti. S pisalom S Pen v roki niste le fotograf, temveč umetnik, ki slika svojo nočno mojstrovino.

promocijska fotografija

Odporen in zanesljiv

Ohišje telefonov Galaxy Z serje iz Armor aluminija skupaj z odpornostjo na vodo zagotavlja, da je vaša naprava dovolj robustna, da bo kos nepredvidljivim vremenskim razmeram v evropskih prestolnicah. Ne glede na to, ali vas ujame dež v Londonu ali pa se soočate z brizganjem vode iz beneških kanalov, vaša naprava ostane pripravljena ujeti očarljivo nočno lepoto mesta.

Mesto se lahko s temi nasveti in kančkom ustvarjalnosti spremeni v fotografsko igrišče. Naj bodo to romantične ulice Pariza, zgodovinske avenije Rima ali ultramoderna mestna pokrajina Berlina, s svojim znanjem nočnega fotografiranja boste lahko ujeli samo bistvo teh mest. Če nimate v načrtu potovanja po Evropi, lahko vse te veščine uporabite tudi v domačem mestu. 

Telefona Galaxy Z Flip4 in Galaxy Z Fold4 sta opremljena s sistemom več izjemnih kamer in funkcijo Nightography, ki izboljša kakovost fotografij in videoposnetkov posnetih pri šibki svetlobi. To zagotavlja jasne in svetle vsebine tudi ponoči, zato je odlično orodje za zajemanje osupljivih nočnih fotografij mest.

Telefona Samsung Galaxy Z serije sta zato idealni napravi za nočno fotografiranje v mestu za vse tiste, ki želijo svojim fotografskim podvigom dodati novo raven ustvarjalnosti. Z njima bo vaše fotografsko potovanje po evropskih prestolnicah postalo očarljivo doživetje. Ujemite čarobnost mest, delite svojo vizijo s svetom in navdihnite druge z osupljivimi nočnimi fotografijami. Zato spakirajte kovčke, napolnite napravo in pustite, da vas na fotografskem potovanju vodi čarobnost evropskih prestolnic pod zvezdnatim nebom. 

promocijska fotografija

Delite svoje navdušenje s prijatelji

Ko se vrnete s potovanja v roko primite tablični računalnik Samsung Galaxy Tab S8 serije. Da spomini ne ostanejo zgolj na vašem telefonu, jih na velikem zaslonu tablice Galaxy Tab S8 delite s prijatelji in družino. Deljenje lahko postane še bolj interaktivno saj lahko v skupni album prispevajo fotografije vsi, ki jim dodelite pravice. To ustvarja bogatejšo in bolj raznoliko zbirko spominov, ki jih lahko skupaj podoživljamo.

Galaxy Tab S8 z 11-palčnim zaslonom s 120 Hz ponuja globljo in zanimivejšo gledalno izkušnjo, ki poživlja vaše mestne fotografije. Ta tablica pa ne ponuja le večjega zaslona ampak omogoča tudi urejanje fotografij po prihodu s potovanja. S pisalom S Pen, ki je del naprave, lahko ustvarite digitalne razglednice iz potovanja in jih pošljete prijateljem. Pisalo omogoča otipljiv način interakcije z napravo, kar izboljšuje aktivnosti, kot so skiciranje, beleženje ali celo urejanje ujetih poletnih trenutkov. To je lahko še posebej koristno za tiste, ki radi rišejo ali pišejo o svojih doživetjih, tako da postane ustvarjanje digitalnega albuma interaktivna in zabavna dejavnost.

Ko pride pravo poletje, se ne moremo upreti čarom evropskih prestolnic z bogato zgodovinsko dediščino. Nočna fotografija v teh mestih je prava umetnost, ki zahteva mešanico iznajdljivosti, potrpežljivosti in pravih orodij. Samsung Galaxy Z serija telefonov vam ponuja popolno kombinacijo napredne fotografske tehnologije in inovativnega dizajna, kar vam omogoča, da ujamete osupljive nočne prizore teh mest s svojim telefonom. Poleg tega, ko se vrnete s potovanja, lahko svoje spomine delite s prijatelji in družino na tabličnem računalniku Samsung Galaxy Tab S8. Z njegovim velikim zaslonom, visoko ločljivostjo in funkcijami urejanja, lahko ustvarite razglednice in digitalne albume iz svojih fotografij ter jih delite s svetom.

promocijska fotografija