22. 5. 2008, 12:16 | Vir: Playboy

Najboljši prijateljici

Byron Newman

Marija je ena tistih bivših, ki jih imam v zelo lepem spominu, tudi in posebno zato, ker je bila v imenu ženskega prijateljstva pripravljena na – to so njene besede – največjo žrtev. Žrtev? Kaj pa vem, kdo je bil pravzaprav res tista največja …

Ne, naj vam najprej povem kaj več o Mariji, ki ji v resnici ni ime Marija, vendar naj bo Marija, ker je bila in je še vedno znana ženska. Kakorkoli že, ko sva bila skupaj tistih nekaj mesecev, najprej na skrivaj, ker je »nekaj imela z nekom« (sam takrat nisem imel nič resnega z nikomer), in ne s posebno resnimi nameni, potem pa javno in vse bolj resno, mi je nenadoma – med večerjo v znani restavraciji – zaupala, čeprav je nisem zasliševal, da je spala z več kot tristo moškimi.

»Se ti to ne zdi to veliko?« je vprašala, zelo verjetno zato, ker se nisem odzval. Seveda se mi je zdelo veliko (skoraj bi mi vilica padla iz rok), vendar ji tega nisem nameraval pokazati. Mislim, tristo je v vsakem primeru velika številka. Tristo moških? Mati moja, več kot tristo kurcev je že imela v sebi, sem ljubosumno pomislil. Pa se ja nisem povsem resno zaljubil vanjo? Mirno sem naprej žvečil meso, ki se mi malo prej ni zdelo tako trdo.

»Nisi nič ljubosumen na to, da sem imela v sebi že tristo …«

»Ne,« sem jo prekinil, »poslušaj, niti malo me ne zanimajo tvoji bivši, še manj pa njihovi kurci.«

»Ha ha ha, jaz pa mislim, da te,« je dejala, se mi približala, mi poljubila ušesno mečico in šepetaje dodala: »Prepričana sem, da te mučijo vprašanja kot, ali me je kdo bolje pofukal kot ti in ali imam lepe spomine na kakšnega posebej velikega kurca, kaj? Ne laži.«

Nasmehnil sem se (precej na silo) in ji zatrdil, da se moti.

Jutro po noči tistega večera je pompozno oznanila: »Ne vem, ali sem se že kdaj tako dobro pofukala!« Sem ji hotel kaj dokazati? Morda. Najbrž.

Marija me je rada šokirala. Nepozaben je tudi večer, ko sva jedla v isti restavraciji, v kateri se je zbirala mestna smetana. Poleg naju je bilo v restavraciji še pet parov, za eno mizo pa pet moških. Jaz sem poznal skoraj vse druge goste, Marija prav vse. Malo po tistem, ko sva sedla za svojo mizo, se je skrivnostno nasmehnila:

»Neverjetno. Kakšno naključje, to pa se mi še ni zgodilo,« je dejala, ko se je ozrla po restavraciji. Neverjetnosti in naključja so me vedno zanimala in očitno sem se temu primerno odzval.

»Kaj pa je?«

»Si lahko predstavljaš, da sem fukala že z vsemi moškimi, ki so nocoj tukaj …«

Sem bil šokiran? Sem bil ljubosumen? Sem se ves večer počutil nenavadno? Je papež katolik?

V restavraciji je bilo deset moških, trije z ženami, s katerimi so bili že nekaj časa srečno poročeni. Med njimi so bili medijski ljudje, glasbenik, bogat podjetnik, znan politik. Vsi so redno pogledovali proti nama, nekateri na skrivaj. So obujali spomine na nepozabno znojenje z Marijo (sem vam sploh že povedal, da nobena druga ženska, vsaj po mojem, ne fuka tako dobro kot Marija?)?

»Si kaj ljubosumen? Kako se počutiš, ko veš, da so me vsi moški, ki so nocoj tukaj, fukali. Priznaj, da si ljubosumen!«

Nikoli nisem priznal. Tudi zdaj ne. Odgovoril sem ji s prizanesljivim nasmehom in se spraševal, ali je možno, da si je to izmislila. Kaj naj bi naredil? Izvedel krajšo anketo, šel od mize do mize in spraševal, ali so spali z mojo punco?

»Vsem sem jih tudi pofafala …«

»Lepo. Dobro fafaš,« sem ji odgovoril, kolikor sem mogel hladnokrvno.

»Te vsaj rajca, ko ti to povem? Si me želiš vsaj fukat’, ker sem tako pokvarjena? Rad imaš pokvarjenke. Rad ga vtikaš v mojo prefukano pizdo, rad ga imaš v mojih ustih, čeprav sem sesala kurce vseh tipov, ki sedijo tukaj … in številnim drugim.«

Prav je imela. Nič drugega si v tistem trenutku nisem bolj želel kot to, da jo dvignem s stola, jo položim na mizo, ji dvignem krilo, odmaknem hlačke in ji ga nasadim vpričo vseh njenih bivših fukačev … Namesto tega sem jo nasadil na vratih, približno dvajset sekund po tistem, ko sva stopila v njeno stanovanje …

»Fantastično si me posilil,« je v smehu dejala, ko sva se preselila v posteljo. Preden sva zaspala, je dejala, da sem prvi moški, s katerim si želi živeti skupaj.

»Morda me ne bi nikoli več zamikal drug kurac. Morda, morda pa,« je romantično dejala, se stisnila k meni, me prijela za kurca, me poljubila, zaprla oči in hipoma zaspala.

Ja, veliko dramatičnih spominov imam na Marijo. V bistvu sem vam hotel zaupati najlepšega. Tistega o prijateljstvu in žrtvovanju. Spomnim se, kot bi se zgodilo včeraj.

»Bi lahko naredil zame nekaj prav posebnega? Nekaj, kar bi mi zelo veliko pomenilo,« mi je dejala neko popoldne.

»Seveda,« sem ji sumničavo odvrnil, ona pa mi je začela pripovedovati o svoji najboljši prijateljici Alenki. Govorila je kot dež, zlasti o tem, da sta dobri prijateljici, da je dobra duša in da je zelo nesrečna. Nenadoma me je zelo dramatično pogledala: »Veš, kaj mi je zadnjič zaupala? Tudi ona ima skoraj trideset let, pa ji ni še nikoli prišlo z moškim. A si predstavljaš? Po petnajstih letih fukanja še nobenega orgazma z moškim!«

»Toliko znoja za nič,« sem dejal nekoliko sarkastično, ne da bi se mi sanjalo, kaj hoče od mene. »To ni smešno. Alenka zelo trpi, prepričana je, da je nekaj narobe z njo. Da je prikrita lezbijka. Pride ji, ko drka, z moškim pa ne. Grozno, res grozno.« »Bo že srečala pravega moška, s katerim …« »Ti ne razumeš,« me je prekinila Marija, »Alenka je moja najboljša prijateljica. Od majhnega sva neločljivi, zanjo bi naredila vse živo, razumeš? Vse …« »To je zelo lepo, vendar ne razumem, kakšno zvezo ima to z menoj. Da ji predstavim kakšnega prijatelja?« »Ne… prosila bi te, da ji pomagaš ti,« je dejala in me gledala globoko v oči. »Prosim!?! Za kaj me pa imaš? Orgazemski servis? Prav gotovo je debela in grda. Odpade,« sem odločno dejal.

Mariji nisem zaman govoril, da je neukročena trmoglavka. Čez nekaj dni se je pojavila pri meni. Ni bila sama. Z njo je bila … Alenka, ki je sramežljivo gledala v tla. Alenka, ki z moškim ne more doživeti orgazma. Lepa Alenka, ki ni bila ne debela ne grda. Prav nasprotno. Bila je svetlolasa verzija temnolase Marije. Po eni sami steklenice penine smo bili vsi goli in v postelji.

»Jaz bom samo gledala,« je oznanila Marija. Presenečen sam bil nad tem, s kolikšno lahkoto sem vpričo svojega dekleta z dlanema objel jedri težki okrogli dojki njene najboljše prijateljice, jima približal ustnice in izmenjaje sesal in lizal mogočni bradavici, medtem ko Alenka ni odmikala oči s kurca, ki se je važil kot bi bil edini na svetu. Lezbijka? Mislim, da ne. Poljubljal sem ji tudi ramena, vrat, ušesni mečici, in ustnici, vsako posebej, in ji ponudil jezik, ki ga je strastno sprejela.

Sama mi je medtem na samo fantastično, ampak tudi fanatično z obema rokama zdaj navijala in odvijala kožico nabreklega kurca zdaj z eno roko drkala, z drugo pa žvrkljala moda. Lezbijka? Močno dvomim. Nerada se je ločila od kurca, ko sem jo potisnil na hrbet, ker sem se želel pobliže spoznati z njeno pizdo. Zelo dobro sem čutil drhtenje vsega njenega telesa, ko sem jo začel poljubljati po trebuhu in se spuščati niže, proti zlato rumenim kodrom med nogama.

Njena lepa pizda je bila pravo odkritje. Oprostite, ampak vse pizde niso lepe. Nekatere so čudovite. Alenkina je bila božanska. To pravim, čeprav v bistvu ne vem, kakšne pizde so imele boginje. Dobro se sliši. Ko sem s palcema razprl njene lepe nabrekle sramne ustnice, je imela med nogama že manjšo privlačno dišečo povodenj. Njeno telo je vnovič zadrhtelo, ko sem ji z jezikom polizal voljno mehko vlažno meso, kot bi imela med nogama najslajši sladoled. In še bolj, ko sem z jezikom objel njen sploh ne majhni klitoris, ki se mi je ponudil …

Nenadoma sem na kurcu začutil topel objem ustnic. Marija ni mogla … samo gledati. Pogledal sem proti njej. Bila je že v običajnem transu. S kurcem v ustih je bila v samosvojem svetu. Pogledal sem tudi navzgor proti obrazu njene najboljše prijateljice. Imela je zaprte veke in odprta usta, iz katerih je prihajal tihi, komaj slišen aaaaa. Vztrajal sem med njenima drhtečima nogama, dokler se njen monotoni a ni spremenil v mešanico prepoznavnih glasnih stokov. Presodil sem, da je godna za kurca, pa tudi sam sem težko premagoval željo po tem, da ji ga zasadim v telo.

Marija je obzirno osvobodila kurca, vendar mi je zašepetala: »Seme hočem jaz.« Potem je legla na rob postelje, se razkoračila in si z obema rokama božala rožnato meso sredi črnine in mešala z ritnicama, kot bi fukala.

Pokleknil sem med Alenkini nogi in ji božal pizdo, zdaj s škrlatno kurčevo glavico. To se bo dobro končalo. Upam samo, da ne prehitro. Ko sem Alenki vtaknil glavico, je glasno zaječala.

Trenutek pozneje je z vso močjo potisnila telo navzgor in se sama nasadila na kurca. Tudi kriknila je. Niti malo lezbično ni prihajala nasproti prodirajočemu vrtajočemu kurcu. Ozrl sem se proti Mariji. Njeni roki sta igrali divjo igro med nogama. Ganljiva fanatična masturbacija visokoorgazmične Marije me je še bolj popalila.

Alenka je – zlasti za žensko, ki ni še nikoli doživela orgazma z moškim – fantastično fukala. Glagol, ki pride na misel, je glagol, ki ga vse manjkrat slišimo: mesiti. Mesila je, mesila, mesila, vse dokler ni nenadoma spodnjega dela telesa sunkovito potisnila, skoraj vrgla navzgor. V moji spalnici je zadonel verjetno najglasnejši krik vseh časov. Sledila mu je glasna, tako rekoč posvečena tišina. Zlato tišino je prekinila Alenka.

»Prišlo mi je … trikrat,« se je zadovoljno nasmehnila.

»Meni pa samo dvakrat,« je siknila Marija. Pogledal sem proti njej. Izzivalno se je postavila na vse štiri. Pohotno sem se nasmehnil, ga iztaknil iz zlato rumene Alenke in ga brez odlašanja nabil v Marijino črnino. Kmalu zatem je dobila, kar je hotela. Bila je polna semen.

To je bil eden tistih dni, ko sem si poželel imeti dva kurca in reprizo pravkar doživetega, pa je bilo vsega konec po premieri. Mariji se je nenadoma zelo mudilo domov. Alenka je tudi dejala, da se ji mudi, čeprav nisem imel tega občutka.

Pred odhodom mi je Marija zašepetala v uho: »Prasec pokvarjeni!«

Prosim!?!

Vrnila se je čez pol ure. Fukala sva do jutra.

Čez teden dni mi je povedala, da se je sprla z Alenko, ki je noče niti videti nikoli več. »Lagala je, da ji ni nikoli prej prišlo. Priznala mi je, da je hotela spati s teboj …« »Dobrota je sirota,« sem ji odgovoril in bil deležen zelo grdega pogleda. Kako bi me šele grdo pogledala, če bi vedela, da sem že vedel, da ji je Alenka lagala. Sama mi je to povedala že prvič, ko sem jo … obiskal in sva se pofukala še bolje kot prvič.

Vse je bilo v najlepšem redu skoraj tri mesece. Potem pa je Alenka hotela, da »neham z Marijo«. Ker nisem, čeprav sem obljubil, da bom (prisežem, da sem si želel biti z obema), je Alenka povedala Mariji, potem pa sta mi obe dali nogo …

Jaz sem bil ultimativna žrtev njunega prijateljstva! Mislim … kdo bi razumel ženske!

TEKST: B. B. Kastelic

FOTO: Byron Newman

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.