6. 6. 2008, 19:20 | Vir: Playboy

Najdaljša noč

*

Z Vzhoda uvoženo tantrično jamstvo ekstatičnih užitkov dokazuje, da večkratni orgazem ni patentiran samo v kraljestvu ženske. Ko se jin spoji z jangom, postane moški utelešenje boga. Neskončno prihajanje. Brez izliva.

Tantrični seks izvira iz orientalskega rituala pretakanja spolne energije in njenega enačenja z življenjsko slo. »Podaljšani seks«, vrhunska spojitev ženskega in moškega principa, krepi in pomlajuje. Če hoče moški uresničiti sanje večkratnega orgazma, mora odmisliti enačaj med orgazmom in izlivom.

Prvi pomlajuje, drugi izčrpava. Vsaka kapljica sperme ima enako energetsko vrednost kot 40 kapljic krvi. Moški, ki se izlivu ne more povsem izogniti, ga mora znati čim dlje zadrževati - energijo iz sperme naj usmeri navzgor po hrbtenici in tako prepreči njeno odtekanje. Skratka – tantrična akcija je upor proti ženski diktaturi večkratnih orgazmov.

Seks gre skozi pljuča

Kar je dobra hrana za ljubezen, je globoko dihanje za spolnost. Mehko dihanje jin razprši vzburjenje in pomaga odložiti orgazem, močno, globoko in ritmično dihanje jang ga sproži in okrepi. Osnova za izvajanje obeh vrst dihanja je ognjeni dih - pravilno in energetsko močno dihanje s prepono.

Zrak je treba zajeti samo z nosom. Spodnji del trebušne votline naj se razširi hkrati s spustom trebušne prepone. Pri tem morajo ostati prsi sproščene, popoln in sunkovit izdih naj trebušno votlino spravi v položaj, kot bi jo nevidna vrv vlekla nazaj, pri čemer se penis in moda dvignejo. Ravno pravi trenutek za sočasni sunek medenice!

Napnite mišice!

Obvladovanje dihanja je osnova doseganja neslutenih dimenzij orgazma, razvite mišice so njegova nadgradnja. Najpomembnejša je namreč mišica, ki je ne gre razkazovati, saj obkroža zadnjično odprtino. Z njo je mogoče zadržati izliv in podaljšati užitek.

Moški mora izvajati vaje krčenja te mišice tako, kot bi želel prekiniti curek urina. Ko je sposoben uskladiti krčenje sramnično-trtične mišice z dihalnimi gibi, je na pravi poti do močnega in ponavljajočega se užitka brez izgube energije.

Počitek poveča užitek

Spolno vzburjenje se povečuje sorazmerno s številom penetracij brez izliva. Že z dvema ali tremi penetracijami so občutki veliko intenzivnejši. Kdor se nauči pravilnega dihanja in obvlada sramnično-trtično mišico, je pripravljen za neslutene razsežnosti tehnike imsak.

Moški naj v prvih treh "napadih" prodira počasi in plitko, zatem dvakrat hitro in globoko, trikrat hitro in plitko ter konča z dvema počasnima in globokima penetracijama. Med počitkom naj ga ženska gladi in boža, ne da bi se dotikala njegovih spolnih organov. Erotična napetost tako vzburi živčne končiče celotnega telesa, plimovanje nepopisnega orgazma pa še pre jutrom prebudi celo sosesko.

Položaji pri tantričnem seksu

Z obvladovanjem ejakulacije pridobite dragocen čas za raziskovanje erogenih točk in novih poti do orgazma.

Zavrnjeni izgovori

  • Zadrževanje ejakulacije je škodljivo.

  • Ukvarjanje z mišicami in dihanjem zmanjšuje užitek.

  • Brez izliva moški ne more doživeti orgazma.

  • Po takem seksu bom povsem izčrpan.

  • Če bo tako dolgo trajalo, se ženski ne bom zdel »pravi moški«

TEKST: Neva Nahtigal

Novo na Metroplay: Kako se dobro ločiti? | N1 podkast s Suzano Lovec