25. 9. 2020, 16:15 | Promocijska objava

Najnovejši Samsung Galaxy je nebeško lep in vrhunsko zmogljiv

PROMO
Najnovejši Samsung Galaxy je nebeško lep in vrhunsko zmogljiv (foto: PROMO)

Samsung Electronics je predstavil novo posebno različico Galaxy S20 pametnega telefona, imenovano Fan Edition. Galaxy S20 FE je vrhunski pametni telefon, ki vključuje številne inovacije, ki so za uporabnike pametnih telefonov Galaxy najpomembnejše.

Samsung Galaxy S20 FE se ponaša z izjemno trojno kamero, novimi živahnimi barvami in vrhunskimi inovacijami. Samsung je združil priljubljene inovacije pametnih telefonov Galaxy S20, vključno z gladkim drsenjem po zaslonu, kamero z umetno inteligenco, naprednim čipovjem, izjemno hitro povezljivostjo, zmogljivo baterijo in razširjenim polnilnikom, ter ustvaril pametni telefon Galaxy S20 FE.

»Nenehno komuniciramo z uporabniki in od njih prejemamo povratne informacije. Tako smo izvedeli, kaj jim je najbolj všeč pri pametnih telefonih Galaxy S20, katere funkcije najpogosteje uporabljajo in kaj si želijo pri novem pametnem telefonu,« je dejal dr. TM Roh, predsednik in vodja oddelka za poslovne mobilne komunikacije pri Samsung Electronics. »Galaxy S20 FE je najnovejši član Galaxy družine in predstavlja začetek dobe novih uporabniških izkušenj, ki so oblikovane tako, kot si uporabniki želijo.«

Izrazite se

Dandanes je zajemanje posnetkov in njihovo deljenje najbolj priljubljeni način izražanja. Galaxy S20 FE vključuje profesionalno glavno kamero in selfie kamero z 31 milijoni slikovnih pik, ki vključuje tehnologijo tetra-binninga.

Galaxy S20 FE z velikimi slikovnimi senzorji in obdelavo več kadrov omogoča, da posnamete bogatejše in živahnejše posnetke – tudi pri šibki svetlobi. Obdelava več kadrov v nočnem načinu z integracijo sličic, ki temelji na umetni inteligenci, stabilizira gibanje, tako bodo vaši posnetki vedno vrhunski. Vključuje tudi priljubljeno vesoljno povečavo, ki vam omogoča, da motiv na fotografiji povečate do 30-krat, hkrati pa novi pametni telefon nudi priljubljena orodja za urejanje fotografij in videoposnetkov.

Galaxy S20 FE bo popolnoma dopolnjeval tudi vaš osebni slog – elegantna zasnova je na voljo v šestih živih barvah – nebeško rdeči, nebeško oranžni, nebeško lila, nebeško zeleni, nebeško modri in nebeško beli barvi. Odlikuje ga teksturiran učinek meglice, zato bodo prstni odtisi po uporabi manj vidni.

Počnite, kar si želite

Pametni telefoni so čedalje bolj v središču našega življenja, zato morajo nuditi izjemno uporabniško izkušnjo – od oblikovne zasnove do zmogljivosti. Samsung je Galaxy S20 FE opremil z naprednim procesorjem in 5G-povezljivostjo za izjemno uporabniško izkušnjo. Pri gledanju videoposnetkov ali igranju iger na Galaxy S20 FE ne bo prihajalo do zamud, saj nudi 16,51-centimetrski brezkončni-O Super AMOLED zaslon s 120-Hz hitrostjo osveževanja.

Galaxy S20 FE se enostavno poveže z Galaxy ekosistemom naprav, kot sta Galaxy Buds Live in Galaxy Fit2.

Popolnoma brez skrbi

Samsung je Galaxy S20 FE opremil s 4.500 mAH baterijo, ki lahko zdrži ves dan, in zmogljivim procesorjem, nudi pa tudi super hitro polnjenje – tako boste popolnoma brezskrbni, ne glede na to, kaj počnete ali kje ste.

Ker je življenje lahko nepredvidljivo, je Galaxy S20 FE odporen proti vodi in prahu (IP68).

Tehnologija se vedno razvija, zato bodo uporabniki Galaxy S20 FE prejeli tri nadgradnje Android operacijskega sistema, ki bodo vedno zagotavljale najvarnejšo zaščito in najnovejše Samsung funkcije.

Galaxy S20 FE bo v prosti prodaji na voljo od 2. oktobra.
Prednaročila Galaxy S20 FE so že v teku na https://www.samsung.com/si/offer/preorder-galaxy-s20fe/.

Za več informacij obiščite http://samsungmobilepress.com, http://news.samsung.com ali www.samsung.com/galaxy.

PROMO

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.