2. 3. 2020, 08:30 | Promocijska objava

Azurna obala, rdeča preproga, svetovno znani igralci in vi v njihovi družbi - preverite, kako?!

Shutterstock

Filmoljubi boste naravnost navdušeni nad priložnostjo, ki vam jo ponujata Mastercard® in Addiko banka. Nekoga izmed vas bodo namreč popeljali na ogled filmskega festivala Cannes. V tej edinstveni nagradni igri lahko sodelujete tudi vi!

Ne glede na to, ali ste strasten ljubitelj filmov, ali pa si le tu in tam privoščite ogled dobrega filma, vas mednarodni filmski festival Cannes zagovoto ne bo pustil ravnodušne. Tudi letos namreč lahko pričakujete le najboljše filme vrhunske produkcije. Brez dvoma pa vas bo festival navdušil tudi s svojo zavidljivo ravnijo glamurja, kajti le najboljši na svetu so lahko del tega prestižnega dogodka. Letošnje leto bo festival potekal že triinsedemdesetič.

promocijski material

Festival Cannes se sicer odvija na ekskluzivni lokaciji, v istoimenskem obmorskem mestecu Cannes, na eni izmed najlepših plaž jugovzhodne francoske obale, v mestu znanem po eleganci in luksuzu. Mirno obmorsko letovišče se tako vsako leto v mesecu maju za dva tedna spremeni v zbirališče zvezdnikov in filmskih navdušencev.

Sodelujte v nagradni igri, v kateri vas Mastercard® in Addiko banka popeljeta na ogled Filmskega festivala Cannes.

Glavni nagrajenec bo prejel aranžma, ki vsebuje: - dve povratni letalski vozovnici, - prevoz z letališča do Nice, - nočitve v prestižnem hotelu, - stilsta in frizerja, - edinstveno priložnost sprehoda po rdeči preprogi in poziranja profesionalnim fotografom kot pravi zvezdniki, - ogled prireditve, - žepnino za dve osebi, s katero bo Addiko banka napolnila nagrajenčevo denarnico še pred odhodom.
promocijski material

Kako lahko sodelujete?

V nagradni igri lahko sodelujete, če ste (ali postanete) imetnik Addiko kartic Mastercard (debetne, zlate, standard, obročne) in opravite najmanj tri nakupe (transakcije) v višini nad 20 evrov, in sicer v času od 8. februarja do 5. aprila 2020. Sodelujete lahko tudi tako, da v poslovalnici Addiko banke izpolnite poseben kupon.

promocijski material

Nagradno žrebanje bo potekalo 22. aprila.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.